life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Eρχομαι.....Θα τον στειλω στο Σουφλι για δουλεια και σουρχομαι...έλα κι εσύ κουμπάρεεεεε...
Eρχομαι.....Θα τον στειλω στο Σουφλι για δουλεια και σουρχομαι...έλα κι εσύ κουμπάρεεεεε...
Μπα...είναι πολύ σπάνιο "παιχνίδι" αυτό..Αν τύχεις σε καλό παιδί και παραμερίσουν και οι δύο το θέμα της ζήλειας μπορείς να ζήσεις για όσο κρατήσει κάτι πολύ όμορφο.Μπορεί τα συναισθήματα που δημιουργούνται να είναι πολύ δυνατά κι απ τις δύο πλευρές.Υπάρχουν γυναίκες του χώρου που μπορούν να αγαπήσουν πολύ και δυνατά.Κάποιες έχουν πολύ λιγότερη "πουτανιά" μέσα τους από πολλές γυναίκες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά.
Όλα τα παραπάνω είναι απλά θέμα τύχης φυσικά να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.Φυσικά δεν μιλάμε για κανένα είδος χρηματικής συναλλαγής.Για πάντα δε θα κρατήσει φυσικά όπως και καμία σχέση άλλωστε.
δεν ξερω ρε φιλε,αλλα πραγματικα η ιδεα και μονο να μοιραζομαι τον ανθρωπο μου με σκοτωνει.θα μπορουσα να κανω,ανθρωποι ειναι οπως ολοι οι αλλοι,αλλα θα την σταματουσα απο τετοια δουλεια.Αν τύχεις σε καλό παιδί και παραμερίσουν και οι δύο το θέμα της ζήλειας μπορείς να ζήσεις για όσο κρατήσει κάτι πολύ όμορφο.Μπορεί τα συναισθήματα που δημιουργούνται να είναι πολύ δυνατά κι απ τις δύο πλευρές.Υπάρχουν γυναίκες του χώρου που μπορούν να αγαπήσουν πολύ και δυνατά.Κάποιες έχουν πολύ λιγότερη "πουτανιά" μέσα τους από πολλές γυναίκες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά.
Όλα τα παραπάνω είναι απλά θέμα τύχης φυσικά να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.Φυσικά δεν μιλάμε για κανένα είδος χρηματικής συναλλαγής.Για πάντα δε θα κρατήσει φυσικά όπως και καμία σχέση άλλωστε.
Συμφωνάμε κυρία μου απλά μην παραβλέπεις πως είπα πως έχει ημερομηνία λήξης όπως όλες οι σχέσεις.Μπα...είναι πολύ σπάνιο "παιχνίδι" αυτό..
Δύσκολα τις περνάς τις πίστες..
Κι άμα υπάρξει ανάμεσα τους και βαριάς μορφής καψούρα..έως να καταλήξει κάπου τέλος πάντων..η λέξη "για πάντα" είναι μεγάααααααααααααααααλη κουβέντα..
δεν ξερω ρε φιλε,αλλα πραγματικα η ιδεα και μονο να μοιραζομαι τον ανθρωπο μου με σκοτωνει.θα μπορουσα να κανω,ανθρωποι ειναι οπως ολοι οι αλλοι,αλλα θα την σταματουσα απο τετοια δουλεια.
Κάπως πρέπει να ζήσει ρε παίχτη.δεν ξερω ρε φιλε,αλλα πραγματικα η ιδεα και μονο να μοιραζομαι τον ανθρωπο μου με σκοτωνει.θα μπορουσα να κανω,ανθρωποι ειναι οπως ολοι οι αλλοι,αλλα θα την σταματουσα απο τετοια δουλεια.
Σωστά ΤζοΕκδιδομενη με εκδιδομενη εχει διαφορα .. αλλο μπουρδελιαρα , αλλο c/g
και φυσικα αλλο μασατζου , εκεινες ΔΕΝ ειναι πουτανες αλλωστε
Εκδιδομενη με εκδιδομενη εχει διαφορα .. αλλο μπουρδελιαρα , αλλο c/g
και φυσικα αλλο μασατζου , εκεινες ΔΕΝ ειναι πουτανες αλλωστε
Το είδα...αμ δεν το είδα?Συμφωνάμε κυρία μου απλά μην παραβλέπεις πως είπα πως έχει ημερομηνία λήξης όπως όλες οι σχέσεις.
Ελα τωρα απλα οι ιεροδουλες ακολουθουν στην πλειοψηφια τους με δικια τους επιλογη τον ευκολο δρομο...Κάπως πρέπει να ζήσει ρε παίχτη.
Και για να τελειώνουμε την κουβέντα σε γενικές γραμμές.Όσο αντέχει ο καθένας.Το είδα...αμ δεν το είδα?
Κουφαμάρα έχω?
Συμφωνώ απόλυτα..!!
Σε γενικές γραμμές ναι αλλά όλοι(θέλουμε να) πιστεύουμε ότι είμαστε με την εξαίρεση.Ο χρόνος το δείχνει.Ελα τωρα απλα οι ιεροδουλες ακολουθουν στην πλειοψηφια τους με δικια τους επιλογη τον ευκολο δρομο...
Μην μου πεις και οτι δεν υπαρχουν δουλειες αν καποια πραγματικα θελει να βγαλει χρημα...
Εύκολος ή δύσκολος δρόμος...δεν το εξετάζουμε αυτό..Ελα τωρα απλα οι ιεροδουλες ακολουθουν στην πλειοψηφια τους με δικια τους επιλογη τον ευκολο δρομο...
Μην μου πεις και οτι δεν υπαρχουν δουλειες αν καποια πραγματικα θελει να βγαλει χρημα...
Σωστά Τζο
Μιλάω για cg.
εχεις δικιο....-αλ λες γαμιουνται στην δουλεια για 650 ευρω...και αλλες για 3-4.000...Εύκολος ή δύσκολος δρόμος...δεν το εξετάζουμε αυτό..
"Κάποιες" όμως..πρέπει να κάνουν κι αυτή τη δουλειά αν μη τι άλλο..!!
Ελα τωρα απλα οι ιεροδουλες ακολουθουν στην πλειοψηφια τους με δικια τους επιλογη τον ευκολο δρομο...
Βρε σκατοβλαχε αναφερομαι στα cg και στα ct οχι στις μαυρες της ΣωκρατουςΠανευκολος! Τι να σου πω!!!