Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εχεις δικιο....-αλ :pipa1:λες γαμιουνται στην δουλεια για 650 ευρω...και αλλες για 3-4.000...
διαλεγεις δρομο...
Τί να κάνουμε ρε μεγάλε?
Εσύ άμα έβγαζες το πουλί σου στη πιάτσα..θα το έκανες δωρεά προς τα φιλόπτωχα ταμεία?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βρε σκατοβλαχε αναφερομαι στα cg και στα ct οχι στις μαυρες της Σωκρατους  :jerking:

Μην αρπαζεις ρε μαστορα!
Τραβα χειροφρενο!

Και ποια η διαφορα δηλαδη μεταξι τους??? Το χρωμα???
Θα μας τρελανεις???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μην αρπαζεις ρε μαστορα!
Τραβα χειροφρενο!

Θα μας τρελανεις???

Σαφως και ειναι το χρωμα παιχτη.

Δες το πορτοφολι τους και ειναι σα να βλεπεις τον εθνικο κηπο.

Δες και αυτο των μαυρων.

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα μας τρελανεις???
Κοιτα να δεις οι μαυρες ερχονται στη χωρα μας για αναζητηση ενος καλυτερου μελλοντος μιας και εκει (νιγηρια) ειναι σκετη κολαση.
Οι δουλεμποροι που τις φερνουν τις βαζουν να δουλευουν για να ξεχρεωσουν τα 40.000 euro που τους χρωστανε.Αυτες ειναι αναγκασμενες να κανουν ακαποτα γαμησια,να τρωνε ξυλο,να θετουν συνεχεια τη ζωη τους σε κινδυνο και γενικος να ζουνε εναν εφιαλτη για το πολυ 30 euro το καθε γαμησι.

Οσες επιλεξουν να γινουν cg/ct ειναι απο δικια τους επιλογη μιας και ξερουν οτι το μουνι πουλαει αρα δουλευοντας για 4-5 χρονια θα βγαλουν λεφτα για το υπολοιπο της ζωης τους.
Κανεις δεν τις αναγκαζει (υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις).

Αλλο να πηδιεσαι για 150+ ευρω τη φορα και αλλο για 10,ναι παιζει ρολο και το χρωμα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ok! Aνακαλω! Τωρα διαβασα ολα τα ποστς και ειδα τι παιζει!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Αν τύχεις σε καλό παιδί και παραμερίσουν και οι δύο το θέμα της ζήλειας μπορείς να ζήσεις για όσο κρατήσει κάτι πολύ όμορφο.Μπορεί τα συναισθήματα που δημιουργούνται να είναι πολύ δυνατά κι απ τις δύο πλευρές.Υπάρχουν γυναίκες του χώρου που μπορούν να αγαπήσουν πολύ και δυνατά.Κάποιες έχουν πολύ λιγότερη "πουτανιά" μέσα τους από πολλές γυναίκες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά.
Όλα τα παραπάνω είναι απλά θέμα τύχης φυσικά να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.Φυσικά δεν μιλάμε για κανένα είδος χρηματικής συναλλαγής.Για πάντα δε θα κρατήσει φυσικά όπως και καμία σχέση άλλωστε.
μαγκα,αυτο που εγραψες τα λεει ολα..ουτε νταβας της ειμαι,ουτε ανηκω στο χωρο[για να απαντησω και στο φιλο silvestro]..oμως ελαχε να γνωριστουμε και να δεθουμε τρελα..ας κρατησει ακομα μια στιγμη..κι οταν βγαινουμε και την γνωρισει καποιος?παραγγελνουμε και συνεχιζουμε..παντως,εισαι μαγκας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μια φορα εμενα μου ελεγε διαφορα που δεν τα λενε συχνα οι πουτανες σε ολους τους πελατες με αποτελεσμα να πηγαινω συχνα σ'αυτη-δημιουργηθηκε μια χημεια ,δεν μπορω να πιστεψω οτι το εκανε μονο για να κερδισει ενα μονιμο πελατη
αλλα και απο την αλλη  ,εβαζε σε μεγαλη προταιρεοτητα τη δουλεια της,δεν μπορω το ενα δεν μπορω το αλλο,γιατι δουλευω κανω δειχνω...κτλ κτλ γιατι ομως κοπελα μου με βασανιζες ,τι σημαιναν αυτες οι αγαπες και οι μαλακιες που ελεγες , πλακα μου εκανες η τα εννοουσες ?
εσυ εδινες τις αφορμες ,να σε πλησιαζω , αλλα μετα...οχι ,δεν μπορω ,δεν ξερω και τετοια και παλι απ'την αρχη τα ιδια

οχι πως εχει σημασια τωρα πλεον ,εχει περασει πολυς καιρος...τελοσπαντων δεν γαμιεται ,απλα εγραψα καποιες σκεψεις...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τελευταία έχω τρελές καύλες...Την Κυριακή πηγαίνω σε ένα μπουρδέλο, ξαναπάω την Τρίτη και ξαναπάω και σήμερα...Τελικά έδωσα το τηλ μου στην κοπέλα και αναμένω αύριο να μου τηλεφωνήσει...Λέτε να θέλει λεφτα;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι να πω... δυσκολη φαση το ολο πραμα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τελευταία έχω τρελές καύλες...Την Κυριακή πηγαίνω σε ένα μπουρδέλο, ξαναπάω την Τρίτη και ξαναπάω και σήμερα...Τελικά έδωσα το τηλ μου στην κοπέλα και αναμένω αύριο να μου τηλεφωνήσει...Λέτε να θέλει λεφτα;
κ να θελει,συνηθησμενος δεν εισαι να δινεις??τι αγχωνεσαι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τουλαχιστον μπορει να γαμησεις με την ησυχια σου σε κανα σπιτη...  ;) ;) ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μην ενθουσιαζεσαι,να βγει κατι,καλος..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλά ρε συ..
Πήγες και της έδωσες ολόκληρη τη συσκευή?
Ο αριθμός μόνο δεν έφτανε?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το δικο της ,το πηρες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom