Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τραβα ρε φιλε.....

ακους εκει ειναι ζωα , και δεν εχουν ανθρωπια επειδη εκδιδουν το σωμα τους...

Ετσι το παμε δλδ επειδη εκδιδουν το σωμα τους ειναι φιδια που σερνονται? Παμε καλα?

Αλλες το κανουν για τα λεφτα ,και αλλες για βιωση..

Οι ελληνιδες που γαμιουνται ασυστολα και το παιζουν αθωες και παρθενες ειναι καλυτερες?

Ο πουστης ο εμπορας ναρκωτικων που σκορπήζει τον θανατο για να βγαλει χρημα ειναι καλυτερος?

Το ζωο ο μαφιοζος που αφαιρει της ζωες των ανθρπων για το χρημα ειναι καλυτερος?

Οι νονοι της νυχτας που αλυλοσκοτωνονται για το χρημα ειναι καλυτεροι?

Οχι, αυτοι δεν ειναι... αυτοι ειναι οντως ατομα του υποκοσμου, εχουν χρωμα σαν τα μαραμενα σκατα των σκυλων στο δρομο...

Παν απο ολα ο ανθρωπος, υπαρχουν καλες εκδιδομενες σαν ανθρωποι, και αν ειναι καλοι ανθρωποι...

ολα τα αλλα ειναι ασημαντα....
καποιο ζορι τραβαει ο συγκεκριμενος....ετσι ξεκιναν αυτα τα πραγματα.....αρχικα ενα ποστ στο μπου και μετα ενας σιριαλ κιλερ στραγγαλιστης της βοστονης γεννιεται.....

σφακιανακη για κανε καμια ενεργεια.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καποιο ζορι τραβαει ο συγκεκριμενος....ετσι ξεκιναν αυτα τα πραγματα.....αρχικα ενα ποστ στο μπου και μετα ενας σιριαλ κιλερ στραγγαλιστης της βοστονης γεννιεται.....

σφακιανακη για κανε καμια ενεργεια.....
παντα λητουργεις σαν πυροσβεστικος ρολος  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Στην ελληνικη κοινωνια ο καθενας κοιταζει την καμπουρα του αλλου αντι τη δικια του. Προσωπικα το τι κανει ο καθενας δεν με απασχολει, εντελως στα αρχιδια μου. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν ο ενας παιρνει ναρκωτικα η αν ο αλλος εχει σχεση με εκδιδομενη. Απο τη στιγμη που δεν παιζει εκμεταλλευση, απατη, κομπινα, παρανομια μου ειναι εντελως αδιαφορο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στην ελληνικη κοινωνια ο καθενας κοιταζει την καμπουρα του αλλου αντι τη δικια του. Προσωπικα το τι κανει ο καθενας δεν με απασχολει, εντελως στα αρχιδια μου. Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν ο ενας παιρνει ναρκωτικα η αν ο αλλος εχει σχεση με εκδιδομενη. Απο τη στιγμη που δεν παιζει εκμεταλλευση, απατη, κομπινα, παρανομια μου ειναι εντελως αδιαφορο.
δεν καταλαβες...

εδω παντα καποιος θα κρινει το τι κανει ο αλλος και θα προσπαθησει να προσβαλει η να επιβαλει το <<σωστο>> .....

δεν υπαρχει στην πραξη η επιβολη, αλλα στα λογια, οπως ο τυπος που εκανα παράθεση

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τι τους νοιαζει μερικους τι κανουν οι αλλοι? Αν ο αλλος γουσταρει σχεση με εκδιδομενη, αυταρχικο, δαχτυλο στον κωλο, fisting, αν ειναι ομοφυλοφιλος κτλ ειναι δικια του δουλεια και δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε κανενος αλλου προβλημα.
Μερικα ποστ εδω μεσα φανερωνουν τα κομπλεξ μερικων μερικων.

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
όσο αστείο και να σας φανεί είναι καλό να γίνεται κουβεντούλα για θέματα ταμπού όσο κλειστόμυαλες απόψεις και να ακούγονται που και που.....
αν και έχω ξαναπεί τη γνώμη μου για το θέμα η ζωή είναι μεγάλη σκύλα για να ξέρεις πως θα σου τα φέρει έτσι ώστε να μιλήσεις απόλυτα για κάτι...    

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω γνωρησει κοπελες εκδιδομενες που ειχαν παιδια , και τα ανατρεφανε με αυτο που κανανε...

πολυ γλυκιες σε συμπεριφορα και κοπελες που τιμανε το ψωμι τους....

αυτες αξιζουν πολλα πιστευω...

Πολλες φορες τα "παιδια" ή οι "σπουδές" ειναι απλα το "παραμυθι" που θελεις να ακουσεις παντος. Να το ξερεις.

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι να αυτα που συζητατε? με ψυχανωμαλα ατομα σχεση? για ποιο λογο? παιδια δεν ειναι για τιποτα αυτες. πουτανες ειναι. Πουτανες. Βρισια ειναι το πουτανα. Σημαινει γυναικα που παει με αντρες για λεφτα. Αρρωστο ατομο. Ψυχανωμαλο. Ναι τις λυπαμαι. Δε λεω να τις κρεμασουμε. Χρειαζονται κι αυτες καπου. Αλλα οχι και να τις βαλουμε στο σπιτι μας.

νταξει λεμε για τα δικαιωματα του ανθρωπου αλλα μη τα ισοπεδωνουμε και ολα. Δεν αξιζει Οι πουτανες ουτε για συζητηση ειναι ουτε για σχεση ουτε για παρεα.
Ειναι ποτε δυνατον να κανει κανεις κατι σοβαρο με ατομα που πουλανε το κορμι τους για λεφτα? Αυτα τα ατομα θα κανουν τα παντα για τα λεφτα. Δεν εχουν ιερο και οσιο. Καμια αξια στη ζωη τους. Κανενα συναισθημα. Τιποτα.

Δε ξερω ποιοι λογοι τους οδηγησαν εκει και δε με νοιαζει να μαθω. Απλα μακρια. Κι εγω τοχω πει πως αν δεν ειμουν αρρωστος δε θα πηγαινα καν εκει.

Μην μπερδευεσαι... ανταλλαγη αγαθων ειναι , εμποριο. Χρημα για υπηρεσια. Αυτο λεγετε "μπιζνα " " δουλεια " κτλ κτλ , οτι μπορει κανει ο καθενας. Πουτανα οπως το εννοεις εσυ ειναι η γυναικα που ορκιζεται οτι θα σε αγαπαει κ θα σε τιμαει για παντα με τον γαμο κτλ κ ξενογαμιεται αβερτα απο'δω κ απο'κει κ το βραδυ σου κανει κ χαδακια στο κρεβατι. Οχι σε'σενα τυπε, γενικο ειναι το παραδειγμα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
προσωπικά είχα κολιτή φίλη που ήταν πρώιν ιερόδουλη,κολόμπαρο,βίζιτες και δεν σημαζέβετε...παιδιά μου βγήκε ένα από τα πιο εντάξει άτομα που γνώρισα σε όλη μου τη ζωή.και ο μόνος λόγος που δεν έκανα κάτι μαζί της είναι ακριβώς αυτός.τέτοια άτομα τα κρατάς για παρέα σου!!!!
αφήστε τις σεμνές που ακούνε τη λέξη πούτσα και κοκκινίζουν τις ξέρω καλά.....
καλά κάνουν δλδ και κοκκινίζουν ακούγοντας τη λέξη που ποθούνε και το καταλαβαίνω.αλλά μη μου μιλάς και για ηθική. ούτε εγώ πιστεύω στην ηθική αλλά θέλω και καλούς λογαριασμούς.
όταν μια γυναίκα αρχίζει να μιλάει για ηθική βγάζω σπυράκια.....ενώ πουτάνα δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ να σου μιλάει για ηθική.για αυτό και τις αγαπώ!!!! :2funny:
τώρα οι μαλάκες που θα καψουρευτούν την πουτάνα είναι άξιοι της μοίρας τους.....αλλά δικαίωμα τους και πάλι.
εντάξει όπως τη βρίσκει ο καθένας....
Ακριβως το ίδιο συνέβει και σε μένα. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!!!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

jo145

Τιμημένος