Επισκέπτης
Εγω έχω δοκιμάσει. Γιατί κανετε έτσι ; πολύ φυσιολογικό ειναι να δοκιμάσει κανεις τα χύσια του. Δεν αντιλήφθηκα που είναι το σιχαμερό.
σε δουλευει και δεν το καταλαβες.Ξυπνα!πεστα εριναλ γιατι μου λενε μαλακιες εδω μεσα
Εσύ δεν μετράς, είσαι τελειόφοιτη της πτέρυγας!Εγω έχω δοκιμάσει. Γιατί κανετε έτσι ; πολύ φυσιολογικό ειναι να δοκιμάσει κανεις τα χύσια του. Δεν αντιλήφθηκα που είναι το σιχαμερό.
Speak for yourself!Νομίζω είναι λογικο να θελει να δει κανείς την γευσή τους.Ξεχωριστε λιγάκι τα θέλω σας και τα πρέπει και μετα ζητήστε απο τις γυναίκες να είναι χαλαρες...
Νομίζω είναι λογικο να θελει να δει κανείς την γευσή τους.Ξεχωριστε λιγάκι τα θέλω σας και τα πρέπει και μετα ζητήστε απο τις γυναίκες να είναι χαλαρες...
να δοκιμασεις σκατα με χιονι απλα απαιχτοοχι ρε συ μια χαρα ειναι αφου να φανταστεις εγω κανω το αλλο....οταν χεζω κραταω με το χερι μου οσο χωραει η παλαμη σκατο κ μετα το βαζω στο στομα κ το τρωω για μεσημερι....
σαν τριτος εχω την εντυπωση οτι η πτερυγα κατασκευαστηκε γιαυτον τον σκοπο και μονο ( την της ενλογω αποφοιτηση)... διαβλεπω εδω μεσα μεγαλες σκοπιμοτητες....υπογειες διαδρομες ....και εκμαιευση συμπερασματων!Εσύ δεν μετράς, είσαι τελειόφοιτη της πτέρυγας!