Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ρε εσυ καλα τα λες αλλα οπως και να το κανεις παιζεις με τις πιθανοτιτες και αν εισαι κανενας του χωρου δεν τρεχει και τιποτα αν ομως εισαι ανθρωπακι???

φιλαρακι, αυτο ειναι ενα sport, για τους "επικινδύνους" και αυτους που μποορουν να σταθουν στα ποδια τους.

για αυτους που ΜΠΟΡΟΥΝ & ΘΕΛΟΥΝ να νιώσουν την αδρεναλινη..

ΕΙΣΑΙ μαγκας να το νιωσεις και να το οδηγησεις????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....

ΕΓΩ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ & εχασα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..

οποιος μπορει να το καταφερει, εγω θα του βγαλω, ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ .........

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
  Το θέμα το ανοίγω γιατί έχω προσωπική, πρόσφατη εμπειρία με ένα θεσπέσιο πιπινάκι, 20 χρονών, αλλοδαπό που εργάζεται στους οίκους της οδού Φυλής. Αρχικά την επισκεπτόμουν σαν πελάτης, ώσπου μετά από ένα διάστημα 6 μηνών με συνολικά 4 επισκέψεις στην κοπέλα προέκυψε το μοιραίο. Στην 4η και τελευταία επαγγελματική συνάντηση μας, αφού κάναμε απίστευτο σεξ, διάρκειας τουλάχιστον μισή ώρα στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, γλειφομούνια, 69, και ταυτόχρονο τελείωμα, η εμπειρία ήταν τόσο εκπληκτικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω τι ώρα σχολάει. Μου είπε ότι στις 11:00 τελειώνει κι αν ήθελα μπορούσα να περάσω να την πάρω. Όπως και έκανα, πήγαμε για ποτάκι και μετά σπίτι της, μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η γκαρσονιέρα είναι για μένα το καταφύγιο της ηδονής. Συναντιόμαστε 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απίστευτο sex εννοείται χωρίς  χρήματα και χωρίς καμία περεταίρω επικοινωνία. Ξέρει ότι έχω μακροχρόνια σχέση γι αυτό και είναι φοβερά διακριτική στα μηνύματά της κι έγώ ξέρω μόνο την ιλικία της την χωρά από την οποία έρχεται και το όνομα της.
  Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…

κάθε φορά που συνευρίσκομαι μαζί τους κάνω μία εφήμερη σκέτση, εγώ αφεντικό για
15'-30'-60'-90'
κι εκείνες υπάλληλοί μου που τους καταβάλλω ένα ευτελές-υπολογίσιμο-καλό ποσό.
Μερικές από τις εργαζόμενες θέλοντας και μη απολύονται λόγω του ασύμβατου των ιδιοτήτων μας, αλλά αρκετές έχουν κρατήσει τη θέση τους και πιάνουν και μπόνους.
Παλιά είχα αποκτήσει μία 2βδόμαδη περιπέτεια με μία κοπέλα Μολδαβή από ένα στέκι στο δρόμο της φυλής μας, την έκανα βόλτα και με ρούφαγε, καλή κοπέλα και μικρή.

Επισκέπτης
φιλαρακι, αυτο ειναι ενα sport, για τους "επικινδύνους" και αυτους που μποορουν να σταθουν στα ποδια τους.

για αυτους που ΜΠΟΡΟΥΝ & ΘΕΛΟΥΝ να νιώσουν την αδρεναλινη..

ΕΙΣΑΙ μαγκας να το νιωσεις και να το οδηγησεις????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....

ΕΓΩ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ & εχασα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..

οποιος μπορει να το καταφερει, εγω θα του βγαλω, ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ .........
μαζι σου αρκει να πας συνηδιτοποιημενος για το τι μπορει να γινει. βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να πανε ολα καλα ποτε δεν ξερεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
μαζι σου αρκει να πας συνηδιτοποιημενος για το τι μπορει να γινει. βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να πανε ολα καλα ποτε δεν ξερεις
και αυτες οι κοπελες ανθρωποι ειναι και θελουν να ζησουν καποιες απλες στιγμες το σεξ μπορει να μην τους λειπει αλλα τους λειπει μια βολτα ενα ποτο μια καλη κουβεντα οποτε λογικο ειναι
το θεμα ειναι να πεσεις σε ειλικρινα συναισθηματα και οχι σε απατηλα που αποσκοπουν αλλου.
και ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω τους,αλλα παρ'ολα αυτα ειναι μονο για εφημερες καταστασεις.

Επισκέπτης
και αυτες οι κοπελες ανθρωποι ειναι και θελουν να ζησουν καποιες απλες στιγμες το σεξ μπορει να μην τους λειπει αλλα τους λειπει μια βολτα ενα ποτο μια καλη κουβεντα οποτε λογικο ειναι
το θεμα ειναι να πεσεις σε ειλικρινα συναισθηματα και οχι σε απατηλα που αποσκοπουν αλλου.
και ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω τους,αλλα παρ'ολα αυτα ειναι μονο για εφημερες καταστασεις.
μα δεν κατηγορω τις κοπελες σε καμια περιπτωση απλα μεσω της εμπιρειας καταλαβα οτι πολυ ανετα μπορει να στιθει μια επιχειριση στην πλατη σου και να μην ξερεις απο που να φιγεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
μα δεν κατηγορω τις κοπελες σε καμια περιπτωση απλα μεσω της εμπιρειας καταλαβα οτι πολυ ανετα μπορει να στιθει μια επιχειριση στην πλατη σου και να μην ξερεις απο που να φιγεις
η επιχειρηση να στηθει απο τους πραγματικους νατβαδες ειναι δυσκολο γιατι αν γινει κατι θα στραφουν προτιστως στην ιδια κοπελα,αν στηθει κατι θα ειναι με τον αγαπητικο της ο οποιος δεν μετραει και πολυ.πανε για μια αρπαχτη οπως κοινος λεμε και οποιος πεσει στη λουμπα επεσε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Με της σιτυ τουρ τι ακριβως παίζει??    :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Να κανω μια αφελη ερωτηση ?

Χαθηκαν οι γυναικες και πρεπει να κανετε σχεση με εκδιδομενες ?

Επισκέπτης
η επιχειρηση να στηθει απο τους πραγματικους νατβαδες ειναι δυσκολο γιατι αν γινει κατι θα στραφουν προτιστως στην ιδια κοπελα,αν στηθει κατι θα ειναι με τον αγαπητικο της ο οποιος δεν μετραει και πολυ.πανε για μια αρπαχτη οπως κοινος λεμε και οποιος πεσει στη λουμπα επεσε.
αυτο λεω και εγω, αλλα αν σου κατσει η στραβη ψαξε βρες αν ειναι νταβας η οχι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
αυτο λεω και εγω, αλλα αν σου κατσει η στραβη ψαξε βρες αν ειναι νταβας η οχι
ειναι μεγαλο θεμα αναλογος την δυναμη που εχει ο καθενας συμπεριφερεται αναλογα η ρισκαρεις η πληρωνεις η αν εχεις καλες ακρες τους γαμας ορθιους γιατι αν θες να βρεις ποιος ειναι απο πισω θα τον βρεις.
τις απειλες μην τις φοβασε γιατι μπορει να ειναι μπλοφα και εχεις τον χρονο να προετοιμαστεις αλλα πιο πιθανο ειναι να ξυπνησεις ενα πρωι και να δεις το σπιτι σου αδειο και το αυτοκινητο σου να εχει κανει φτερα.

Επισκέπτης
ειναι μεγαλο θεμα αναλογος την δυναμη που εχει ο καθενας συμπεριφερεται αναλογα η ρισκαρεις η πληρωνεις η αν εχεις καλες ακρες τους γαμας ορθιους γιατι αν θες να βρεις ποιος ειναι απο πισω θα τον βρεις.
τις απειλες μην τις φοβασε γιατι μπορει να ειναι μπλοφα και εχεις τον χρονο να προετοιμαστεις αλλα πιο πιθανο ειναι να ξυπνησεις ενα πρωι και να δεις το σπιτι σου αδειο και το αυτοκινητο σου να εχει κανει φτερα.
οταν παιζεις ολα παιζουν γι αυτο για μενα: πληρωμη  :fuck1: αντιο
και για σχεση ο καθενας με τα κυβικα του

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
οταν παιζεις ολα παιζουν γι αυτο για μενα: πληρωμη  :fuck1: αντιο
και για σχεση ο καθενας με τα κυβικα του
και εγω επειδη θελω να κοιμαμε οσο γινεται πιο ησυχα εχω κλειστους τους λογαριασμους μου και δεν ενδιαφερομαι να ανοιξω.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ρε τι να αυτα που συζητατε? με ψυχανωμαλα ατομα σχεση? για ποιο λογο? παιδια δεν ειναι για τιποτα αυτες. πουτανες ειναι. Πουτανες. Βρισια ειναι το πουτανα. Σημαινει γυναικα που παει με αντρες για λεφτα. Αρρωστο ατομο. Ψυχανωμαλο. Ναι τις λυπαμαι. Δε λεω να τις κρεμασουμε. Χρειαζονται κι αυτες καπου. Αλλα οχι και να τις βαλουμε στο σπιτι μας.

νταξει λεμε για τα δικαιωματα του ανθρωπου αλλα μη τα ισοπεδωνουμε και ολα. Δεν αξιζει Οι πουτανες ουτε για συζητηση ειναι ουτε για σχεση ουτε για παρεα.
Ειναι ποτε δυνατον να κανει κανεις κατι σοβαρο με ατομα που πουλανε το κορμι τους για λεφτα? Αυτα τα ατομα θα κανουν τα παντα για τα λεφτα. Δεν εχουν ιερο και οσιο. Καμια αξια στη ζωη τους. Κανενα συναισθημα. Τιποτα.

Δε ξερω ποιοι λογοι τους οδηγησαν εκει και δε με νοιαζει να μαθω. Απλα μακρια. Κι εγω τοχω πει πως αν δεν ειμουν αρρωστος δε θα πηγαινα καν εκει.

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι να αυτα που συζητατε? με ψυχανωμαλα ατομα σχεση? για ποιο λογο? παιδια δεν ειναι για τιποτα αυτες. πουτανες ειναι. Πουτανες. Βρισια ειναι το πουτανα. Σημαινει γυναικα που παει με αντρες για λεφτα. Αρρωστο ατομο. Ψυχανωμαλο. Ναι τις λυπαμαι. Δε λεω να τις κρεμασουμε. Χρειαζονται κι αυτες καπου. Αλλα οχι και να τις βαλουμε στο σπιτι μας.

νταξει λεμε για τα δικαιωματα του ανθρωπου αλλα μη τα ισοπεδωνουμε και ολα. Δεν αξιζει Οι πουτανες ουτε για συζητηση ειναι ουτε για σχεση ουτε για παρεα.
Ειναι ποτε δυνατον να κανει κανεις κατι σοβαρο με ατομα που πουλανε το κορμι τους για λεφτα? Αυτα τα ατομα θα κανουν τα παντα για τα λεφτα. Δεν εχουν ιερο και οσιο. Καμια αξια στη ζωη τους. Κανενα συναισθημα. Τιποτα.

Δε ξερω ποιοι λογοι τους οδηγησαν εκει και δε με νοιαζει να μαθω. Απλα μακρια. Κι εγω τοχω πει πως αν δεν ειμουν αρρωστος δε θα πηγαινα καν εκει.

Αγαπητέ φίλε στο μόνο που μιλάς ορθά είναι στο οτι δεν είναι σωστό να κάνουμε σχέση με κοπέλες του χώρου τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ελαφρώς υπερβολικά....
Σαφώς και δεν τιμά κάποιον να νοικιάζει το κορμί του...αλλά σε πληροφορώ πως δεν είναι καθόλου άρρωστες, ψυχανόμαλες, αξίζουν για συζήτηση και για παρέα όχι
όμως για σχέση. Έχουν συναισθήματα δεν είναι ζώα και αν θέλεις να είμαστε αντικειμενικοί εμείς οι πελάτες είμαστε περισσότερο ζώα και ψυχανόμαλοι απο αυτές με
αυτά που πάμε και τους κάνουμε...Πουτάνες έιναι οι Ελληνίδες με Π κεφαλαίο, αυτές είναι σιχαμένες και ψυχανόμαλες, αυτές είναι ιερόδουλες. Με την πολυετή εμπειρία
που έχω σε αυτό τον χώρο έχω γνωρίσει καλά παιδιά που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους και που ξέρουν τι τους γίνετε φυσικά δεν λέω οτι είναι όλες έτσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

σιγα τυπε οι εξω ειναι πιο πουτανες απο αυτες
καμια φορα... και στο μεταξι μην εισαι απολυτος
γιατι μπορει η αλλη να ειναι πολυ σωστη τυπισσα
ακριβως επειδη εχει φαει τα σκατα εχει δει την βρωμια
και εχει γινει χαρακτηρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom