Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο να εξελιχθεί σε σοβαρή μια σχέση με πουτάνα. Με πρώην πουτάνα ίσως. Με όποια όμως ασκεί επάγγελμα μάλλον είναι αδύνατο.

Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν τύποι που επιδιώκουν σοβαρή σχέση με πουτάνα πέραν από εντελώς καμένους η βιτσιόζους όπως λες. Ισως άνθρωποι που λόγω εμφάνισης δεν μπορούν να έχουν σχέση με νορμάλ γυναίκες ?? Ισως άνθρωποι που έχουν το σύνδρομο του σωτήρα που θα σώσει μια τέτοια γυναίκα από τη κατάστασή της. Δε ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του.

Η σχέση του νταβατζή με τη πουτάνα του πιστεύω είναι καθαρά εμπορική (απο τη πλευρά του νταβατζή ) και όχι ουσιαστική. Το ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες γυναίκες καψουρεύονται σε τέτοιο σημείο καποιο άντρα πού δέχονται να γίνουν πουτάνες για χάρη του είναι κάτι που μάλλον στο ακατανόητο πλησιάζει. Ισως έχει να κάνει με αυτό που ο BMW γράφει παραπάνω ότι αυτές οι γυναίκες αν κολήσουν κάπου συναισθηματικά κολάνε τόσο άσχημα που γίνονται πραγματικά έρμαια. Δεν βλέπουν για παράδειγμα ότι ο νταβατζής έχει άλλες 5 σαν την ίδια, και καλά για αυτήν όμως έχει ''αισθήματα΄΄. Το που φθάνει ο άνθρωπος είναι ακατανόητο.

Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της ανα πασα στιγμη θα πουληση τα παντα και τους παντες όπως λές. Αλλά και σε αυτές που δεν πουλάνε ( με αυτό τουλάχιστον το τρόπο ) τον εαυτό τους εγώ προσωπικά έχω μάθει να είμαι επιφυλακτικός.
Σε ολες τις κατηγοριες ανθρωπων υπαρχουν τα μαυρα προβατα .Και ολες οι γυναικες ειναι ικανοτητες να βαζουν κερατα .Δεν δαιμονοποιο τις ιεροδουλες . Το θεμα ειναι οτι εσυ αν εχεις την ευκαιρια της επιλογης γιατι να επιλεξης αυτην που θα εχει τις περισσοτερες αδυναμιες ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν νομίζω. Που στη βουλγαρία, ουκρανία, τσεχία, κ.λ.π.Μόνο για Ρωσία μπορείς να πεις και αυτό σε ένα μικρό κομάτι μιας τεράστιας χώρας.
Ναι ειμαστε τοσο καλα που εδωσαν λεφτα η Πολωνια ,Σλοβακια,Τσεχια, και πολλες αλλες ανατολικες χωρες για να μην πτωχευσουμε ,και καμια απο αυτες δεν χρειάστηκε το ΔΝΤ και τα προγραματα  στηριξεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ισως έχει να κάνει με αυτό που ο BMW γράφει παραπάνω ότι αυτές οι γυναίκες αν κολήσουν κάπου συναισθηματικά κολάνε τόσο άσχημα που γίνονται πραγματικά έρμαια. Δεν βλέπουν για παράδειγμα ότι ο νταβατζής έχει άλλες 5 σαν την ίδια, και καλά για αυτήν όμως έχει ''αισθήματα΄΄. Το που φθάνει ο άνθρωπος είναι ακατανόητο.
Αυτο το επαγγελμα σκοτωνει σε μια γυναικα την αυτοεκτιμηση και τον αυτοσεβασμο . Οποτε το φυσικο επακολουθο ειναι να ειναι ερμαιο στις προθεσεις του καθε ενα που αισθανεται κοντα της

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ναι ειμαστε τοσο καλα που εδωσαν λεφτα η Πολωνια ,Σλοβακια,Τσεχια, και πολλες αλλες ανατολικες χωρες για να μην πτωχευσουμε ,και καμια απο αυτες δεν χρειάστηκε το ΔΝΤ και τα προγραματα  στηριξεις
Μην μπερδεύεις το έλλειμα μιας χώρας μς το βιοτικό επίπεδο του λαού. Σίγουρα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια (που πολύ φοβάμαι) οι επόμενες γενιές υπάρχει ο κίνδυνος να μεγαλώσουν με δακρύβρεχτες ιστορίες σαν αυτές που μαγαλώνουν εδώ και πολλές δεκαετίες στις χωρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Μπορεί στο μέλλον να εξάγουμε και εμείς εκδιδόμενες γυναίκες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτο το επαγγελμα σκοτωνει σε μια γυναικα την αυτοεκτιμηση και τον αυτοσεβασμο . Οποτε το φυσικο επακολουθο ειναι να ειναι ερμαιο στις προθεσεις του καθε ενα που αισθανεται κοντα της

Εισαι σίγουρος για αυτο ?? Γιατί εγώ έχω τύχει και σε περιπτώσεις που δείχνουν να έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση κυρίως διότι επιδή είναι αρκετά όμορφες τις βλέπουν οι άντρες και τους τρέχουν τα σάλια.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εισαι σίγουρος για αυτο ?? Γιατί εγώ έχω τύχει και σε περιπτώσεις που δείχνουν να έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση κυρίως διότι επιδή είναι αρκετά όμορφες τις βλέπουν οι άντρες και τους τρέχουν τα σάλια.
Αυτό που λες ισχύει κατά τη γνώμη μου για γυναίκες που έχουν μπει στο επάγγελμα από επιλογή. Υπάρχουν όμως και αυτές που παρασύρθηκαν.....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτό που λες ισχύει κατά τη γνώμη μου για γυναίκες που έχουν μπει στο επάγγελμα από επιλογή. Υπάρχουν όμως και αυτές που παρασύρθηκαν.....

Πολύ Πιθανόν. Τελικά από όλα έχει ο μπαξές. Οπως σε ολες τις περιπτώσεις οι γενικεύσεις σε απομακρύνουν από την αλήθεια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
παιδια εχω κανει σχεσι πραγματική με ιεροδουλο γυναικα :grin: οταν ημουνα ναυτικο σαλαμινα :grin:  3 φορες την εβδομαδα την εβλεπα οταν πηγαινα στον οικο ανοχης που δουλευε στην οδο φυλής  και καναμε  :knockinb:. Ηξερα το ονομα της :grin: και με ειχε βγαλει και ονομα το πουλί  μου :grin: τον ελεγε καουμποι :cheesy: λιγο πριν τον παρει στο στόμα της και τον κανει δυτη  :cheesy:  :grin:
καλα τυπε εσεις το πηγαινατε σοβαρα το θεμα??ενα βημα πριν το γαμο ησασταν... :grin: :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Μμμμ σχεση...
Εχω γαμησει "εκτος" μπουρδελου (και δωρεαν φυσικα) 7 κοπελες.
Και θα μπορουσαν να ηταν πολυ παραπανω αν το κυνηγουσα κιολας και δεν ημουνα τοσο επιλεκτικος

Σχεση ομως με την εννοια οτι εχουμε ερθει αρκετα κοντα και υπαρχει ενα ψιλοαισθημα ας το πουμε, εχω κανει με 3 απο αυτες. Και αυτο εγινε γιατι και οι 3 ηταν μουναρες, περναγαμε καλα και φυσικα ηταν γαμω τα ατομα.

Και τωρα αυτη τη στιγμη ειμαι με μια κοπελα του χωρου.

Καλα θα κανουν κατι τυπαδες που αν δεν υπηρχαν τα μπουρδελα δε θα γαμαγαν ουτε κατσικα και μιλαν απαξιωτικα και ρατσιστικα για τις πουτανες να το βουλωσουν καλυτερα γιατι πολυ απλα ειναι κομπλεξικοι και μυρωδιαδες και με τις πουτανες(αλλα και τις γυναικες γενικοτερα φυσικα) ;)
Κοβω τον πουτσο μου οτι αν μια πουτανα τους πουλησει λιγο ερωτα, θα πουλησουν και τη μανα τους για να πιρφορισουν μαζι της.  :2funny:

Εχω γαμησει πανω απο 300 διαφορετικες πουτανες και πανω απο 40 "κανονικες" γκομενες οποτε πιστευω οτι δικαιουμαι να εχω αποψη.
παλι καλα που εισαι επιλεκτικος τυπε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Διαβάστε γιατί ΠΟΤΕ δε πρέπει να παντρευτείτε μια πουτανα:

Για γάμο δεν μιλάμε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά τη γνώμη μου. Για σχέση μιλάμε. Κάτι που επίσης νομίζω ότι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και θέλω και τη γνώμη άλλων παιχτών εδώ μέσα. Γνωρίζεις όμορφη πουτάνα με την οποία κάνεις και απίστευτο σεξ. Επιδιώκεις σχέση και το καταφέρνεις. Το σεξ μετά δεν είναι το ίδιο, γιατί και εσύ δεν συμπεριφέρεσαι σαν σε κάποια που δεν θα ξαναδείς αλλά και εκείνη προσπαθεί να μην συμπεριφέρεται σαν το πρόστυχο πουτανάκι του παρελθόντος.
Έχω δίκιο ή άδικο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για γάμο δεν μιλάμε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά τη γνώμη μου. Για σχέση μιλάμε. Κάτι που επίσης νομίζω ότι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και θέλω και τη γνώμη άλλων παιχτών εδώ μέσα. Γνωρίζεις όμορφη πουτάνα με την οποία κάνεις και απίστευτο σεξ. Επιδιώκεις σχέση και το καταφέρνεις. Το σεξ μετά δεν είναι το ίδιο, γιατί και εσύ δεν συμπεριφέρεσαι σαν σε κάποια που δεν θα ξαναδείς αλλά και εκείνη προσπαθεί να μην συμπεριφέρεται σαν το πρόστυχο πουτανάκι του παρελθόντος.
Έχω δίκιο ή άδικο?
Ποσο απελπισμενος ειναι καποιος που κανει σχεση με πουτανα που γαμιεται ταυτοχρονα με χιλιαδες αντρες τον μηνα;Φυσικα δεν ειναι το ιδιο οταν καποια σταματησει την δουλεια αυτη για να ειναι με καποιον..Αλλα να εισαι με καποια που παραληλα κανει αυτη την δουλεια σε κανει τεραστιο κερατα και μαλακα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ποσο απελπισμενος ειναι καποιος που κανει σχεση με πουτανα που γαμιεται ταυτοχρονα με χιλιαδες αντρες τον μηνα;Φυσικα δεν ειναι το ιδιο οταν καποια σταματησει την δουλεια αυτη για να ειναι με καποιον..Αλλα να εισαι με καποια που παραληλα κανει αυτη την δουλεια σε κανει τεραστιο κερατα και μαλακα.
Συμφωνώ και εγώ. Γι΄αυτό παιδιά  ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για ποιο λογο θα πρεπει να συναψει κανεις μια σχεση με κοπελα του χωρου ?

Για να γαμαει ? (μαλακια μου φαινεται)
Για να τον ταιζει ? (ακομη χειροτερα..... που πηγε η ανδρικη αξιοπρεπεια ?)
Για να χορτασει κερατο ?
Για να του πριζει τα ουλελε αμαν με τις ανασφαλειες της και τα ψυχολογικα συμπλεγματα που σιγουρα θα εχει ?
Για να μπει σε περιπετειες με το συναφι της ? (μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ)
Για να βρεθει στους 5 δρομους αφραγκος οντας μαλακας ?
Για να του κανει καποιος τυχαρπαστος κριτικη της "κοπελας του" στο κρεββατι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορει καποιος να εξηγησει που ειναι το γαματο σε ολα αυτα ωστε να βλεπουμε αρκετους να ψηνονται για τετοια φαση ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αυτη ειναι η ασπιδα τους η αμυνα τους για να μην μπορεσεις να κοιταξεις πιο περα στο κομματιασμένο εαυτο τους και στα χιλιαδες υπαρξιακα τους προβληματα .

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Για ποιο λογο θα πρεπει να συναψει κανεις μια σχεση με κοπελα του χωρου ?

Για να γαμαει ? (μαλακια μου φαινεται)
Για να τον ταιζει ? (ακομη χειροτερα..... που πηγε η ανδρικη αξιοπρεπεια ?)
Για να χορτασει κερατο ?
Για να του πριζει τα ουλελε αμαν με τις ανασφαλειες της και τα ψυχολογικα συμπλεγματα που σιγουρα θα εχει ?
Για να μπει σε περιπετειες με το συναφι της ? (μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ)
Για να βρεθει στους 5 δρομους αφραγκος οντας μαλακας ?
Για να του κανει καποιος τυχαρπαστος κριτικη της "κοπελας του" στο κρεββατι ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορει καποιος να εξηγησει που ειναι το γαματο σε ολα αυτα ωστε να βλεπουμε αρκετους να ψηνονται για τετοια φαση ?
Ρε Μητσαρα ποτε θα βαλεις μυαλο ? Θα σε φαει η μαλακια με την ντεζυ και τον μικι ετσι οπως πας

Παρε ενα σαιτ με ολα τα κομιξαδικα της αθηνας γιατι 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να παρασυρθηκαν ????? Αυτο μπορουμε να το πουμε για τα χιλιαδες πρεζακια αν και δεν βλεπω να δειχνουμε την ιδια ευαισθησια σ αυτην την κατηγορια συνανθρωπων μας . Τελικα ολοι μαλλον με το κατω κεφαλι σκεφτομαστε

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αυτη ειναι η ασπιδα τους η αμυνα τους για να μην μπορεσεις να κοιταξεις πιο περα στο κομματιασμένο εαυτο τους και στα χιλιαδες υπαρξιακα τους προβληματα .

πωωωωωωωωωωωωωω ... ανατριχιασα φιλος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom