Νέα

Έχετε γλύψει ποτέ το σπέρμα σας πάνω απο γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλαρακι, τυχαια λιγο πολυ σε ολους μας εχει συμβει. Τωρα, αν εσυ θελεις επι τουτου να το κανεις, ξεκινα και βλεπεις που θα καταληψει. Μπορει και να σου αρεσει να το κανεις συστηματικα. Ασε τι λενε ολοι οι αλλοι εδω μεσα. Μια δοκιμη θα σε πεισει. 

τυπε αμα του αρεσει μετα να στειλει πμ
στον λαγουδακη  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι ανοησιες ειναι αυτες....

"Μωρο μου σε εχυσα??? αχ δεν το ηθελα κατσε να σε καθαρισω μισο λεπτο...."

χαχαχχαχαχα

σιγα μη τη καθαρισω κιολας.... τα ηθελε και τα εισεπραξε.

αγαπουληδες μετα απορειτε γιατι σας κλανουνε κιολας..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
στο παρελθον, μια κυρια - οχι επαγγελματιας- θεωρουσε οτι αν με φιλουσε με την γλωσσα στο στωμα αμεσως μετα την καταποση (με αποτελεσμα θες δεν θες να τα γευτεις) θα καναμε bonding  :2funny: :2funny:

:huh: :huh: :huh:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
στο παρελθον, μια κυρια - οχι επαγγελματιας- θεωρουσε οτι αν με φιλουσε με την γλωσσα στο στωμα αμεσως μετα την καταποση (με αποτελεσμα θες δεν θες να τα γευτεις) θα καναμε bonding  :2funny: :2funny:

:huh: :huh: :huh:

Bonding?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μιας φιλης μου ο γκομενος την εχυνε στο στομα ενω αυτη δεν πολυ γουσταρε μια μερα τα κρατησε στο στομα της και οταν πηγε να τον φιλησει του τα αδειασε στο στομα του....αιτια χωρισμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πως εγινες έτσι; τρόμαξα να σε αναγνωρίσω  :grin:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:bigdick:Φιλαρακο,εγω,τα εχω,γλυψει,μονος,μου,οταν εχυσα,επανω μου! Ετσι γουσταρα{και ας πουνε οτι θελλουν} Εσυ,τωρα,κανε αυτο, που γουσταρεις! Η γυναικα σου,δεν νομιζω να αντιδραση! Ειναι,σαν να γλυφεις,τα δικατης,την ωρα,που την γλυφης και χυνη!! :pipa1:Ασε της Μαλακιες,θα σουν πουν ορισμενοι,απο εδω κανε το,και θα καυλωσει,η γυναικα,στο λεω!  :kissass:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
δεν το εχω κανει ποτε,αλλα νομιζω εστω και με πλαγιο τροπο ολοι τα εχουμε γλυψει,απο γλωσσοφυλο-γλειφομουνι-γλυψιμο σε στη8ος.
οσο για αυτους που σκεφτοντε να το κανουν,ας το κανουν,ετσι και αλλιως δικα τους ειναι.εδω αλλοι πανε σε μπορδελα,και γλυφουν σκατωμενες κολοτρυπιδες,και καθοντε να τους κατουρανε 5 πουτανες μαζι.εσεις κολατε πως να γλυψετε τα χυσια σας?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:bigdick:Φιλαρακο,εγω,τα εχω,γλυψει,μονος,μου,οταν εχυσα,επανω μου! Ετσι γουσταρα{και ας πουνε οτι θελλουν} Εσυ,τωρα,κανε αυτο, που γουσταρεις! Η γυναικα σου,δεν νομιζω να αντιδραση! Ειναι,σαν να γλυφεις,τα δικατης,την ωρα,που την γλυφης και χυνη!! :pipa1:Ασε της Μαλακιες,θα σουν πουν ορισμενοι,απο εδω κανε το,και θα καυλωσει,η γυναικα,στο λεω!  :kissass:
μιλαμε για μορφη ετσι :rockon: :rockon: :rockon:

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?  :huh:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά σαν φαντασίωση καλή είναι, αλλά μου φαίνεται δύσκολο στην εφαρμογή της. Χθές που είχα πάρει την απόφαση να το κάνω, όταν έχυσα πέρασε η κάβλα που είχα για να το κάνω και τελικά δεν το έκανα... :(

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα το ειδα αυτο το γαματο θρεντακι....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Είσαι ειδήμων ΜΑΛΑΚΑΣ το βλέπω. Την εχεις κάνει λάστιχο, και αμφιβάλλω αν έχεις ποτέ σου κατορθώσει να γαμήσεις μουνί χωρίς να το πληρώσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom