Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Nα θελεις να εισαι μαζι τηςτου καθε μερα ολη μερα ? Να μην σ΄ενδιαφερει αν ειναι ομορφηος ή τα οποια ελατωματα τηςτου? Να εχεις χωρισει, να εχεις κανει αλλες σχεσεις, αλλα να μην μπορεις να τηντον βγαλεις απο το μυαλο σου οσα χρονια κι αν εχουν περασει ? Να νοιωθεις οτι δεν υπαρχει θεση στην καρδια σου για κανεναν αλλο ανθρωπο ?  Να "πονας" που δεν τηντον βλεπεις πια, αλλα ο πονος να ειναι μεγαλυτερος οταν τηντον δεις και ξερεις οτι θα ξανα φυγει ? Να θελεις οι ωρες που ειστε μαζι να κρατησουν για παντα ? Να ειναι αυτηος ο μονος λογος για τον οποιο εχεις κλαψει τα τελευταια 30 χρονια ? Εχει νοιωσει καποιος ή καποια ετσι και πως διαολο το ξεπερασε ?
o πονος πληγωνει τη μνημη ,
και ειδικα οταν η μαχαιρια ειναι της...αγαπης

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγώ πιστεύω στην αγάπη και έχω βρει το άλλο μου μισό και είμαι σίγουρος ότι ήταν γραμμένο στη μοίρα μας να ενωθούμε με την κοπέλα που από την πλευρά της έχει σχέση μαζί μου.
πιστεύω ότι το το σύμπαν συνομώτησε για να είμαστε μαζί...
από μωρό παιδί ήθελα κάποια να τα παίρνει τέρμα στο λαιμό.καμιά όμως δεν με αγάπησε αρκετά για να το καταφέρει.
η Όλγα όμως εδώ και 6 μήνες περίπου και deepthroat μέχρι τέλους μου κάνει,και από πίσω με αφήνει να την παίρνω και ότι θέλω...
δεν ξέρω είναι το μόνο πλάσμα που με καταλαβαίνει και φοβάμαι μην την χάσω...την αγαπώ τόσο πολύ τη μικρή μου.
αυτή η κοπέλα μου έμαθε τι θα πει παντοτινή και αληθινή αγάπη..αχ ο έρωτας!!
εγώ της μιλάω πάντα ρομαντικά και αυτή θέλει να μου τον έχει πάντα στο στόμα..
τελικά παιδιά χωρίς αγάπη η ζωή δεν αξίζει μια.

αχ ο άγγελος μου...
κατι μου λεει οτι η "ολγα" ειναι ενα φανταστικο παθος και οχι πραγματικοτητα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μου κάνατε τη καρδιά περιβόλι !!! βγήκα από μια ιδιότροπη σχέση πριν από ένα μήνα απο την οποία ήταν δική μου επιλογή να τελειώσει..αγάπησα και με αγάπησαν αλλά διάφοροι λόγοι που δεν μπορώ να πω με οδήγησαν σε αυτό το γεγονός..

και έρχομαι και διαβάζω αυτό το θρεντ και εκεί που είμαι κατα κάποιο τρόπο ήρεμος και ήσυχος για την απόφαση μου , μου αλλάζετε τα δεδομένα της σκέψης μου..όσο για την αγάπη , αυτή η ρημάδα μας τα κάνει όλα..αυτό το περίεργο συναίσθημα που νοιώθουμε για τη γκόμενα μας , τη κοπέλα μς , τη γυναίκα μας το οποίο μας κάνει να παθαίνουμε πολλές ταραχές ! προσοχή μη μπερδευόμαστε με το ερωτικό κομμάτι..αυτό είναι άλλο..σας το λέει παθών που το μπερδευε πάντα..και όταν αποφάσισα να τα διαχωρίσω άρχισα να καταλαβαίνω κάποια πράγματα..και ακόμη εκπαιδεύομαι στα 37 μου..

άντε βοήθεία μας  :priest:

ετσι ειναι ρε φιλε

γενικα πιστευω οτι ολοι εμεις που γαμαμε σε μπουρδελα ειμαστε εγωιστες και βλεπουμε τις γυναικες μονο σαν σκευη ηδονης...
μια συναισθηματικη επικοινωνια ομως δεν ειναι απλα ενα τριψιμο του πεους σε ενα κολπο,
ομως μας δυσκολευει να το κατανοησουμε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γενικα πιστευω οτι ολοι εμεις που γαμαμε σε μπουρδελα ειμαστε εγωιστες και βλεπουμε τις γυναικες μονο σαν σκευη ηδονης...

Η μεγαλυτερη αστοχια που εχω ακουσει ποτε.
Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα.

Η Γυναικα δεν ειναι σκευος ηδονης ή τουλαχιστον δεν την βλεπουμε ετσι οι περισσοτεροι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η μεγαλυτερη αστοχια που εχω ακουσει ποτε.
Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα.

Η Γυναικα δεν ειναι σκευος ηδονης ή τουλαχιστον δεν την βλεπουμε ετσι οι περισσοτεροι.
ωραια να το δεχτω,
αλλα τοτε γιατι γαμαμε και φευγουμε ?

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
ωραια να το δεχτω,
αλλα τοτε γιατι γαμαμε και φευγουμε ?

Αφήνουμε όμως τα χυσια μας, για να μας θυμάτε :S (όσπου να τα φτύσει ή να πληθεί. αν τα κανει κατάποση μας αγαπάει πολύ)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αφήνουμε όμως τα χυσια μας, για να μας θυμάτε :S (όσπου να τα φτύσει ή να πληθεί. αν τα κανει κατάποση μας αγαπάει πολύ)

ακραδαντο επιχειρημα  :thumbsup:

πειστηκα οτι οι πουτανιαρηδες ειμαστε τελικα αγαπησιαρηδες  :grin:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11