Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

xinofotis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
απλως δεν προκειται να ξενογαμηθει :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
ολες μου οι σχεσεις ηταν και ειναι με εκδιδομενες   ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κατι παιζει με μενα τωρα...

μακαρι να μην συμβαινει αυτο που νομιζω...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:      :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ισως αρκετοι εδω μεσα να εχουν παρε δωσε με εκδιδομενες εκτος οικου ανοχης, αλλα ρε παιδια παιζουν νταβατζηδες κτλ, δεν φοβαστε?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ισως αρκετοι εδω μεσα να εχουν παρε δωσε με εκδιδομενες εκτος οικου ανοχης, αλλα ρε παιδια παιζουν νταβατζηδες κτλ, δεν φοβαστε?
οχι...εχω σχεση που κραταει πολυ καιρο..κι η τυπισσα ειναι πραγματικα σπαθι..κι οχι απλο παρε δωσε..

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επειδη καταλαβα οτι εχετε πολλοι απο εδω σχεση με τις κοπελες του χωρου μηπως τα εχει κανενας με την αννα απο κασσανδρας γιατι το βραδυ θα ηθελα να τον κερατωσω λιγο ελπιζω να μην μου κρατησει κακια ο φιλος

μαλακια παει αυτο το κομματι το χασαμε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω μπερδευομαι ,αδυνατω να καταλαβω  τι ακριβως σημαινει "σχεση" με εν ενεργεια ιεροδουλη

γαμω την αγνοια μου μεσα  :rolleyes:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι...εχω σχεση που κραταει πολυ καιρο..κι η τυπισσα ειναι πραγματικα σπαθι..κι οχι απλο παρε δωσε..

Δεν θα πω πως ειναι αδυνατον αυτο που λες (ποτε μην λες ποτε εξαλλου), αλλα δεν ειναι και συνηθισμενο. Απο τα λιγα που γνωριζω συνηθως ο γκομενος τους ειναι και αυτος που τις βγαζει στη δουλεια, τις δερνει, τους τα παιρνει κτλ. Οταν κυκλοφορειτε μαζι και την αναγνωρισει κανενας πελατης της νιωθεις αβολα? Αυτη πως νιωθει?

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
εγω μπερδευομαι ,αδυνατω να καταλαβω  τι ακριβως σημαινει "σχεση" με εν ενεργεια ιεροδουλη

γαμω την αγνοια μου μεσα  :rolleyes:
Σχέση ονομάζουμε την όποια ερωτική-σεξουαλική "σχέση" με ιερόδουλη αλλά χωρίς να πέφτει χρήμα.  Το πιασες;;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Είσαι γάτος!!! 

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
οχι... αλλα δεν θα ελεγα οχι... τωρα πως θα ταν, θα την παλευα κλπ... δεν ξερω, αλλα θα θελα να το χω σαν εμειρια. νομιζω οτι μπορει να βγουν εντονα συναισθηματα μεσα απο μια τετοια σχεση.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Σκέψου να παντρευτείς ιερόδουλη και απο κεκτημένη ταχύτητα να σου ζητάει να την πληρώσεις πριν την πηδήσεις!!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω γνωρησει κοπελες εκδιδομενες που ειχαν παιδια , και τα ανατρεφανε με αυτο που κανανε...

πολυ γλυκιες σε συμπεριφορα και κοπελες που τιμανε το ψωμι τους....

αυτες αξιζουν πολλα πιστευω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε τι να αυτα που συζητατε? με ψυχανωμαλα ατομα σχεση? για ποιο λογο? παιδια δεν ειναι για τιποτα αυτες. πουτανες ειναι. Πουτανες. Βρισια ειναι το πουτανα. Σημαινει γυναικα που παει με αντρες για λεφτα. Αρρωστο ατομο. Ψυχανωμαλο. Ναι τις λυπαμαι. Δε λεω να τις κρεμασουμε. Χρειαζονται κι αυτες καπου. Αλλα οχι και να τις βαλουμε στο σπιτι μας.

νταξει λεμε για τα δικαιωματα του ανθρωπου αλλα μη τα ισοπεδωνουμε και ολα. Δεν αξιζει Οι πουτανες ουτε για συζητηση ειναι ουτε για σχεση ουτε για παρεα.
Ειναι ποτε δυνατον να κανει κανεις κατι σοβαρο με ατομα που πουλανε το κορμι τους για λεφτα? Αυτα τα ατομα θα κανουν τα παντα για τα λεφτα. Δεν εχουν ιερο και οσιο. Καμια αξια στη ζωη τους. Κανενα συναισθημα. Τιποτα.

Δε ξερω ποιοι λογοι τους οδηγησαν εκει και δε με νοιαζει να μαθω. Απλα μακρια. Κι εγω τοχω πει πως αν δεν ειμουν αρρωστος δε θα πηγαινα καν εκει.
Τραβα ρε φιλε.....

ακους εκει ειναι ζωα , και δεν εχουν ανθρωπια επειδη εκδιδουν το σωμα τους...

Ετσι το παμε δλδ επειδη εκδιδουν το σωμα τους ειναι φιδια που σερνονται? Παμε καλα?

Αλλες το κανουν για τα λεφτα ,και αλλες για βιωση..

Οι ελληνιδες που γαμιουνται ασυστολα και το παιζουν αθωες και παρθενες ειναι καλυτερες?

Ο πουστης ο εμπορας ναρκωτικων που σκορπήζει τον θανατο για να βγαλει χρημα ειναι καλυτερος?

Το ζωο ο μαφιοζος που αφαιρει της ζωες των ανθρπων για το χρημα ειναι καλυτερος?

Οι νονοι της νυχτας που αλυλοσκοτωνονται για το χρημα ειναι καλυτεροι?

Οχι, αυτοι δεν ειναι... αυτοι ειναι οντως ατομα του υποκοσμου, εχουν χρωμα σαν τα μαραμενα σκατα των σκυλων στο δρομο...

Παν απο ολα ο ανθρωπος, υπαρχουν καλες εκδιδομενες σαν ανθρωποι, και αν ειναι καλοι ανθρωποι...

ολα τα αλλα ειναι ασημαντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom