βασικα -δεν παρακολουθω το θεμα απο την αρχη οποτε θα πω την χθεσινη μου συζητηση με μια ιεροδουλο της φυλης
μετα το πηδημα την επιασε φλυαρια-(που μενεις -πως σε λενε κ τετοια..)ακολουθησε διαλογος...
ΕΓΩ..-Τι αρωμα φορας..?μυριζεις ωραια...
Π.- δεν φοραω εγω..καποιος ειχε λουστει με armani code και με εχει λουσει κ εμενα...
ΕΓΩ- ε και τι φοβασαι??μην σε παρει πρεφα ο δικος σου....
Π- εγω μονιμη σχεση εδω και καιρο...
ΕΓΩ- απο την χωρα σου ο φιλος σου
Π- οχι...ειναι ελληνας...
ΕΓΩ-καλα...κ δεν εχεις την εννοια μην τον δεις σε κανα δωματιο καμια μερα....?
Π- μπα....δεν παει αυτος σε μπουρδελλα....
ΕΓΩ -ΑΑΑΑ...δεν ξερει τη χανει ο τυπος....-καλα εχεις ορεξη και του κανεις κολπα το βραδυ...?
και ερωτω εγω......ειναι τοσο οργιο ο τυπος...????δεν εχει παρει γραμμη που δουλευει κ ποσα βγαζει...???η τα τσονταρει ολκα αυτος -κ νομιζει οτι πλενει σκαλες η δικια του για 500 ευρα....????ελεος δηλαδη.....
και το κορυφαιο....???ειναι ανωτατο στελεχος σε εταιρια ο τυπας(κουστουμι κ ετσι λεει....))χαχαχαχαχαχαχα
μετα το πηδημα την επιασε φλυαρια-(που μενεις -πως σε λενε κ τετοια..)ακολουθησε διαλογος...
ΕΓΩ..-Τι αρωμα φορας..?μυριζεις ωραια...
Π.- δεν φοραω εγω..καποιος ειχε λουστει με armani code και με εχει λουσει κ εμενα...
ΕΓΩ- ε και τι φοβασαι??μην σε παρει πρεφα ο δικος σου....
Π- εγω μονιμη σχεση εδω και καιρο...
ΕΓΩ- απο την χωρα σου ο φιλος σου
Π- οχι...ειναι ελληνας...
ΕΓΩ-καλα...κ δεν εχεις την εννοια μην τον δεις σε κανα δωματιο καμια μερα....?
Π- μπα....δεν παει αυτος σε μπουρδελλα....
ΕΓΩ -ΑΑΑΑ...δεν ξερει τη χανει ο τυπος....-καλα εχεις ορεξη και του κανεις κολπα το βραδυ...?
και ερωτω εγω......ειναι τοσο οργιο ο τυπος...????δεν εχει παρει γραμμη που δουλευει κ ποσα βγαζει...???η τα τσονταρει ολκα αυτος -κ νομιζει οτι πλενει σκαλες η δικια του για 500 ευρα....????ελεος δηλαδη.....
και το κορυφαιο....???ειναι ανωτατο στελεχος σε εταιρια ο τυπας(κουστουμι κ ετσι λεει....))χαχαχαχαχαχαχα