Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
MSN-Emoticon-198.gif
...έλα κι εσύ κουμπάρεεεεε...
Eρχομαι.....Θα τον στειλω στο Σουφλι για δουλεια  και σουρχομαι :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν τύχεις σε καλό παιδί και παραμερίσουν και οι δύο το θέμα της ζήλειας μπορείς να ζήσεις για όσο κρατήσει κάτι πολύ όμορφο.Μπορεί τα συναισθήματα που δημιουργούνται να είναι πολύ δυνατά κι απ τις δύο πλευρές.Υπάρχουν γυναίκες του χώρου που μπορούν να αγαπήσουν πολύ και δυνατά.Κάποιες έχουν πολύ λιγότερη "πουτανιά" μέσα τους από πολλές γυναίκες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά.
Όλα τα παραπάνω είναι απλά θέμα τύχης φυσικά να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.Φυσικά δεν μιλάμε για κανένα είδος χρηματικής συναλλαγής.Για πάντα δε θα κρατήσει φυσικά όπως και καμία σχέση άλλωστε.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν τύχεις σε καλό παιδί και παραμερίσουν και οι δύο το θέμα της ζήλειας μπορείς να ζήσεις για όσο κρατήσει κάτι πολύ όμορφο.Μπορεί τα συναισθήματα που δημιουργούνται να είναι πολύ δυνατά κι απ τις δύο πλευρές.Υπάρχουν γυναίκες του χώρου που μπορούν να αγαπήσουν πολύ και δυνατά.Κάποιες έχουν πολύ λιγότερη "πουτανιά" μέσα τους από πολλές γυναίκες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά.
Όλα τα παραπάνω είναι απλά θέμα τύχης φυσικά να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο.Φυσικά δεν μιλάμε για κανένα είδος χρηματικής συναλλαγής.Για πάντα δε θα κρατήσει φυσικά όπως και καμία σχέση άλλωστε.
Μπα...είναι πολύ σπάνιο "παιχνίδι" αυτό..
Δύσκολα τις περνάς τις πίστες..
Κι άμα υπάρξει ανάμεσα τους και βαριάς μορφής καψούρα..έως να καταλήξει κάπου τέλος πάντων..η λέξη "για πάντα" είναι μεγάααααααααααααααααλη κουβέντα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξερω ρε φιλε,αλλα πραγματικα η ιδεα και μονο να μοιραζομαι τον ανθρωπο μου με σκοτωνει.θα μπορουσα να κανω,ανθρωποι ειναι οπως ολοι οι αλλοι,αλλα θα την σταματουσα απο τετοια δουλεια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπα...είναι πολύ σπάνιο "παιχνίδι" αυτό..
Δύσκολα τις περνάς τις πίστες..
Κι άμα υπάρξει ανάμεσα τους και βαριάς μορφής καψούρα..έως να καταλήξει κάπου τέλος πάντων..η λέξη "για πάντα" είναι μεγάααααααααααααααααλη κουβέντα..
Συμφωνάμε κυρία μου απλά μην παραβλέπεις πως είπα πως έχει ημερομηνία λήξης όπως όλες οι σχέσεις.

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω ρε φιλε,αλλα πραγματικα η ιδεα και μονο να μοιραζομαι τον ανθρωπο μου με σκοτωνει.θα μπορουσα να κανω,ανθρωποι ειναι οπως ολοι οι αλλοι,αλλα θα την σταματουσα απο τετοια δουλεια.

το αβαταρ σου... νταξ !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάπως πρέπει να ζήσει ρε παίχτη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκδιδομενη με εκδιδομενη εχει διαφορα .. αλλο μπουρδελιαρα , αλλο c/g
και φυσικα αλλο μασατζου , εκεινες ΔΕΝ ειναι πουτανες αλλωστε  :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εκδιδομενη με εκδιδομενη εχει διαφορα .. αλλο μπουρδελιαρα , αλλο c/g
και φυσικα αλλο μασατζου , εκεινες ΔΕΝ ειναι πουτανες αλλωστε  :sunglasses:
Σωστά Τζο  :grin:
Μιλάω για cg.

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κάπως πρέπει να ζήσει ρε παίχτη.
Ελα τωρα απλα οι ιεροδουλες ακολουθουν στην πλειοψηφια τους με δικια τους επιλογη τον ευκολο δρομο...
Μην μου πεις και οτι δεν υπαρχουν δουλειες αν καποια πραγματικα θελει να βγαλει χρημα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το είδα...αμ δεν το είδα?
Κουφαμάρα έχω?
Συμφωνώ απόλυτα..!!
Και για να τελειώνουμε την κουβέντα σε γενικές γραμμές.Όσο αντέχει ο καθένας.
Γιατί κι απ τις δυό πλευρές είναι δύσκολο.

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πρωτη φορα μιλανε τοση ωρα σοβαρα στο σαιτ απο τοτε που το παρακολουθω!!! μωρε μπραβο οι πουτανες..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ελα τωρα απλα οι ιεροδουλες ακολουθουν στην πλειοψηφια τους με δικια τους επιλογη τον ευκολο δρομο...
Μην μου πεις και οτι δεν υπαρχουν δουλειες αν καποια πραγματικα θελει να βγαλει χρημα...
Σε γενικές γραμμές ναι αλλά όλοι(θέλουμε να) πιστεύουμε ότι είμαστε με την εξαίρεση.Ο χρόνος το δείχνει.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εύκολος ή δύσκολος δρόμος...δεν το εξετάζουμε αυτό..
"Κάποιες" όμως..πρέπει να κάνουν κι αυτή τη δουλειά αν μη τι άλλο..!!
Καμμία δεν καβάντζωσε Δίπλωμα Πανεπιστημίου από τα γεννοφάσκια της,
ούτε έκανε κανένα συμβόλαιο το πως θα καταλήξει στη ζωή της..
Καμμία..και κανένας..
Γνώμη μου..!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σωστά Τζο  :grin:
Μιλάω για cg.

με call girl δεν ειναι καλα δες γιατι ( επιδη τα ειχα με 5-6 κλαι ξερω οχι τιποτα αλλο )

Αν θελετε να κανετε σχεση με τανα , βρειτε καμια να δουλευει σε ντελο με μονιμες βαρδιες
καντε οτι κανουν οι Ελληνιδες δηλαδι που παντρευονται αβλεπι δημοσιους υπαλληλους  Αναζητηστε την μονιμοτητα  :thumbsup:
Αν παλι ειναι κανα c/g μπορει να εχετε προβληματα θα χτυπαει το τηλεφωνο εκει που την πηδατε
Θυμηθητε τι τραβηξε το απολυτο αρσενικο Γλετσος Αποστολης που ηταν παντρεμενος με τη Αλιμπερτη (που ειναι και πρωην πορνοσταρ )
Η οποια ως γιατρος εφευγε στις 2 το βραδυ να παει σε περιστατικο και τον αφηνε με το πουλι στο χερι
( δε θυμαμαι πως λεγοταν η σειρα )

Μακρυα απο c/g και απο Γιατρεσσες λοιπων , Βρητε στανταρακια μπουρδελιαρες , στουντιοκοριτσα να κανετε σχεση  :dancing:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Εύκολος ή δύσκολος δρόμος...δεν το εξετάζουμε αυτό..
"Κάποιες" όμως..πρέπει να κάνουν κι αυτή τη δουλειά αν μη τι άλλο..!!
εχεις δικιο....-αλ :pipa1:λες γαμιουνται στην δουλεια για 650 ευρω...και αλλες για 3-4.000...
διαλεγεις δρομο...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Πανευκολος! Τι να σου πω!!!  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom