Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
το πιστευω αυτο, οτι δλδ ηταν για το καλο μου........

αλλα για να μην κρινουμε χωρις να ξερουμε........

ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 1 χρονο που ημασταν μαζι... 1 euro........
ουτε εμενα για 3 χρονια..αλλα οταν την αγαπησα και της ειπα να παντρευτουμε μου ειπε οτι εχει θποχρεοσης και θα χρειαστη να κανει αυτη την δουλεια για πολλα χροναι ακομα...εκτος και αν εγω μπορω να αναλαβω αυτες της υποχρεοσης..καταλαυες τωρα τυπε???  ετσι απλα λοιπον η αναλαμβανα να ταιζω τους δικους της η χωριζαμε,μου γαμησε τι ζωη και υσιχασα..και δεν ειμαι ο μονος βρες μου εναν να πει καλη κουβεντα για δρακουλιαρα και εγω θα κατσω να γαμησουν, ολοι της βριζουν τυχαιο??

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ποτέ σχέσεις με πουτάνες!μόνο με κυρίες του πενταγράμμου και με πωλήτριες ενδυμάτων κυρίως,τις αληθινές καριόλες δηλ που βγάζουν γούστα για σκληρες διεισδυσεις τρύπεν πανταχόθεν!!!!!!
δε λεμε για πουτανες στο επαγγελμα λεμε για πουτανες στη ψυχη=ρουμανες

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
τυπε σταματησε την δουλεια
δεν σου ζητησε 1 ευρω οπως λες
οποτε φωναζε βαγγελη και πεφταν λεφτα ε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα δεν με λενε βαγγελη (μαρινακη??? ουτε που θα ηθελα να με λενε ετσι  :2funny: :2funny: :2funny:)....αλλα σοβαρα τωρα...

δεν μου ζητησε μια....ολον τον καιρο που ειμαστε μαζι....εγω της εκανα μλκιες ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ........

αλλα στο τελος ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ????
ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕ????
ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ......

ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ποτέ σχέσεις με πουτάνες!μόνο με κυρίες του πενταγράμμου και με πωλήτριες ενδυμάτων κυρίως,τις αληθινές καριόλες δηλ που βγάζουν γούστα για σκληρες διεισδυσεις τρύπεν πανταχόθεν!!!!!!

ηξερα και την σαμπρινα για 2 μηνες εβγαινα μαζι της..
οταν ο λιαδελης ηταν ουκρανια και αυτη στο σκυλαδικο......

μεσα στην κοκα ηταν

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ουτε εμενα για 3 χρονια..αλλα οταν την αγαπησα και της ειπα να παντρευτουμε μου ειπε οτι εχει θποχρεοσης και θα χρειαστη να κανει αυτη την δουλεια για πολλα χροναι ακομα...εκτος και αν εγω μπορω να αναλαβω αυτες της υποχρεοσης..καταλαυες τωρα τυπε???  ετσι απλα λοιπον η αναλαμβανα να ταιζω τους δικους της η χωριζαμε,μου γαμησε τι ζωη και υσιχασα..και δεν ειμαι ο μονος βρες μου εναν να πει καλη κουβεντα για δρακουλιαρα και εγω θα κατσω να γαμησουν, ολοι της βριζουν τυχαιο??

μην εισαι τοσο καθετος αδερφι.....

μπορω να σου πω πολλα, αλλα ΟΧΙ ΣΤΟ FORUM

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μην εισαι τοσο καθετος αδερφι.....

μπορω να σου πω πολλα, αλλα ΟΧΙ ΣΤΟ FORUM
δεν ειμαι καθετος,αν εσυ ετυχες στο 0,00000000001 τον περιπτοσεον να βρεις καλη ρουμανα ε τι να πω μπορει..

Και γιατη οχι στο φορουμ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ηξερα και την σαμπρινα για 2 μηνες εβγαινα μαζι της..
οταν ο λιαδελης ηταν ουκρανια και αυτη στο σκυλαδικο......

μεσα στην κοκα ηταν
η σαμπρινα???οχι ρε τυπε απιστευτο :2funny:
εκανε καλο  :pipa1: τυπε η μαπα το καρπουζι?

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
δεν ειμαι καθετος,αν εσυ ετυχες στο 0,00000000001 τον περιπτοσεον να βρεις καλη ρουμανα ε τι να πω μπορει..

Και γιατη οχι στο φορουμ?

γιατι ρε αδερφι, οτι εγινε μεταξυ μας.....αυτος που τα δημιουργησε....δεν ηταν αυτη....

μπορει να επεσα στο 0,0000000000001% αλλα η συγκεκριμενη ΗΤΑΝ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

και μαγκια της ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.........

Επισκέπτης
Ειναι πολυ αγαπησιαρες οι Ρουμανες πορνες, το επιβεβαιωνω κι εγω.   :smitten:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
γιατι ρε αδερφι, οτι εγινε μεταξυ μας.....αυτος που τα δημιουργησε....δεν ηταν αυτη....

μπορει να επεσα στο 0,0000000000001% αλλα η συγκεκριμενη ΗΤΑΝ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

και μαγκια της ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.........
Καλα ρε φιλε δε σε ειπαμε και καμπουρι.. :2funny: :2funny: αλλα αφου θες να ειναι ματαξυ σας μην ανοιγης καθολου κουβεντα ;) ;)

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
η σαμπρινα???οχι ρε τυπε απιστευτο :2funny:
εκανε καλο  :pipa1: τυπε η μαπα το καρπουζι?

ειναι ρουφηχτρα...

ξερεις τι μου αρεσει ?????

οτι ολες αυτες βγαινουν μετα στο tv ...και λενε διαφορα........ο αντρας μου, που δεν με προσεχε κλπ  :2funny:

εσεις δεν με ξερετε, και μπορει να πιστεύετε οτι λεω παραμυθια κλπ....

σκεψτου οτι εβλεπα τις ειδησεις με τους φιλους μου, που ηξεραν..........

για εσας εδω......λεω ψεματα....... για τους φιλους μου στην real life......ΞΕΡΟΥΝ αν λεω ή ΟΧΙ ψεματα.......

στο τελος να σου πω οτι ΔΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ αν με πιστευετε ή οχι........

γιατι τοτε τα λεω ??????

ισως ΓΙΑ ΝΑ ξυπνησουμε ΟΛΟΙ......

και πεταω ατακες οταν ΠΡΕΠΕΙ

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλα ρε φιλε δε σε ειπαμε και καμπουρι.. :2funny: :2funny: αλλα αφου θες να ειναι ματαξυ σας μην ανοιγης καθολου κουβεντα ;) ;)

ΡΕ αδερφι...δεν παρεξηγω τπτ...αλλα αυτα που επρεπε & ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.....ΤΑ ΕΙΠΑ.....

τα υπολοιπα ειναι δικα μου......

ετσι δεν ειναι ???

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδια εμενα με εχει προβληματισει παρα πολυ αυτο το θεμα κατα καιρους και ειπα να το ξεθαψω...
καποιες φορες με "πλησιασαν" αυτες (και δεν ειμαι 15χρονων ,ουτε ψωνιο για να λεω μαλακιες) και λακισα γιατι φοβηθηκα
αλλες φορες με χτυπησε εμενα μονο ο ιος της πουτανοκαψουρας χωρις ανταποκριση βεβαια απο την κοπελα , και γαμηθηκε η ψυχολογια μου
τελος καποιες φορες ηταν αμοιβαιο αλλα και παλι εφυγα γιατι ξεθωριασε η κατασταση παρολαυτα μου μειναν καλες αναμνησεις ...σ'αυτη την κατηγορια δεν εχω μεγαλη πειρα.

Γενικα δεν ξερω που πανε τα τεσσερα  σ'αυτη την κατασταση , αλλα πιστευω οτι σιγουρα απασχολει και αλλους εκτος απο μενα

Επισκέπτης
παιδια απο αυτα τα ολιγα που εχω διαβασει στο σαιτ αυτο ειναι απο τα πλεον σοβαρα θρεντ.
Να καταθεσω λοιπον και εγω την εμπειρια μου
Το 2005 χρονια οικονομικης ευημεριας για μενα ειχα γυρισει ολα τα στριπ κλαμπ και κολομπαρα της Αθηνας, σε μια λοιπον απο τις εξορμησεις μου γνωρισα την Αλεξανδρα :tits: :tits: επαθα πλακα και το βαλα σκοπο να τη :fuck1: :zfuck: :knockinb:
και οπως καταλαβαινετε για κανα 10ημερο εγεινα μονιμος στο εν λογο κλαμπ, μια ημερα των ημερων ενας σερβιτορος που τα λεγαμε μου σκαει το παραμυθι οτι κανωνισει να την παρω για κουρσα... ετσι και εγινε το ιδιο πρωι φιγαμε μαζι απο το μαγαζι για το πιο κοντινο ξενοδοχειο, μετα απο 2 ωρες ξεσκισμα α Αλεξανδρα αρνειτο πισματικα να πληρωθει γιατι λεει πως δεν της εχουν φερθει ετσι ξανα και ειμαι γλυκα και :jerking: :jerking: :jerking:
παταω λοιπον την μπανανοφλουδα και της λεω θελω να σε ξαναδω.....
Το να με κανει σκυλακι του καναπε ηταν θεμα λιγων εβδομαδων και μετα αρχισε το μπλεξιμο βλεπεις ο  :jerking: ειχα προλαβει να τη βαλω και σπιτι μου. Αρχισαν τα απειλητικα τηλ. οι εκφοβισμοι για μενα και την οικογενεια μου μεχρι το τελευταιο καρφι στο φερετρο που εμφανιστηκε ενα μοσχαρι και μου ειπε οτι θελει 10000 για να ξεχασει το θεμα αλιως δεν εγγυαται για τιποτα. Ευτιχως που ειχα γνωριμιες απο καλα παιδια και του εδωσα ραντευου για τα λευτα και οταν ηρθε βρηκε παλιους γνωστους και με αφησε στην ισιχεια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom