Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ρε τι να αυτα που συζητατε? με ψυχανωμαλα ατομα σχεση? για ποιο λογο? παιδια δεν ειναι για τιποτα αυτες. πουτανες ειναι. Πουτανες. Βρισια ειναι το πουτανα. Σημαινει γυναικα που παει με αντρες για λεφτα. Αρρωστο ατομο. Ψυχανωμαλο. Ναι τις λυπαμαι. Δε λεω να τις κρεμασουμε. Χρειαζονται κι αυτες καπου. Αλλα οχι και να τις βαλουμε στο σπιτι μας.

νταξει λεμε για τα δικαιωματα του ανθρωπου αλλα μη τα ισοπεδωνουμε και ολα. Δεν αξιζει Οι πουτανες ουτε για συζητηση ειναι ουτε για σχεση ουτε για παρεα.
Ειναι ποτε δυνατον να κανει κανεις κατι σοβαρο με ατομα που πουλανε το κορμι τους για λεφτα? Αυτα τα ατομα θα κανουν τα παντα για τα λεφτα. Δεν εχουν ιερο και οσιο. Καμια αξια στη ζωη τους. Κανενα συναισθημα. Τιποτα.

Δε ξερω ποιοι λογοι τους οδηγησαν εκει και δε με νοιαζει να μαθω. Απλα μακρια. Κι εγω τοχω πει πως αν δεν ειμουν αρρωστος δε θα πηγαινα καν εκει.

99% έχεις δίκιο :thumbsup:

Επισκέπτης
με ουκρανες εχετε κανει ποτε σχεση  ? εγω με ενα καβλο μιλφ γνωστη οταν ηταν στα ντουζενια της ! το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει απειρα ψυχολογικα προβληματα ... και ειναι πολυ δυσκολος ανθρωπος !!! επισης δεν μου ζητησε ποτε λεφτα ... ουτε ξοδεψα εκτος απο τα προβλεπομενα που ξοδευεις με καθε κοπελα ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τι να αυτα που συζητατε? με ψυχανωμαλα ατομα σχεση? για ποιο λογο? παιδια δεν ειναι για τιποτα αυτες. πουτανες ειναι. Πουτανες. Βρισια ειναι το πουτανα. Σημαινει γυναικα που παει με αντρες για λεφτα. Αρρωστο ατομο. Ψυχανωμαλο. Ναι τις λυπαμαι. Δε λεω να τις κρεμασουμε. Χρειαζονται κι αυτες καπου. Αλλα οχι και να τις βαλουμε στο σπιτι μας.

νταξει λεμε για τα δικαιωματα του ανθρωπου αλλα μη τα ισοπεδωνουμε και ολα. Δεν αξιζει Οι πουτανες ουτε για συζητηση ειναι ουτε για σχεση ουτε για παρεα.
Ειναι ποτε δυνατον να κανει κανεις κατι σοβαρο με ατομα που πουλανε το κορμι τους για λεφτα? Αυτα τα ατομα θα κανουν τα παντα για τα λεφτα. Δεν εχουν ιερο και οσιο. Καμια αξια στη ζωη τους. Κανενα συναισθημα. Τιποτα.

Δε ξερω ποιοι λογοι τους οδηγησαν εκει και δε με νοιαζει να μαθω. Απλα μακρια. Κι εγω τοχω πει πως αν δεν ειμουν αρρωστος δε θα πηγαινα καν εκει.
δεν ειναι ετσι τυπε ανθρωποι ειναι και αυτοι οπως εσυ και εγω.το οτι ειναι εκδιδομενες δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλες,ξερω ατομα που εχουν κανει οικογενεια με καποιες τετοιες κοπελες,και δεν το εχουν μετανοιωσει.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
φιλε μου διαφωνω.μπορεις να κανεις σχεση με μια πουτανα απλα για να γαμας τσαμπα οσο διαρκει.αρκει να ξερεις που πατας τι ειναι η γυναικα που και καλα εχεις σχεση και οταν σου ζητησει δανεικα (παθων) να την κανεις με ελαφρα.επισης η σχεση σας να ειναι κρυφη γιατι κυκλοφορουν και οπλα

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

φιλε μου εισαι οντως αρρωστος στο μυαλο ομως.κοινος μεγαλος μαλακας για την οπισθοδρομικη αποψη που εχεις

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

δεν εχεις αδικο....αλλα σου ξεφευγει κατι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.....

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, οποτε δεν ειναι σωστο να τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουκαλι....γιατι τοτε το φαι θα σου βγει ΑΝΟΣΤΟ...

Επισκέπτης

εχει καποια δικια ο συναγωνιστης !!! αλλα οπως λεει μην τα ισοπεδονουμε ολα ... ανθρωποι ειναι και αυτες ... ειδικα αυτες απο το ανατολικο μπλοκ που γενηθηκαν μετα την ληξη του cold war και την εποχη της περεστροικα εχουν περασει δλδ γυρω στο 70 εχουν περασει πολυ δυσκολα οποτε σε ενα βαθμο δικαιολογουντε... εγω εβλεπα την κοπελα που ανεφερα παραπανω να βοηθαει συνεχεια την οικογενεια της οικονομικα ... και της εδωσα πολλα +++ και μπραβο...

Επισκέπτης
Να κανω μια αφελη ερωτηση ?

Χαθηκαν οι γυναικες και πρεπει να κανετε σχεση με εκδιδομενες ?

φιλε αυτες εχουν το ζουμι ασε που απο γαμησει δεν πιανονται !!! επισης δεν τους ενοχλει τοσο αν κανεις και κανα τσιγαρακι που κ που ...

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
το θεμα ειναι ενα........μπορεις να "καταπιεις" αυτο το "αγκαθι", ξερωντας τι εκανε, ή θα μαμησεις την ζωη 2 , ίσως και περισσοτερων ανθρωπων ?????

εδω ειναι το λεπτο σημειο, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ απο το παρελθον της, απο το μυαλο σου........

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
φιλε αυτες εχουν το ζουμι ασε που απο γαμησει δεν πιανονται !!! επισης δεν τους ενοχλει τοσο αν κανεις και κανα τσιγαρακι που κ που ...

Τους ενοχλει φιλε, αλλα δεν στο λενε....

το καταπινουν....και οχι μονο τσιγαριλικι

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
φιλε μου διαφωνω.μπορεις να κανεις σχεση με μια πουτανα απλα για να γαμας τσαμπα οσο διαρκει.αρκει να ξερεις που πατας τι ειναι η γυναικα που και καλα εχεις σχεση και οταν σου ζητησει δανεικα (παθων) να την κανεις με ελαφρα.επισης η σχεση σας να ειναι κρυφη γιατι κυκλοφορουν και οπλα

δανεικά για να καλύψει δήθεν χρέη έτσι? :grin:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
λες ε μπορει να ειναι και ετσι ... παντος σιγουρα καταπινουν πολλα χοχοχο

οταν η γκομενα δεν πινει.....να ξερεις οτι την ενοχλει, ασχετα τι σου λεει...

το οτι καταπινουν αλλα, αυτη ειναι αλλη ιστορια

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
γιατί το 90% των γυναικών που και καλά δεν δουλεύουν δε στούντιο,μπουρδέλα,και βίζιτες είναι καλύτερες από τις πουτάνες.απλά αυτές ψάχνουν μόνιμο πελάτη που θα τις επιδοτεί ενώ οι πουτάνες τα παίρνουν από πολλούς πελάτες.ποια άλλη διαφορά υπάρχει δλδ μεταξύ ιερόδουλων και μη ιερόδουλων.η μόνη διαφορά είναι η υποκρισία που έχουν κατά πολύ λιγότερη η ιερόδουλες....
εντάξει όμως υπάρχει και ένα 1% που υπάρχουν τίμιες μη ιερόδουλες και τίμιες ιερόδουλες.αφού οι εξαιρέσεις είναι έτσι κι αλλιώς το 1% και στις δυο φιλές.....

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
δεν εχεις αδικο....αλλα σου ξεφευγει κατι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.....

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, οποτε δεν ειναι σωστο να τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουκαλι....γιατι τοτε το φαι θα σου βγει ΑΝΟΣΤΟ...

φιλε και να υπαρχουν εξαιρεσεις δε κρατανε πολυ. Βασικα δεν υπαρχουν καν εξαιρεσεις, απο τη στιγμη που μια κοπελα κανει αυτη τη δουλεια ειναι πουτανα.

Και για μια φορα πουτανα για παντα πουτανα. Και πουτανα στο σωμα = πουτανα στην ψυχη. Ενα και το αυτο ειναι.

Η γλωσσα δε ξεχωριζει μονο κατι μαλακες αγαπουληδες τα ξεχωριζουν.

Οχι πως οι αλλες ειναι πολυ καλυτερες. Τα ιδια σκατα ειναι ολες. Αλλα οι πουτανες οι χειροτερες και με το ονομα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ο Περικλης ειχε παντρευτει πουτανα ,την Ασπασια .
Αλλα και αυτη ,παροτι Ασπασια ,του εσπασε τα αρχιδια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εδω ειναι το λεπτο σημειο, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ απο το παρελθον της, απο το μυαλο σου........
Αυτο δεν ειναι δυσκολο φανταζομαι καθως ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι εχει κανει η καθε μια οπως κι αυτες δεν μπορουν να ξερουν τι μπορει να εχεις κανει εσυ.

Απο εκει και περα ειναι θεμα του τι νιωθεις και πως αισθανεσαι την συγκεκριμενη περιοδο για αυτην και αν ειναι αληθινο η οχι....... και ΑΜΟΙΒΑΙΟ φυσικα...

Ολα τα υπολοιπα δεν πιστευω να εχουν ιδιαιτερη σημασια

Εαν τα εχετε βρει οι δυο σας ολα τα υπολοιπα περιττευουν....

Υγ. Αλλο να επιδιωξεις σχεση με μια επαγγελματια και αλλο να τυχει χωρις να το ξερεις .....
διαφορετικα χειριζεσαι το ενα και διαφορετικα το αλλο..... μην μπλεκουμε τις καταστασεις κιολας
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι εξω απο τα μπουρδελα.δηλ. οι κρυφες.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
+1.......... Ακουγονται πολλα πραγματι !!!
  Εγω Δημητρη αυτο πιστευω.Την εκδιδομενη ξερεις οτι για να πηδηξεις θα τα ακουμπησεις.Οι απ εξω που τα σκας και καποιες φορες δεν πηδας ??????  Ειμαι παθων και ξερω με μια αλητο πουτανα που ειχα μπλεξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom