ναι εχουμε κανει με την γυναικα μου mmf και mmmf
μπραβο!! ;) τα σπαει
ναι εχουμε κανει με την γυναικα μου mmf και mmmf
μπραβο!! ;) τα σπαει
κυρία ,πως και απαντήσατε ένα χρόνο μετά ?
τι να κάνα αφου ενα χρόνο μετά κατάφερα να εχω εμπειρία ;p
Μακρια απο ανωμαλιες!
να υποθέσω , ήσουν στο επίκεντρο 2-3 αντρών ;τι να κάνα αφου ενα χρόνο μετά κατάφερα να εχω εμπειρία ;p
MMF 2 φορες
MFF παρα πολλες φορες
MFFF 5-6 φορες
ΜFFFF 3 φορες
αυτη που ειχε πλακα και ειναι αξεχαστη ηταν η εποχη που τσιμπαγαμε γκομενιτσες μεσα προς τελος δεκαετιας 90 απο το τοτε datingclub.gr
oπου ειχαμε τσιμπισει ενα τρελο αλβανακι με τον δευτεροξαδελφο μου για παρτουζα
με ενα Κωστακη κουστουμάτο που μας εστελνε πμναι εχω κανει παρτουζα!!!!!!!
ναι μ αυτονμε ενα Κωστακη κουστουμάτο που μας εστελνε πμ
Ναι!Εχω παρει με το τραγουδιστη φιλο μου αρκετες φορες!Το σκηνικο γινεται ως εξης σχεδον καθε φορα που εχει κοψει την τυπισα για τελειως παρτολα οπως πηδαει παντα καταλαθος ανοιγω την πορτα!Θυμαμε και μια που δεν ηθελε και εφυγε τρεχωντας!Και οπως εφυγε μας λεει να γαμηθουμε εγω κ ο φιλος μου!!!
Τρελα γελια!!!
Στην παρτούζα γαμάς περισσότερο.
Κατ' αρχήν, γιατί υπάρχει πλήθος εναλλαγών σε στάσεις.
Δεύτερον, γιατί στην όλη φάση βάζουν ενέργεια παραπάνω από ένας, ή δύο άνθρωποι.
Τώρα να γελάς είναι δύσκολο. Φαντάσου δηλαδή να γαμάς με άλλον μαζί μία μουνίτσα. Κάθε άλλο παρά αστείο είναι. Μάλλον καυλωτικό θα το έλεγα. Ή να έχεις να κάνεις εσύ, με δύο μουνίτσες. Και πάλι, τα αστεία περιττευουν και τα πράγματα είναι λίαν σοβαρά αλλά ταυτόχρονα και απολαυστικά.
Αστείο θα 'ναι, ενδεχομένως, να γαμήσεις κατόπιν συνεννόησης με φίλο σου κάποια γκόμενα που είναι στόκος και πετάει μαλακίες, ακόμη και στο κρεβάτι, ή καμία που δεν πολυβλέπεται. Αλλά και πάλι, δε μπορώ να βρώ κάτι αστείο. Γενικά, δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατό να μπερδεύεται γαμήσι με καλαμπούρι.
MMF 2 φορες
MFF παρα πολλες φορες
MFFF 5-6 φορες
ΜFFFF 3 φορες
αυτη που ειχε πλακα και ειναι αξεχαστη ηταν η εποχη που τσιμπαγαμε γκομενιτσες μεσα προς τελος δεκαετιας 90 απο το τοτε datingclub.gr
oπου ειχαμε τσιμπισει ενα τρελο αλβανακι με τον δευτεροξαδελφο μου για παρτουζα
Καλησπέρα και από εμένα...τι να κάνα αφου ενα χρόνο μετά κατάφερα να εχω εμπειρία ;p
Περιεργος,αγάμητος ή κουτσομπόλης;Καλησπέρα και από εμένα...
θα ήθελες να μοιραστείς αυτή την εμπειρία σου?
Περιεργος,αγάμητος ή κουτσομπόλης;
Καλησπέρα. έχει νόημα αυτό για σένα?Περιεργος,αγάμητος ή κουτσομπόλης;