Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
έτσι στο άσχετο?χωρίς μία εξήγηση χωρίς τίποτε?

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
τίποτε απολύτως φίλε μου. Μάλλον πρέπει να έχει φύγει από την Ελλάδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εξαφανίστηκε έτσι απλά...

Τυπε ηθελα να στο πω δικιε μου
αλλα ησουν πολυ ενθουσιασμενος
σε στυλ.... "αν την πουτανα την γαμας καλα... θα γαμας και την γυναικα σου - γκομενα σου"
και θα σου ειναι καψουρες....

Για αυτο... κρατα και λιγο πισινη με τις γκομενες
και ποσο μαλλον με τις ιεροδουλες.

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Πήγα και μου είπαν ότι δεν  δουλεύει πια έκει

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Δύσκολα

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Σιγουρατζα & θα σε παρει & τηλ....

gorgoro

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα καλη χρονια χρονια πολλα ,
λοιπον θα μου επιτρεψεπετε να πω και εγω με την σειρα μου τι μου εχει τυχη.
Εχω ζησει εξωτερικο καποια χρονια και εκανα βιζιτα σε αρκετα σπιτια ..μου εχει τυχη να περνω μια κολομβιανη ωραιο μωρο να κανουμε παζαρι  στην τιμη να δινω 20 μαρκα και να μου κανει πιπα 1,5 ωρα και στο καπακι να κλεινουμε ραντεβου να βγουμε...δεν εκατσε ωμος λογο δουλειας ,μετα σε αλλο σπιτι η τανα μετα το φυστικι με εβαλε κατω με ταισε  μου εκανε μασαζ και αυτο ηταν ,γενικος με αρκετες μου εχουν τυχη διαφορα  αλλοι τα καταπιε ολα και εγω  κοιταω σαν μαλακας ,σε μια φαση ετυχα σε ελληνιδα με κατι φιλους μας την ειπε τοσο αγρια χωρις να τρεχει τιποτα με λιγο μπλα μπλα οτι δεν μας ξηγειτε καλα χαλαρωσε φυγαμε εγω γυρισα παλι σε αυτη και την βλεπω σε φαση να κανει κολοτουμπες που πηγα σε αυτη, με βαζει κατω και μετα τρωει φλασ και με διωχνει .....
αλλη να αρχιζει να με ρωτα εαν ειμαι αθλητης και και ......
παιδια το μονο που εχω να πω ειναι

ΖΟΥΜΕ σε λαθος χωρα εδω δεν μου εχουν συνβει πολλα γιατι πιστευω οτι εχει να κανει με ελλαδα ειμαστε πολλη περιοργος λαος
εξωτερικο ειναι ολα εντελως διαφορετικα .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΩΠΟΣ ΕΔΩ.
εχω και αλλα να σας πω θα συνεχισω ......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εξω οι ανθρωποι
ειναι γενικα πιο χαλαροι
μην τα ψαχνεις...

gorgoro

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα εξω δεν ειναι παραδεισος αλλα ....ρε παιδι εδω ειμαστε πολλη χαλια ...παρε παραδειγμα χτες ...τα μπουζουκια.........τετοια ξεφτιλα μονο στην ελλαδα γινεται .
Αλλο  παραδειγμα στην ελλαδα ετσι και δεν εχεις παρεα δεν πας πουθενα .ΕΞΩ πας συνηθως μονος σου εξω στα club και ως δια μαγειας περνας τελεια.μυστηριο???? 
οταν εμαθε ενας φιλος απο αμερικα οτι στην ελλαδα δεν γνωριζεις ευκολα κοσμο οτι δεν εχει δηλαδη το στυλ παω στο ΒΑR και καθομαι και πινω το ποτο μου εμεινε μαλακας !!!και μου ειπε καλα πως γνωριζεις κοσμο στην ελλαδα!!!οταν του ειπα μεσω γνωστον τοτε να δεις τι εγινε !!!!!!
anyway αλλο θεμα εχει το post εδω .

τελευταια επειδη χωρισα απο μια σχεση  παω σε ενα καλο κοντα στην πιπινου εκει εχει μια μεγαλη ρωσιδα μου εχει δωσει το τηλεφωνο τις αλλα τι να πω καπως κολαω ......τελικα νομιζω οτι θελει να την παιρνω εκτος για να καβατζωνει το χαρτι ....οτι και να ειναι παντος οταν η αλλη ειναι  ιεροδουλος εγω ειμαι πιο σιγουρος οτι δεν θα μου κανει στραβει γιατι ξερω τι ειναι ηδη οποτε οποτε το θεωρω πιο ασφαλες  δηλαδη ειναι ξεκαθαρο, τωρα εαν θα εκανα σχεση οπος με μια αλλη ???τι να πω ?? και η αλλες λες δεν ειναι ποτανες και τις πιο πολλες φορες ειναι πολλη μεγαλυτερες απο τις δηλωμενες....

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
ειχα κανει σχεση με καποια ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ (cg σε γραφειο ηταν) & ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το επαγγελμα οταν ειμασταν μαζι..........

απλα ηξερα το παρελθον της........

αν τωρα σας πω, οτι ηταν ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ & ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ που εχω κανει (& εγω, για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μαλακιστηκα), θα με περασετε για βλακα?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
εχω κανει σχεση με καποια ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ & ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το επαγγελμα οταν ειμασταν μαζι..........

απλα ηξερα το παρελθον της........

αν τωρα σας πω, οτι ηταν ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ & ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ που εχω κανει (& εγω, για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μαλακιστηκα), θα με περασετε για βλακα?????
ρουμανα ηταν τυπε?
και χλωμο οτι σταματησε οσο καιρο ηταν μαζι σου

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ρουμανα ηταν τυπε?
και χλωμο οτι σταματησε οσο καιρο ηταν μαζι σου
Δικε μου καταρχην καλη χρονια!!! και κατα δευτερον ολοι ξερουμε οτι οι ρουμανες ειναι γαμω τα κοριτσια ολες τους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εε ενταξει εχουν ενα ελατομα,αγαπανε ευκολα τι να κανουμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρουμανα ηταν τυπε...

λες να εχεις δικιο ?????

το ειχε σταματησει, ετσι ελεγε, εγω δεν την πιστευα......
ειδες που το καταλαβα τυπε :2funny:
ειναι αγαπησιαρες οι ατιμες :2funny:
ναι το ειχε σταματησει και δουλευε πωλητρια σε μαγαζι τυπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom