Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το θεμα ειναι οτι πισω απ αυτα υπάρχουν πολλα, νταβάδες, μαφια της νυχτας, νονοι, κλπ...

Μπλεκεις και βάζεις σε κινδυνο και τους δικους σου.....

Γιαυτο μια πεταχτη  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και ειμαστε οκ  :rockon: :rockon: :rockon:
+1...........................

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Επεισης ,
οσες φορες εχω παει, οι νταβάδες  προστάτες ειναι στα γυρω καφενεία
λα ρε μλκ αυτοι δεν ειναι οι κανονικοι νταβαδες αυτοι ειναι υπαλληλακια τπτ δεν κανουν υπαρχουν αλλοι για τα χοντρα κολπα :uglystupid:

Επισκέπτης
παιδια απο αυτα τα ολιγα που εχω διαβασει στο σαιτ αυτο ειναι απο τα πλεον σοβαρα θρεντ.
Να καταθεσω λοιπον και εγω την εμπειρια μου
Το 2005 χρονια οικονομικης ευημεριας για μενα ειχα γυρισει ολα τα στριπ κλαμπ και κολομπαρα της Αθηνας, σε μια λοιπον απο τις εξορμησεις μου γνωρισα την Αλεξανδρα :tits: :tits: επαθα πλακα και το βαλα σκοπο να τη :fuck1: :zfuck: :knockinb:
και οπως καταλαβαινετε για κανα 10ημερο εγεινα μονιμος στο εν λογο κλαμπ, μια ημερα των ημερων ενας σερβιτορος που τα λεγαμε μου σκαει το παραμυθι οτι κανωνισει να την παρω για κουρσα... ετσι και εγινε το ιδιο πρωι φιγαμε μαζι απο το μαγαζι για το πιο κοντινο ξενοδοχειο, μετα απο 2 ωρες ξεσκισμα α Αλεξανδρα αρνειτο πισματικα να πληρωθει γιατι λεει πως δεν της εχουν φερθει ετσι ξανα και ειμαι γλυκα και :jerking: :jerking: :jerking:
παταω λοιπον την μπανανοφλουδα και της λεω θελω να σε ξαναδω.....
Το να με κανει σκυλακι του καναπε ηταν θεμα λιγων εβδομαδων και μετα αρχισε το μπλεξιμο βλεπεις ο  :jerking: ειχα προλαβει να τη βαλω και σπιτι μου. Αρχισαν τα απειλητικα τηλ. οι εκφοβισμοι για μενα και την οικογενεια μου μεχρι το τελευταιο καρφι στο φερετρο που εμφανιστηκε ενα μοσχαρι και μου ειπε οτι θελει 10000 για να ξεχασει το θεμα αλιως δεν εγγυαται για τιποτα. Ευτιχως που ειχα γνωριμιες απο καλα παιδια και του εδωσα ραντευου για τα λευτα και οταν ηρθε βρηκε παλιους γνωστους και με αφησε στην ισιχεια μου
Ρε φιλε, εδω περα εγω προσωπικα πλεον για να κανω σχεση προσεχω και στης καθημερινές κοπέλες,
για φαντάσου με πουτάνες....

Εσυ ειχες κανει σχέση παλια με τετοια?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να μου λιγο οικονομικα ευκατάστατος θα επερνα για προστάτη τον μιγιάγκη..... ΑΘΑΝΑΤΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• mi.jpg
    mi.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Δεν το αποκλείω, σε πολλα στούντιο ιδιοκτήτριες ειναι οι ιδιες οι ιερόδουλες.....

guys, και τα κοριτσια, ειναι γυναικες......

κανουν την ημερα 5-10 rdv.....

εχετε την εντυπωση, οτι μεσα σε αυτους, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ????????

ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, Ή ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, να θελουν να τελειωσουν μαζι του ???????

Αν δεν το πιστευεται αυτο, τοτε, sorry guys, ειστε ΛΑΘΟΣ......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097

εχετε την εντυπωση, οτι μεσα σε αυτους, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ????????

ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, Ή ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, να θελουν να τελειωσουν μαζι του ???????

α σε δραμα αυτα περναω συνεχεια ρε φιλε :dunno:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Ανθρωπινο αυτο....

Επισκέπτης

ρε εσυ καλα τα λες αλλα οπως και να το κανεις παιζεις με τις πιθανοτιτες και αν εισαι κανενας του χωρου δεν τρεχει και τιποτα αν ομως εισαι ανθρωπακι???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Αν επερνα λιγες φορες ακομα την μαρια ετσι με βλεπω να καταντούσαμε.....
σιγουρα με καποιους πανε πολυ πιο ευχαριστα απ'οτι με καποιους αλλους αλλα μεχρι εκει .............................

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σιγουρα με καποιους πανε πολυ πιο ευχαριστα απ'οτι με καποιους αλλους αλλα μεχρι εκει .............................
Ναι ναι....

Μεχρι και ποτε εχω ελευθερο χρονο με ρώτησε....  :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Ναι ναι....

Μεχρι και ποτε εχω ελευθερο χρονο με ρώτησε....  :headbang:
και εσυ δεν ειχες ε :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατα την διαρκεια της δουλειας ειναι μεχρι εκει που σου πα αν γουσταρει πραγματικα μπορει να σου αναφερει για εξω αλλα και παλι λιγο δυσκολα..............................

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και εσυ δεν ειχες ε :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατα την διαρκεια της δουλειας ειναι μεχρι εκει που σου πα αν γουσταρει πραγματικα μπορει να σου αναφερει για εξω αλλα και παλι λιγο δυσκολα..............................
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom