Νέα

Έχετε κάνει ποτέ παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε συμμετέχει σε παρτούζα (πάνω από 3 άτομα)...

• Ναι

Ψήφοι: 153 33,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 115 25,3%
  • Ψήνομαι...

Ψήφοι: 73 16,0%
  • Μόνο τρίο έχω κάνει!

Ψήφοι: 114 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Κατά του ζόφου

Το παρόν κείμενο είναι μία «απόδραση». Με δεδομένο ότι όλοι έχουν κλειστεί σπίτια τους οι επιλογές που έχει ο καθένας είναι μετρημένες. Άλλοι ενημερώνονται κάθε λεπτό από τις ειδήσεις, άλλοι βλέπουν βιντεάκια στο ίντερνετ και άλλοι διαβάζουν ένα βιβλίο ή βλέπουν μία ταινία.
Η δίκια μου απόδραση είναι να περιγράψω το πρώτο μου τρίο – που έγινε χωρίς να το επιδιώξω. (Η μάλλον τετράδα).
Γενικά στην ζωή μου μέχρι τα δεύτερα «άντα» μου δεν πήγαινα στις πουτάνες. Μια και όμως ήθελα να ζήσω διαφορετικές εμπειρίες που για διαφόρους λόγους- που δεν  είναι του παρόντος να αναλύσουμε ποιους είχα αποφασίσει να κάνω το πρώτο μου τρίο.
Επειδή δεν είχα ούτε το χρήμα ούτε την διάθεση, ούτε το χώρο, ούτε το χρόνο (κυρίως αυτό) να την ψάχνω με call girls αποφάσισα να επιχειρήσω να δοκιμάσω σε ένα ταπεινό σπιτάκι της  φίλης (από τα πρώτα).
Μπαίνοντας μέσα υπήρχαν τρείς κοπέλες οι δύο ήταν «καλούλες» η μία ήταν «ασχημούλα». Το σπιτάκι εκείνη την ώρα δεν είχε άλλο πελάτη. Αφού συνεννοήθηκα για το ποσό και την ώρα διάλεξα τις δύο και είπα να μπω στα ενδότερα. Βλέποντας την μία κοπέλα να αποχωρεί, ένοιωσα ένα βλέμμα – είναι από εκείνα τα βλέμματα που εάν τα δείς δεν τα ξεχνάς εύκολα. Το βλέμμα της απόρριψης. Η μάλλον το βλέμμα του ατόμου που δέχεται την απόρριψη. Ω, και τι δεν θα έδινα στην ζωή μου να μην υπήρχε αυτό το βλέμμα. Να ήμασταν όλοι έξυπνοι, όμορφοι, ενδιαφέροντες και πνευματώδεις και προπάντων αιώνια νέοι. Δεν είμαστε όμως. Οι τουλάχιστον δεν είμαστε οι περισσότεροι από μας. Έτσι ένοιωσα ότι θα ήταν μεγάλη αμαρτία από μέρος μου να μην προσκαλέσω και αυτήν την κοπέλα στο «άτυπο» πάρτι» μας.
Είπα στον τύπο που κανόνιζε τις κοπέλες «Αντε… φέρε και αυτήν μέσα».Το είπα σαν να τις έκανα χάρη… Ο τύπος μόνο που δεν πέταξε από την χαρά του. «’Έτσι μπράβο ρε φίλε!» Μου είπε. Προφανώς το βλέμμα τις κοπέλας το είχε δει και αυτός.
Έτσι με τις τρείς κοπέλες πέρασα στα ενδότερα. Η «ασχημούλα» ήταν αυτή που θα θυμάμαι περισσότερο – τα έδωσε όλα και ήταν αυτή που με έκανε να ολοκληρώσω – αν και μέσα στο σώμα μιας άλλης.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μου τρίο (τετράδα όπως θέλετε πείτε το).
Και οι κοπέλες και το «αφεντικό» ήταν άψογοι – νομίζω δε ότι με άφησαν και περισσότερο χρόνο από το συμφωνημένο.

Εσείς το έχετε κάνει ποτέ με τρεις γυναίκες – και εάν ναι, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
τυπε παλι μπαν βλεπω να τρως    :sunglasses: :S :S :S

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έχω κάνει τρίο 3 φορές:

2 φορές με δυο γυναίκες (πουτάνες) και μία φορά με τον ξάδερφό μου και μια γκόμενα (όχι πουτάνα).

Αυτά τα ολίγα!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Παρτουζιτσα 4 φορες αν θυμαμαι καλα σε στουντιο και μπουρδελο.
Εγω και 2 γυναικες παντα. Δεν ξετρελαθηκα. Με αλλον αντρα ποτε. Ειμαι μοναχοφαης

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Κατά του ζόφου

Το παρόν κείμενο είναι μία «απόδραση». Με δεδομένο ότι όλοι έχουν κλειστεί σπίτια τους οι επιλογές που έχει ο καθένας είναι μετρημένες. Άλλοι ενημερώνονται κάθε λεπτό από τις ειδήσεις, άλλοι βλέπουν βιντεάκια στο ίντερνετ και άλλοι διαβάζουν ένα βιβλίο ή βλέπουν μία ταινία.
Η δίκια μου απόδραση είναι να περιγράψω το πρώτο μου τρίο – που έγινε χωρίς να το επιδιώξω. (Η μάλλον τετράδα).
Γενικά στην ζωή μου μέχρι τα δεύτερα «άντα» μου δεν πήγαινα στις πουτάνες. Μια και όμως ήθελα να ζήσω διαφορετικές εμπειρίες που για διαφόρους λόγους- που δεν  είναι του παρόντος να αναλύσουμε ποιους είχα αποφασίσει να κάνω το πρώτο μου τρίο.
Επειδή δεν είχα ούτε το χρήμα ούτε την διάθεση, ούτε το χώρο, ούτε το χρόνο (κυρίως αυτό) να την ψάχνω με call girls αποφάσισα να επιχειρήσω να δοκιμάσω σε ένα ταπεινό σπιτάκι της  φίλης (από τα πρώτα).

Μπαίνοντας μέσα υπήρχαν τρεις κοπέλες οι δύο ήταν «καλούλες» η μία ήταν «ασχημούλα». Το σπιτάκι εκείνη την ώρα δεν είχε άλλο πελάτη. Αφού συνεννοήθηκα για το ποσό και την ώρα διάλεξα τις δύο και είπα να μπω στα ενδότερα. Βλέποντας την μία κοπέλα να αποχωρεί, ένοιωσα ένα βλέμμα – είναι από εκείνα τα βλέμματα που εάν τα δείς δεν τα ξεχνάς εύκολα. Το βλέμμα της απόρριψης. Η μάλλον το βλέμμα του ατόμου που δέχεται την απόρριψη. Ω, και τι δεν θα έδινα στην ζωή μου να μην υπήρχε αυτό το βλέμμα. Να ήμασταν όλοι έξυπνοι, όμορφοι, ενδιαφέροντες και πνευματώδεις και προπάντων αιώνια νέοι. Δεν είμαστε όμως. Οι τουλάχιστον δεν είμαστε οι περισσότεροι από μας. Έτσι ένοιωσα ότι θα ήταν μεγάλη αμαρτία από μέρος μου να μην προσκαλέσω και αυτήν την κοπέλα στο «άτυπο» πάρτι» μας.

Είπα στον τύπο που κανόνιζε τις κοπέλες «Αντε… φέρε και αυτήν μέσα».Το είπα σαν να τις έκανα χάρη… Ο τύπος μόνο που δεν πέταξε από την χαρά του. «’Έτσι μπράβο ρε φίλε!» Μου είπε. Προφανώς το βλέμμα τις κοπέλας το είχε δει και αυτός.
Έτσι με τις τρείς κοπέλες πέρασα στα ενδότερα. Η «ασχημούλα» ήταν αυτή που θα θυμάμαι περισσότερο – τα έδωσε όλα και ήταν αυτή που με έκανε να ολοκληρώσω – αν και μέσα στο σώμα μιας άλλης.

Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μου τρίο (τετράδα όπως θέλετε πείτε το).Και οι κοπέλες και το «αφεντικό» ήταν άψογοι – νομίζω δε ότι με άφησαν και περισσότερο χρόνο από το συμφωνημένο.

Soreos56

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Εχω μονιμη φαντασιωση την παρτουζα με τη γυναικα μου και αλλο αντρα αλλα δισταζω μην γινουν ολα πουτανα μετα. Ειδικα που η φαντασιωση εχει γνωστους μας μεσα. Στο γαμησι της το λεω και νιωθω οτι γαμιεται πιο εντονα και υγραινεται. Αλλα φοβαμαι γιατι αμα γινει δεν ξεγινεται. Μην τα διαλυσουμε ολα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Έχω κάνει με γυναίκες αλλά με άλλον άντρα μπροστά μου δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ρε τύποι, πως γουστάρετε παρτούζες; Μου φαίνεται τελείως ντεκαβλέ να γαμάω μία ή δυο γκόμενες μαζί με κάποιον άλλον άνδρα, έστω φίλος. Δηλαδή, εντάξει. Ούτε να πάρω μάτι δεν θέλω. Με φιλικά ζευγάρια είχε πάει αυτή η συζήτηση, αλλά το να δώ την κοπέλα μου να την πηδάει άλλος με κάνει να θυμώνω. Δεν λειτουργεί σε μένα και απορώ πως την βρίσκουν κάποιοι

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Ρε τύποι, πως γουστάρετε παρτούζες; Μου φαίνεται τελείως ντεκαβλέ να γαμάω μία ή δυο γκόμενες μαζί με κάποιον άλλον άνδρα, έστω φίλος. Δηλαδή, εντάξει. Ούτε να πάρω μάτι δεν θέλω. Με φιλικά ζευγάρια είχε πάει αυτή η συζήτηση, αλλά το να δώ την κοπέλα μου να την πηδάει άλλος με κάνει να θυμώνω. Δεν λειτουργεί σε μένα και απορώ πως την βρίσκουν κάποιοι
Τυπε το οτι δεν τη βρίσκεις εσύ προσωπικά δε σημαινει ότι ισχύει για όλους αυτό.Θεωρώ ότι σκέφτεσαι με παροπίδες.Οπως εσύ αν εβλεπες ενα καλό μουνάκι θα ήθελες να το πηδήξεις,αντιστοιχα και η κοπέλα σου καβλώνει να την πηδηξει κάποιος άλλος.Ο ανθρωπος ως θηλαστικό είναι εκ φύσεως πολυγαμικό ον και άτομα που παραμένουνε μονογαμικά σε μια σχέση ή παντρεύονται(και μένουνε πιστοί)είναι λιγο πολυ δυστυχισμένα θεωρω.Ασε που πολλές φορές η στέρηση οδηγεί σε κέρατα που είναι ακόμη χειρότερο.Πιστευω λοιπόν οτι πιο τίμιο είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και από τις 2 πλευρές και τα πηδηματα να είναι φανερά.Αυτό θα προσδόσει άλλο αέρα στη σχέση και θα περνάτε και οι 2 καλύτερα,άσε που τα πηδηματα που θα κάνετε μετά θα είναι επικά.
Οσον αφορά αυτο που λες ότι το να δεις την κοπέλα σου να την πηδάει άλλος θυμώνεις,πιστευω πρέπει να το δεις αλλιως..εννοώ ότι κάνοντας το αυτό της δειχνεις ότι τη σκέφτεσαι και θες κι εκείνη να περάσει καλά και ότι θα έκανες τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη.Μη θεωρείς οτι για να θέλει να γαμηθεί με άλλον είναι πουτάνα.Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί εξω που είναι πουτάνες στην ψυχή και σε δουλεύουνε ψιλό γαζί.Προσωπικά μου έχουν τύχει τέτοιες.Επομένως η ειλικρίνεια είναι ανεκτίμητη και από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση.
Επειτα δες το κι αλλιώς:ψήνεσαι να τρώς κάθε μέρα φασολάδα?φυσικά και όχι..επομένως το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα.Εκτός αν τρώς αστακομακαρονάδα κάθε μέρα που δε νομίζω γτ είναι πολύ λίγοι αυτοι που το κάνουν.Θα σου πρότεινα να οργανώσεις μια παρτουζάρα είτε με μια γυναίκα,είτε με ένα άντρα είτε με ένα ζευγάρι και θα δεις πως απογειώνεται μια σχέση!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.651
Πόντοι
46.423
Πολλές φορές το 1987 με φίλο είχαμε πάρει παρέα στο Λονδίνο σπίτι μου μια όμορφη παντρεμένη γυναίκα απο την Αυστρία.

Ωραίες εποχές !!!

Αργότερα έμαθα ότι την χώρισε ο άντρας της ...

:happy:

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Τυπε το οτι δεν τη βρίσκεις εσύ προσωπικά δε σημαινει ότι ισχύει για όλους αυτό.Θεωρώ ότι σκέφτεσαι με παροπίδες.Οπως εσύ αν εβλεπες ενα καλό μουνάκι θα ήθελες να το πηδήξεις,αντιστοιχα και η κοπέλα σου καβλώνει να την πηδηξει κάποιος άλλος.Ο ανθρωπος ως θηλαστικό είναι εκ φύσεως πολυγαμικό ον και άτομα που παραμένουνε μονογαμικά σε μια σχέση ή παντρεύονται(και μένουνε πιστοί)είναι λιγο πολυ δυστυχισμένα θεωρω.Ασε που πολλές φορές η στέρηση οδηγεί σε κέρατα που είναι ακόμη χειρότερο.Πιστευω λοιπόν οτι πιο τίμιο είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και από τις 2 πλευρές και τα πηδηματα να είναι φανερά.Αυτό θα προσδόσει άλλο αέρα στη σχέση και θα περνάτε και οι 2 καλύτερα,άσε που τα πηδηματα που θα κάνετε μετά θα είναι επικά.
Οσον αφορά αυτο που λες ότι το να δεις την κοπέλα σου να την πηδάει άλλος θυμώνεις,πιστευω πρέπει να το δεις αλλιως..εννοώ ότι κάνοντας το αυτό της δειχνεις ότι τη σκέφτεσαι και θες κι εκείνη να περάσει καλά και ότι θα έκανες τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη.Μη θεωρείς οτι για να θέλει να γαμηθεί με άλλον είναι πουτάνα.Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί εξω που είναι πουτάνες στην ψυχή και σε δουλεύουνε ψιλό γαζί.Προσωπικά μου έχουν τύχει τέτοιες.Επομένως η ειλικρίνεια είναι ανεκτίμητη και από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση.
Επειτα δες το κι αλλιώς:ψήνεσαι να τρώς κάθε μέρα φασολάδα?φυσικά και όχι..επομένως το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα.Εκτός αν τρώς αστακομακαρονάδα κάθε μέρα που δε νομίζω γτ είναι πολύ λίγοι αυτοι που το κάνουν.Θα σου πρότεινα να οργανώσεις μια παρτουζάρα είτε με μια γυναίκα,είτε με ένα άντρα είτε με ένα ζευγάρι και θα δεις πως απογειώνεται μια σχέση!
Φιλε μου, σχέση = αποκλειστικό τη τα, αλλιώς γίνεται μπουρδελο η φάση. Και σεξ χωρίς συναίσθημα είναι κτηνωδες, καλύτερα μια μαλακια. Από την στιγμή που είναι καποιος/α σε σχέση, οφείλει να είναι μονογαμικος. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν, άνθρωποι που σκέφτονται όπως εσύ. Δεν το λέω κακά, απλά δεν με εκφράζει. Όπως και το να πάρω μια άκυρη με άλλους 2 3

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φιλε μου, σχέση = αποκλειστικό τη τα, αλλιώς γίνεται μπουρδελο η φάση. Και σεξ χωρίς συναίσθημα είναι κτηνωδες, καλύτερα μια μαλακια. Από την στιγμή που είναι καποιος/α σε σχέση, οφείλει να είναι μονογαμικος. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν, άνθρωποι που σκέφτονται όπως εσύ. Δεν το λέω κακά, απλά δεν με εκφράζει. Όπως και το να πάρω μια άκυρη με άλλους 2 3
Φίλε μου συγγνώμη κιόλας, αλλά βλέπεις κανέναν εδώ μέσα να είναι μονογαμικός;

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
ακριβώς αυτό είναι ρε τύπε,ότι είναι χωρίς συναίσθημα.Συναίσθημα μόνο εκει που πρέπει δηλαδή με μόνιμη γκόμενα η σύζυγο.Το άλλο ειναι απλά για καλοπέραση!
Πάντως,αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι κέρατο ή χωρισμός είναι πολύ πιθανά..εκτός εάν είστε και οι 2 πολύ συντηρητικοί ή μεγάλοι σε ηλικία οπότε πάω πάσο

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Όχι, δεν βλέπω. Και εντάξει, κι εγώ θέλω πολλές και διαφορετικές γυναίκες αλλά παρτουζες δεν κάνω. Μια μια και χωρίς τρίτον.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
9
Πόντοι
1
ακριβώς αυτό είναι ρε τύπε,ότι είναι χωρίς συναίσθημα.Συναίσθημα μόνο εκει που πρέπει δηλαδή με μόνιμη γκόμενα η σύζυγο.Το άλλο ειναι απλά για καλοπέραση!
Πάντως,αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι κέρατο ή χωρισμός είναι πολύ πιθανά..εκτός εάν είστε και οι 2 πολύ συντηρητικοί ή μεγάλοι σε ηλικία οπότε πάω πάσο
δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό των σεξουαλικαωενεργων, που δεν κάνουν παρτουζες, είναι συντηρητικοί, μεγάλοι ή για χωρισμό και κέρατο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom