Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
βασικα -δεν παρακολουθω το θεμα απο την αρχη οποτε θα πω την χθεσινη μου συζητηση με μια ιεροδουλο της φυλης :fuck1:

μετα το πηδημα την επιασε φλυαρια-(που μενεις -πως σε λενε κ τετοια..)ακολουθησε διαλογος...

ΕΓΩ..-Τι αρωμα φορας..?μυριζεις ωραια...

Π.-  δεν φοραω εγω..καποιος ειχε λουστει με armani code και με εχει λουσει κ εμενα...

ΕΓΩ-  ε και τι φοβασαι??μην σε παρει πρεφα ο δικος σου....

Π- εγω μονιμη σχεση εδω και καιρο...

ΕΓΩ- απο την χωρα σου ο φιλος σου

Π- οχι...ειναι ελληνας...

ΕΓΩ-καλα...κ δεν εχεις την εννοια μην τον δεις σε κανα δωματιο καμια μερα....?

Π-  μπα....δεν παει αυτος σε μπουρδελλα.... :2funny: :2funny:

ΕΓΩ -ΑΑΑΑ...δεν ξερει τη χανει ο τυπος....-καλα εχεις ορεξη και του κανεις κολπα το βραδυ...? :tits:

και ερωτω εγω......ειναι τοσο οργιο ο τυπος...????δεν εχει παρει γραμμη που δουλευει κ ποσα βγαζει...???η τα τσονταρει ολκα αυτος -κ νομιζει οτι πλενει σκαλες η δικια του για 500 ευρα....????ελεος δηλαδη..... :s&m_2:

και το κορυφαιο....???ειναι ανωτατο στελεχος σε εταιρια ο τυπας(κουστουμι κ ετσι λεει....))χαχαχαχαχαχαχα

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
βασικα -δεν παρακολουθω το θεμα απο την αρχη οποτε θα πω την χθεσινη μου συζητηση με μια ιεροδουλο της φυλης :fuck1:

μετα το πηδημα την επιασε φλυαρια-(που μενεις -πως σε λενε κ τετοια..)ακολουθησε διαλογος...

Π.-  δεν φοραω εγω..καποιος ειχε λουστει με armani code και με εχει λουσει κ εμενα...

ΕΓΩ -ΑΑΑΑ...δεν ξερει τη χανει ο τυπος....-καλα εχεις ορεξη και του κανεις κολπα το βραδυ...? :tits:

και ερωτω εγω......ειναι τοσο οργιο ο τυπος...????δεν εχει παρει γραμμη που δουλευει κ ποσα βγαζει...???η τα τσονταρει ολκα αυτος -κ νομιζει οτι πλενει σκαλες η δικια του για 500 ευρα....????ελεος δηλαδη..... :s&m_2:

και το κορυφαιο....???ειναι ανωτατο στελεχος σε εταιρια ο τυπας(κουστουμι κ ετσι λεει....))χαχαχαχαχαχαχα
Μην πιστευεις τιποτα απ αυτες λενα πολλα ψεματα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
  Εγω Δημητρη αυτο πιστευω.Την εκδιδομενη ξερεις οτι για να πηδηξεις θα τα ακουμπησεις.Οι απ εξω που τα σκας και καποιες φορες δεν πηδας ??????  Ειμαι παθων και ξερω με μια αλητο πουτανα που ειχα μπλεξει.
Το ζητουμενο ειναι να πηδηξεις ?
Αυτο ειναι το πιο φτηνο πραγμα........

Το ζητουμενο ειναι να σε νιωθει ....

Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω ....
και μπορει να ειμαι λαθος δεν λεω... αλλα ετσι το βλεπω εγω....

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
δουλευει μηνες στο ιδιο σπιτι-ξερει σχετικα καλα ελληνικα κ δεν μου φενεται να ελεγε ψεμματα-αλλωστε πιος ο λογος....????μηπως με ηξερε απο πριν...η θα με ξαναδει... :fuck2:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
δουλευει μηνες στο ιδιο σπιτι-ξερει σχετικα καλα ελληνικα κ δεν μου φενεται να ελεγε ψεμματα-αλλωστε πιος ο λογος....????μηπως με ηξερε απο πριν...η θα με ξαναδει... :fuck2:
Αν την ξανα δεις και την ρωτησεις τα ιδια θα σου πει αλλα.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Το ζητουμενο ειναι να πηδηξεις ?
Αυτο ειναι το πιο φτηνο πραγμα........

Το ζητουμενο ειναι να σε νιωθει ....

Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω ....
και μπορει να ειμαι λαθος δεν λεω... αλλα ετσι το βλεπω εγω....
ΔΕν εισαι λαθος απλα πρεπει να ξερεις που μπλεκεις και δηνεις τηλεφωνο

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
προσωπικά είχα κολιτή φίλη που ήταν πρώιν ιερόδουλη,κολόμπαρο,βίζιτες και δεν σημαζέβετε...παιδιά μου βγήκε ένα από τα πιο εντάξει άτομα που γνώρισα σε όλη μου τη ζωή.και ο μόνος λόγος που δεν έκανα κάτι μαζί της είναι ακριβώς αυτός.τέτοια άτομα τα κρατάς για παρέα σου!!!!
αφήστε τις σεμνές που ακούνε τη λέξη πούτσα και κοκκινίζουν τις ξέρω καλά.....
καλά κάνουν δλδ και κοκκινίζουν ακούγοντας τη λέξη που ποθούνε και το καταλαβαίνω.αλλά μη μου μιλάς και για ηθική. ούτε εγώ πιστεύω στην ηθική αλλά θέλω και καλούς λογαριασμούς.
όταν μια γυναίκα αρχίζει να μιλάει για ηθική βγάζω σπυράκια.....ενώ πουτάνα δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ να σου μιλάει για ηθική.για αυτό και τις αγαπώ!!!! :2funny:
τώρα οι μαλάκες που θα καψουρευτούν την πουτάνα είναι άξιοι της μοίρας τους.....αλλά δικαίωμα τους και πάλι.
εντάξει όπως τη βρίσκει ο καθένας....

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
προσωπικά είχα κολιτή φίλη που ήταν πρώιν ιερόδουλη,κολόμπαρο,βίζιτες και δεν σημαζέβετε...παιδιά μου βγήκε ένα από τα πιο εντάξει άτομα που γνώρισα σε όλη μου τη ζωή.και ο μόνος λόγος που δεν έκανα κάτι μαζί της είναι ακριβώς αυτός.τέτοια άτομα τα κρατάς για παρέα σου!!!!
αφήστε τις σεμνές που ακούνε τη λέξη πούτσα και κοκκινίζουν τις ξέρω καλά.....
καλά κάνουν δλδ και κοκκινίζουν ακούγοντας τη λέξη που ποθούνε και το καταλαβαίνω.αλλά μη μου μιλάς και για ηθική. ούτε εγώ πιστεύω στην ηθική αλλά θέλω και καλούς λογαριασμούς.
όταν μια γυναίκα αρχίζει να μιλάει για ηθική βγάζω σπυράκια.....ενώ πουτάνα δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ να σου μιλάει για ηθική.για αυτό και τις αγαπώ!!!! :2funny:
τώρα οι μαλάκες που θα καψουρευτούν την πουτάνα είναι άξιοι της μοίρας τους.....αλλά δικαίωμα τους και πάλι.
εντάξει όπως τη βρίσκει ο καθένας....
+1000  :rockon:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231

Το κορυφαιο ειναι οτι υπαρχουν μαλακες που πιστευουν αυτες τις παπαριες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φιλαρακι, αυτο ειναι ενα sport, για τους "επικινδύνους" και αυτους που μποορουν να σταθουν στα ποδια τους.

για αυτους που ΜΠΟΡΟΥΝ & ΘΕΛΟΥΝ να νιώσουν την αδρεναλινη..

ΕΙΣΑΙ μαγκας να το νιωσεις και να το οδηγησεις????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....

ΕΓΩ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ & εχασα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..

οποιος μπορει να το καταφερει, εγω θα του βγαλω, ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ .........
ενδιαφερον post  ;)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Δε θα με χάλαγε να έχω φίλη μια πουτάνα. Έτσι για την παρέα, να τα λέμε κάπου κάπου και να τη βρίσκουμε. Και σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που εργάζονται ως πουτάνες και είναι πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί χαρακτήρες. Δε θα με χάλαγε να την επισκέπτομαι και να είμαστε φίλοι. Απλά.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Ορισμένες είναι του σχοινιού και του παλουκιού. Ορισμένες άλλες όμως είναι "καλά" κορίτσια για σπίτι. Τυχαία μπήκαν στη δουλειά και μάλλον δεν την ξέρουν καλα και δεν θα την μάθουν ποτέ. Έχουν όλα τα προσόντα... Ακόμη και πτυχία γλώσσες κλπ. Θα μπορούσαν να είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας. Θα μπορούσαν να ήταν φίλες μας που τις γνωρίσαμε τυχαία σε μια καφετέρια. Όπως λέει και ο μεγάλος Σακελλάριος στη ταινία "Καλώς ήρθε το δολάριο" "Ακόμη και στο βούρκο βρίσκεις διαμάντια"..... Το ερώτημα λοιπόν είναι: Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
Ορισμένες είναι του σχοινιού και του παλουκιού. Ορισμένες άλλες όμως είναι "καλά" κορίτσια για σπίτι. Τυχαία μπήκαν στη δουλειά και μάλλον δεν την ξέρουν καλα και δεν θα την μάθουν ποτέ. Έχουν όλα τα προσόντα... Ακόμη και πτυχία γλώσσες κλπ. Θα μπορούσαν να είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας. Θα μπορούσαν να ήταν φίλες μας που τις γνωρίσαμε τυχαία σε μια καφετέρια. Όπως λέει και ο μεγάλος Σακελλάριος στη ταινία "Καλώς ήρθε το δολάριο" "Ακόμη και στο βούρκο βρίσκεις διαμάντια"..... Το ερώτημα λοιπόν είναι: Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

Όχι. Αλλά ευχαρίστως θα γινόμουν ο κουμπάρος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όχι αλλά και ούτε μη ιερόδουλη,είμαι κατά του γάμου."Σχέση" έχω κάνει όμως.

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ισως αν ειχε σταματησει τη δουλεια της και πηδιοταν μονο με εμενα  :-

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν τόχεις πάρει απόφαση πως όπως όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης,δε ρωτάς-ρωτά πολλά πολλά και κοντρολάρουν όσο είναι δυνατό κι οι δυο τη ζήλεια τους οκ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
....

πως φαινεται οτι δεν εχεις διαβασει τη κατερινα δω μεσα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom