Νέα

Έχετε γλύψει ποτέ το σπέρμα σας πάνω απο γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

halford

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Τελευταία έχω έντονη φαντασίωση να χύσω τη γυναίκα μου στα πόδια ή στο στήθος και να τα γλύψω απο πάνω της. Το έχει κάνει κανένας και αν ναι πως αντέδρασε η γυναίκα;

Το έκανα πριν κάποια χρόνια με μια πρώην και η αντίδρασή της ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Όπως (φαντάζομαι πως θα) γνωρίζεις όμως, αν το κάνεις σε χίλιες γυναίκες, θα έχεις χίλιες διαφορετικές αντιδράσεις.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αυτα ειναι :sunglasses: μετα τα καταπινεις κιολας δικε μου? :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Γουστάααααααααααρωωωωωωωωωωωωωωω

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρουφα τα ομορφαντρα μου ειναι φουλ στην πρωτεινη :jerking:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Τελευταία έχω έντονη φαντασίωση να χύσω τη γυναίκα μου στα πόδια ή στο στήθος και να τα γλύψω απο πάνω της. Το έχει κάνει κανένας και αν ναι πως αντέδρασε η γυναίκα;

Αρχηγέ μου,έτσι όπως το περιγράφεις,δεν το έχω κάνει.Ωστόσο πολλές φορές που έχω "τελειώσει"στο στοματάκι της γκόμενας και τα έχει καταπιεί,μετά πέφτουν κάτι γλωσσόφιλα,έτσι για επιβράβευση ρε παιδί μου,οπότε καταλαβαίνεις ότι κάτι δοκιμάζω κι εγώ.......

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η οταν βαραμε μαλακια, και μενει λιγο στο χερι χωρις να το παρουμε χαμπαρι....και μετα τρωμε τα νυχια μας...
:2funny: :2funny:

Δέν ριλαξάρει κάποιος ούτε μέ μαλακία; Θέλει χάπια ή κατάσταση τότε τύπε. :2funny:

URL]]

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
KEBOΠ ό τύπος. 3 ήμερη τιμητική γιά αριστείο βολής.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Φιλαρακι, τυχαια λιγο πολυ σε ολους μας εχει συμβει. Τωρα, αν εσυ θελεις επι τουτου να το κανεις, ξεκινα και βλεπεις που θα καταληψει. Μπορει και να σου αρεσει να το κανεις συστηματικα. Ασε τι λενε ολοι οι αλλοι εδω μεσα. Μια δοκιμη θα σε πεισει. 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πυροβόλο άνευ οπισθοδρόμισης λέμε.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Αυτα είναι θεματα!!!!!!!!!
Οχι δεν μου εχει τυχει.!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν μέσα στο πλαίσιο μίας σχέσης εκείνη σου το ζητήσει ως πράξη τρυφερότητας, οτι ας πούμε αναλαμβάνεις τις ευθύνες τής πράξεως σου που την έχυσες, κακό παιντί, και την καθαρίζεις με ένα τρυφερό τρόπο, θα το έβλεπα ως κάτι ενδιαφέρον.
Είναι βασικό τι είδους σχέση έχετε και πως βλέπει ο καθένας τον άλλο ερωτικά, πόσο σίγουρος είναι ο καθένας για την θέση του μέσα στην σχέση. Και για τον ρόλο του ως άνδρας και γυναίκα.

Τώρα επειδή όντως στο σάιτ αυτό κυκλοφορούν πολλοί ομοφοβικοί που έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά τον μπουρδελοντοπαρισμένο ανδρισμό τους, αγνόησε κάποια σχόλια.

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν μέσα στο πλαίσιο μίας σχέσης εκείνη σου το ζητήσει ως πράξη τρυφερότητας, οτι ας πούμε αναλαμβάνεις τις ευθύνες τής πράξεως σου που την έχυσες, κακό παιντί, και την καθαρίζεις με ένα τρυφερό τρόπο, θα το έβλεπα ως κάτι ενδιαφέρον.
Είναι βασικό τι είδους σχέση έχετε και πως βλέπει ο καθένας τον άλλο ερωτικά, πόσο σίγουρος είναι ο καθένας για την θέση του μέσα στην σχέση. Και για τον ρόλο του ως άνδρας και γυναίκα.

Τώρα επειδή όντως στο σάιτ αυτό κυκλοφορούν πολλοί ομοφοβικοί που έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά τον μπουρδελοντοπαρισμένο ανδρισμό τους, αγνόησε κάποια σχόλια.

Ναι ρε συ, οποιοδήποτε θέμα τους ξενίζει αμέσως βγάζουν τον άλλον γκέι. Μαλάκες που την έχουν κάνει λάστιχο, ομοφοβικοί, γαμιάδες που γαμάνε μόνο τη χούφτα τους, άντε και καμμιά πουτάνα που και πού (δεν τους παίρνει και για συχνά τώρα με την ανεργία), και το παίζουν άντρακλες με το αντριλίκι να ξεχειλίζει απο τα πατζάκια τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom