παιδια απο αυτα τα ολιγα που εχω διαβασει στο σαιτ αυτο ειναι απο τα πλεον σοβαρα θρεντ.
Να καταθεσω λοιπον και εγω την εμπειρια μου
Το 2005 χρονια οικονομικης ευημεριας για μενα ειχα γυρισει ολα τα στριπ κλαμπ και κολομπαρα της Αθηνας, σε μια λοιπον απο τις εξορμησεις μου γνωρισα την Αλεξανδρα
επαθα πλακα και το βαλα σκοπο να τη
και οπως καταλαβαινετε για κανα 10ημερο εγεινα μονιμος στο εν λογο κλαμπ, μια ημερα των ημερων ενας σερβιτορος που τα λεγαμε μου σκαει το παραμυθι οτι κανωνισει να την παρω για κουρσα... ετσι και εγινε το ιδιο πρωι φιγαμε μαζι απο το μαγαζι για το πιο κοντινο ξενοδοχειο, μετα απο 2 ωρες ξεσκισμα α Αλεξανδρα αρνειτο πισματικα να πληρωθει γιατι λεει πως δεν της εχουν φερθει ετσι ξανα και ειμαι γλυκα και
παταω λοιπον την μπανανοφλουδα και της λεω θελω να σε ξαναδω.....
Το να με κανει σκυλακι του καναπε ηταν θεμα λιγων εβδομαδων και μετα αρχισε το μπλεξιμο βλεπεις ο
ειχα προλαβει να τη βαλω και σπιτι μου. Αρχισαν τα απειλητικα τηλ. οι εκφοβισμοι για μενα και την οικογενεια μου μεχρι το τελευταιο καρφι στο φερετρο που εμφανιστηκε ενα μοσχαρι και μου ειπε οτι θελει 10000 για να ξεχασει το θεμα αλιως δεν εγγυαται για τιποτα. Ευτιχως που ειχα γνωριμιες απο καλα παιδια και του εδωσα ραντευου για τα λευτα και οταν ηρθε βρηκε παλιους γνωστους και με αφησε στην ισιχεια μου