boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
χεσε μας ρε μαλάκα και γω έχω βάλει 2 δάκτυλα μπρος πίσω τι σημαίνει ότι της έκανα dp?
της έκανες dvda
άσχετοι
χεσε μας ρε μαλάκα και γω έχω βάλει 2 δάκτυλα μπρος πίσω τι σημαίνει ότι της έκανα dp?
με το άλλο χέρι βάραγες μαλακία;εγω εχω βαλει τρια δαχτυλα μπρος και ενα δαχτυλο πισω. και ενα δαχτυλο εκανα νοημα στο σερβιτορο για παραγγελια
με το άλλο χέρι βάραγες μαλακία;
ελα ρε νωντα ...ξαναγυρισες τυπε;περσονακο μπουλη αμα βαλεις και 3 ειναι τριπλ
α γιατι εγώ μέτρησα 2 μπροστά 1 πίσω το αλλο νόημα στον σερβιτόρο και με το άλλο χέρι μαλακία. το 5ο spare.ποσα χερια εχω ρε μαλακα? 3? η παραγγελια ηταν με το αλλο χερι (το δαχτυλο)
εγω εχω βαλει τρια δαχτυλα μπρος και ενα δαχτυλο πισω. και ενα δαχτυλο εκανα νοημα στο σερβιτορο για παραγγελια
α γιατι εγώ μέτρησα 2 μπροστά 1 πίσω το αλλο νόημα στον σερβιτόρο και με το άλλο χέρι μαλακία. το 5ο spare.
πιο απλά να βάλεις το δονητή που βεντουζιάζει σε κολώνα, τον έχει στον κώλο φέρνεις και την καρέκλα κοντά στην κολώνα, κάθεται πάνω σου και έχεις ΝτιΠι.
πιο απλά να βάλεις το δονητή που βεντουζιάζει σε κολώνα, τον έχει στον κώλο φέρνεις και την καρέκλα κοντά στην κολώνα, κάθεται πάνω σου και έχεις ΝτιΠι.
καλέ ολόκληρη σκηνοθεσία
βεντουζάρει το δονητή στο πάτωμα, κάθεται και τον βάζει στον κώλο, βάζει τα πόδια της στους ώμους σου και γίνεται η δουλειά.
άκου μετακίνηση επίπλων και κολώνες
Τωρα πια δεν την εχετε;
Τι εγινε,την κοψατε;
αχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχα
τι εγινε ρε παιδια με ποιον ειμαστεΤης σουλτάνας το κάγκελο έχει γίνει το φόρουμ.
Μπουρδέλο σκέτο.
Βλέπω τον Κολοκύθα από Αλέξανδρος να γίνεται Κυρά Σίση (τσατσά)έρε γλεντια !!!!!!!!!.
Λεσβίες έχουμε, τραβέλια έχουμε, πούστηδοι έχουμε.
Ορισμένοι ρωτάνε να μάθουν τι βυζιά φοράνε οι θηλυκές, άλλοι κλείνουν ραντεβού για γαμήσια, άλλοι για ξύλο...
Πουτάνα όλα λέμε.
με τη μποχουμτι εγινε ρε παιδια με ποιον ειμαστε
τι εγινε ρε παιδια με ποιον ειμαστε
με τη μποχουμ
με τη μποχουμ
δεν έχει απαντηθείΜπόχουμ δέρνουμε?
εν ομιλείς ελληνοτσυπμπριακήν διάλεκτον. εν έσεις υπόθεση.ΠΕΡΣΟΝ... κομμένα τα καμάκια στην μικρά , θα παίξουμε μπουνιές, θέλω να την στριμώξω εγώ.