Οχι! ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ Κανόνισε αύριο έχει τσιμπούσι μήν χαθής!!!!!
amjik Τιμημένος Εγγρ. 12 Μαΐ 2008 Μηνύματα 45.769 Κριτικές 61 Like 44.004 Πόντοι 22.785 20 Νοε 2009 #41 SPEED έγραψε: Οχι! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ Κανόνισε αύριο έχει τσιμπούσι μήν χαθής!!!!!
SPEED έγραψε: Οχι! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ Κανόνισε αύριο έχει τσιμπούσι μήν χαθής!!!!!
S SPEED Τιμημένος Εγγρ. 14 Οκτ 2005 Μηνύματα 12.355 Κριτικές 263 Like 141 Πόντοι 7.985 20 Νοε 2009 #42 amjik έγραψε: ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ Κανόνισε αύριο έχει τσιμπούσι μήν χαθής!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαχαχαχα!!! Καλως! θα επικοινωνισω εγω μαζι σας γιατι μου το κοψανε το μπουρδελοκινητο...... στειλτε πμ αν ειναι.... οκ???
amjik έγραψε: ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ Κανόνισε αύριο έχει τσιμπούσι μήν χαθής!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαχαχαχα!!! Καλως! θα επικοινωνισω εγω μαζι σας γιατι μου το κοψανε το μπουρδελοκινητο...... στειλτε πμ αν ειναι.... οκ???
amjik Τιμημένος Εγγρ. 12 Μαΐ 2008 Μηνύματα 45.769 Κριτικές 61 Like 44.004 Πόντοι 22.785 20 Νοε 2009 #43 SPEED έγραψε: Χαχαχαχα!!! Καλως! θα επικοινωνισω εγω μαζι σας γιατι μου το κοψανε το μπουρδελοκινητο...... στειλτε πμ αν ειναι.... οκ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατί δέν λές στ΄μιλφάκι ν΄στό πληρώση???????????
SPEED έγραψε: Χαχαχαχα!!! Καλως! θα επικοινωνισω εγω μαζι σας γιατι μου το κοψανε το μπουρδελοκινητο...... στειλτε πμ αν ειναι.... οκ??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατί δέν λές στ΄μιλφάκι ν΄στό πληρώση???????????
A avatar Μέλος Εγγρ. 21 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.525 Like 9 Πόντοι 16 20 Νοε 2009 #44 giasou έγραψε: εχω μια φιλη 31 και λεει οτι ειναι μπαρθενα !! σκεφτηκα μηπως της προτεινω να την εξυπηρετησω λιγακι σε αυτο το θεμα μεχρι να βρεθει κανα καλος γαμπρος για γαμο αργοτερα! επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε :S,τι προτεινετε?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν και μυριζει μουφα. πες μας ποσο μπαζο ειναι?
giasou έγραψε: εχω μια φιλη 31 και λεει οτι ειναι μπαρθενα !! σκεφτηκα μηπως της προτεινω να την εξυπηρετησω λιγακι σε αυτο το θεμα μεχρι να βρεθει κανα καλος γαμπρος για γαμο αργοτερα! επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε :S,τι προτεινετε?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν και μυριζει μουφα. πες μας ποσο μπαζο ειναι?
O oxi_o_nwntas Μέλος Εγγρ. 16 Νοε 2009 Μηνύματα 1.963 Κριτικές 2 Like 11 Πόντοι 16 3 Δεκ 2009 #45 τύπε τι έγινε με το παρθενοmilf???????