Κατά του ζόφου
Το παρόν κείμενο είναι μία «απόδραση». Με δεδομένο ότι όλοι έχουν κλειστεί σπίτια τους οι επιλογές που έχει ο καθένας είναι μετρημένες. Άλλοι ενημερώνονται κάθε λεπτό από τις ειδήσεις, άλλοι βλέπουν βιντεάκια στο ίντερνετ και άλλοι διαβάζουν ένα βιβλίο ή βλέπουν μία ταινία.
Η δίκια μου απόδραση είναι να περιγράψω το πρώτο μου τρίο – που έγινε χωρίς να το επιδιώξω. (Η μάλλον τετράδα).
Γενικά στην ζωή μου μέχρι τα δεύτερα «άντα» μου δεν πήγαινα στις πουτάνες. Μια και όμως ήθελα να ζήσω διαφορετικές εμπειρίες που για διαφόρους λόγους- που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε ποιους είχα αποφασίσει να κάνω το πρώτο μου τρίο.
Επειδή δεν είχα ούτε το χρήμα ούτε την διάθεση, ούτε το χώρο, ούτε το χρόνο (κυρίως αυτό) να την ψάχνω με call girls αποφάσισα να επιχειρήσω να δοκιμάσω σε ένα ταπεινό σπιτάκι της φίλης (από τα πρώτα).
Μπαίνοντας μέσα υπήρχαν τρείς κοπέλες οι δύο ήταν «καλούλες» η μία ήταν «ασχημούλα». Το σπιτάκι εκείνη την ώρα δεν είχε άλλο πελάτη. Αφού συνεννοήθηκα για το ποσό και την ώρα διάλεξα τις δύο και είπα να μπω στα ενδότερα. Βλέποντας την μία κοπέλα να αποχωρεί, ένοιωσα ένα βλέμμα – είναι από εκείνα τα βλέμματα που εάν τα δείς δεν τα ξεχνάς εύκολα. Το βλέμμα της απόρριψης. Η μάλλον το βλέμμα του ατόμου που δέχεται την απόρριψη. Ω, και τι δεν θα έδινα στην ζωή μου να μην υπήρχε αυτό το βλέμμα. Να ήμασταν όλοι έξυπνοι, όμορφοι, ενδιαφέροντες και πνευματώδεις και προπάντων αιώνια νέοι. Δεν είμαστε όμως. Οι τουλάχιστον δεν είμαστε οι περισσότεροι από μας. Έτσι ένοιωσα ότι θα ήταν μεγάλη αμαρτία από μέρος μου να μην προσκαλέσω και αυτήν την κοπέλα στο «άτυπο» πάρτι» μας.
Είπα στον τύπο που κανόνιζε τις κοπέλες «Αντε… φέρε και αυτήν μέσα».Το είπα σαν να τις έκανα χάρη… Ο τύπος μόνο που δεν πέταξε από την χαρά του. «’Έτσι μπράβο ρε φίλε!» Μου είπε. Προφανώς το βλέμμα τις κοπέλας το είχε δει και αυτός.
Έτσι με τις τρείς κοπέλες πέρασα στα ενδότερα. Η «ασχημούλα» ήταν αυτή που θα θυμάμαι περισσότερο – τα έδωσε όλα και ήταν αυτή που με έκανε να ολοκληρώσω – αν και μέσα στο σώμα μιας άλλης.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μου τρίο (τετράδα όπως θέλετε πείτε το).
Και οι κοπέλες και το «αφεντικό» ήταν άψογοι – νομίζω δε ότι με άφησαν και περισσότερο χρόνο από το συμφωνημένο.
Εσείς το έχετε κάνει ποτέ με τρεις γυναίκες – και εάν ναι, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη;