Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδια απο αυτα τα ολιγα που εχω διαβασει στο σαιτ αυτο ειναι απο τα πλεον σοβαρα θρεντ.
Να καταθεσω λοιπον και εγω την εμπειρια μου
Το 2005 χρονια οικονομικης ευημεριας για μενα ειχα γυρισει ολα τα στριπ κλαμπ και κολομπαρα της Αθηνας, σε μια λοιπον απο τις εξορμησεις μου γνωρισα την Αλεξανδρα :tits: :tits: επαθα πλακα και το βαλα σκοπο να τη :fuck1: :zfuck: :knockinb:
και οπως καταλαβαινετε για κανα 10ημερο εγεινα μονιμος στο εν λογο κλαμπ, μια ημερα των ημερων ενας σερβιτορος που τα λεγαμε μου σκαει το παραμυθι οτι κανωνισει να την παρω για κουρσα... ετσι και εγινε το ιδιο πρωι φιγαμε μαζι απο το μαγαζι για το πιο κοντινο ξενοδοχειο, μετα απο 2 ωρες ξεσκισμα α Αλεξανδρα αρνειτο πισματικα να πληρωθει γιατι λεει πως δεν της εχουν φερθει ετσι ξανα και ειμαι γλυκα και :jerking: :jerking: :jerking:
παταω λοιπον την μπανανοφλουδα και της λεω θελω να σε ξαναδω.....
Το να με κανει σκυλακι του καναπε ηταν θεμα λιγων εβδομαδων και μετα αρχισε το μπλεξιμο βλεπεις ο  :jerking: ειχα προλαβει να τη βαλω και σπιτι μου. Αρχισαν τα απειλητικα τηλ. οι εκφοβισμοι για μενα και την οικογενεια μου μεχρι το τελευταιο καρφι στο φερετρο που εμφανιστηκε ενα μοσχαρι και μου ειπε οτι θελει 10000 για να ξεχασει το θεμα αλιως δεν εγγυαται για τιποτα. Ευτιχως που ειχα γνωριμιες απο καλα παιδια και του εδωσα ραντευου για τα λευτα και οταν ηρθε βρηκε παλιους γνωστους και με αφησε στην ισιχεια μου
ρε φιλε αυτο μου μοιαζει σεναριο απο τον Νονο 4 ...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παιδια απο αυτα τα ολιγα που εχω διαβασει στο σαιτ αυτο ειναι απο τα πλεον σοβαρα θρεντ.
Να καταθεσω λοιπον και εγω την εμπειρια μου
Το 2005 χρονια οικονομικης ευημεριας για μενα ειχα γυρισει ολα τα στριπ κλαμπ και κολομπαρα της Αθηνας, σε μια λοιπον απο τις εξορμησεις μου γνωρισα την Αλεξανδρα :tits: :tits: επαθα πλακα και το βαλα σκοπο να τη :fuck1: :zfuck: :knockinb:
και οπως καταλαβαινετε για κανα 10ημερο εγεινα μονιμος στο εν λογο κλαμπ, μια ημερα των ημερων ενας σερβιτορος που τα λεγαμε μου σκαει το παραμυθι οτι κανωνισει να την παρω για κουρσα... ετσι και εγινε το ιδιο πρωι φιγαμε μαζι απο το μαγαζι για το πιο κοντινο ξενοδοχειο, μετα απο 2 ωρες ξεσκισμα α Αλεξανδρα αρνειτο πισματικα να πληρωθει γιατι λεει πως δεν της εχουν φερθει ετσι ξανα και ειμαι γλυκα και :jerking: :jerking: :jerking:
παταω λοιπον την μπανανοφλουδα και της λεω θελω να σε ξαναδω.....
Το να με κανει σκυλακι του καναπε ηταν θεμα λιγων εβδομαδων και μετα αρχισε το μπλεξιμο βλεπεις ο  :jerking: ειχα προλαβει να τη βαλω και σπιτι μου. Αρχισαν τα απειλητικα τηλ. οι εκφοβισμοι για μενα και την οικογενεια μου μεχρι το τελευταιο καρφι στο φερετρο που εμφανιστηκε ενα μοσχαρι και μου ειπε οτι θελει 10000 για να ξεχασει το θεμα αλιως δεν εγγυαται για τιποτα. Ευτιχως που ειχα γνωριμιες απο καλα παιδια και του εδωσα ραντευου για τα λευτα και οταν ηρθε βρηκε παλιους γνωστους και με αφησε στην ισιχεια μου
ας κρατησουμε τα θετικα απο την ολη ιστορια.... τουλαχιστον γαμησες....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
και ομως φιλαρακι αθενς κουινς
μιλας για την αλεξανδρα που ηταν 22-23 με μαυρο μαλλι σχεδον σπαστο που εμενε στην πατρεως στο περιστερι και μετα μετακομοισεκαποθ στο χαιδαρι και μετα εφυγε και δουλεψε σε στριπ στην πατρα????

Επισκέπτης
μιλας για την αλεξανδρα που ηταν 22-23 με μαυρο μαλλι σχεδον σπαστο που εμενε στην πατρεως στο περιστερι και μετα μετακομοισεκαποθ στο χαιδαρι και μετα εφυγε και δουλεψε σε στριπ στην πατρα????
καρεδακι μαλλι ειχε μελαχρινη εμενε στο περιστερι τα αλλα δεν τα ξερω

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
καρεδακι μαλλι ειχε μελαχρινη εμενε στο περιστερι τα αλλα δεν τα ξερω
το 2005 υπηρχε αλεξανδρα στο αθενς κουιν που εμενε περιστερι στην οδο πατρεως.... και ισχυουν ολα τα αλλα που σου ειπα.... νομιζω απο μολδαβια ηταν δεν ειμαι σιγουρος

Επισκέπτης
το 2005 υπηρχε αλεξανδρα στο αθενς κουιν που εμενε περιστερι στην οδο πατρεως.... και ισχυουν ολα τα αλλα που σου ειπα.... νομιζω απο μολδαβια ηταν δεν ειμαι σιγουρος
μπορει και να ναι και αυτη αλλα μην κατηγορουμε λαθος γυναικα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αμα ψαξω θα βρω και το τηλ της που ειχε τοτε σε κατι ξεχασμενες σιμ που εχω

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
guys, ειναι ρισκο αυτες οι σχεσεις ......

ειναι σαν να παιζεις κορονα γραμματα.....

και δεν θα ξερεις, αν σου λεει αληθεια ή οχι.......

και αυτο θα ειναι το προβλημα στην σχεση.......

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το θεμα ειναι οτι πισω απ αυτα υπάρχουν πολλα, νταβάδες, μαφια της νυχτας, νονοι, κλπ...

Μπλεκεις και βάζεις σε κινδυνο και τους δικους σου.....

Γιαυτο μια πεταχτη  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και ειμαστε οκ  :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Το θεμα ειναι οτι πισω απ αυτα υπάρχουν πολλα, νταβάδες, μαφια της νυχτας, νονοι, κλπ...

Γιαυτο μια πεταχτη  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και ειμαστε οκ  :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ εχεις εμενα ειπαμε :cool2:

Επισκέπτης

ασε φιλε ειχα χασει τον υπνο μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επεισης ,
οσες φορες εχω παει, οι νταβάδες  προστάτες ειναι στα γυρω καφενεία

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

Γιαυτο μια πεταχτη  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και ειμαστε οκ  :rockon: :rockon: :rockon:

αυτα υπηρχαν στο παρελθον.......

οι περισσοτερες ειναι free lancers...ΠΛΕΟΝ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ασε φιλε ειχα χασει τον υπνο μου
Ρε φιλε, εδω περα εγω προσωπικα πλεον για να κανω σχεση προσεχω και στης καθημερινές κοπέλες,
για φαντάσου με πουτάνες....

Εσυ ειχες κανει σχέση παλια με τετοια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom