Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε σταματησε την δουλεια
δεν σου ζητησε 1 ευρω οπως λες
οποτε φωναζε βαγγελη και πεφταν λεφτα ε
ουτε εμενα για 3 χρονια..αλλα οταν την αγαπησα και της ειπα να παντρευτουμε μου ειπε οτι εχει θποχρεοσης και θα χρειαστη να κανει αυτη την δουλεια για πολλα χροναι ακομα...εκτος και αν εγω μπορω να αναλαβω αυτες της υποχρεοσης..καταλαυες τωρα τυπε??? ετσι απλα λοιπον η αναλαμβανα να ταιζω τους δικους της η χωριζαμε,μου γαμησε τι ζωη και υσιχασα..και δεν ειμαι ο μονος βρες μου εναν να πει καλη κουβεντα για δρακουλιαρα και εγω θα κατσω να γαμησουν, ολοι της βριζουν τυχαιο??το πιστευω αυτο, οτι δλδ ηταν για το καλο μου........
αλλα για να μην κρινουμε χωρις να ξερουμε........
ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 1 χρονο που ημασταν μαζι... 1 euro........
δε λεμε για πουτανες στο επαγγελμα λεμε για πουτανες στη ψυχη=ρουμανεςποτέ σχέσεις με πουτάνες!μόνο με κυρίες του πενταγράμμου και με πωλήτριες ενδυμάτων κυρίως,τις αληθινές καριόλες δηλ που βγάζουν γούστα για σκληρες διεισδυσεις τρύπεν πανταχόθεν!!!!!!
ποτέ σχέσεις με πουτάνες!μόνο με κυρίες του πενταγράμμου και με πωλήτριες ενδυμάτων κυρίως,τις αληθινές καριόλες δηλ που βγάζουν γούστα για σκληρες διεισδυσεις τρύπεν πανταχόθεν!!!!!!
ουτε εμενα για 3 χρονια..αλλα οταν την αγαπησα και της ειπα να παντρευτουμε μου ειπε οτι εχει θποχρεοσης και θα χρειαστη να κανει αυτη την δουλεια για πολλα χροναι ακομα...εκτος και αν εγω μπορω να αναλαβω αυτες της υποχρεοσης..καταλαυες τωρα τυπε??? ετσι απλα λοιπον η αναλαμβανα να ταιζω τους δικους της η χωριζαμε,μου γαμησε τι ζωη και υσιχασα..και δεν ειμαι ο μονος βρες μου εναν να πει καλη κουβεντα για δρακουλιαρα και εγω θα κατσω να γαμησουν, ολοι της βριζουν τυχαιο??
ηξερα και την σαμπρινα για 2 μηνες εβγαινα μαζι της..
οταν ο λιαδελης ηταν ουκρανια και αυτη στο σκυλαδικο......
μεσα στην κοκα ηταν
δεν ειμαι καθετος,αν εσυ ετυχες στο 0,00000000001 τον περιπτοσεον να βρεις καλη ρουμανα ε τι να πω μπορει..μην εισαι τοσο καθετος αδερφι.....
μπορω να σου πω πολλα, αλλα ΟΧΙ ΣΤΟ FORUM
η σαμπρινα???οχι ρε τυπε απιστευτοηξερα και την σαμπρινα για 2 μηνες εβγαινα μαζι της..
οταν ο λιαδελης ηταν ουκρανια και αυτη στο σκυλαδικο......
μεσα στην κοκα ηταν
δεν ειμαι καθετος,αν εσυ ετυχες στο 0,00000000001 τον περιπτοσεον να βρεις καλη ρουμανα ε τι να πω μπορει..
Και γιατη οχι στο φορουμ?
Καλα ρε φιλε δε σε ειπαμε και καμπουρι.. αλλα αφου θες να ειναι ματαξυ σας μην ανοιγης καθολου κουβεντα ;) ;)γιατι ρε αδερφι, οτι εγινε μεταξυ μας.....αυτος που τα δημιουργησε....δεν ηταν αυτη....
μπορει να επεσα στο 0,0000000000001% αλλα η συγκεκριμενη ΗΤΑΝ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
και μαγκια της ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.........
η σαμπρινα???οχι ρε τυπε απιστευτο
εκανε καλο τυπε η μαπα το καρπουζι?
Καλα ρε φιλε δε σε ειπαμε και καμπουρι.. αλλα αφου θες να ειναι ματαξυ σας μην ανοιγης καθολου κουβεντα ;) ;)
ο.κΡΕ αδερφι...δεν παρεξηγω τπτ...αλλα αυτα που επρεπε & ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.....ΤΑ ΕΙΠΑ.....
τα υπολοιπα ειναι δικα μου......
ετσι δεν ειναι ???
τι κανεις χρυσε μουthanks