true story
Πριν καμια 10αρια χρονια, οταν ημουν φοιτηταριο,ειδα μια γυφτισσα γυφτοπουλα καμια 19-20 χρονων, σχετικα καλοντυμενη και βαμμενη, να περιμενει ορθια στην εισοδο του μετρο Πανεπιστημιο με ενα καροτσι με μωρο σκεπασμενο. Επειδη ηταν καυλιαρα πηγα και της επιασα κουβεντα και μετα απο κανα 5λεπτο, οταν καταλαβε που παει το πραγμα, μου λεει: Κοιτα, ειμαι παντρεμενη και οπου να 'ναι θα ερθει ο αντρας μου.
Εγκαταλειπω την προαπαθεια, περναω απεναντι το φαναρι της Πανεπιστημιου και βλεπω με την ακρη του ματιου μου να την πλησιαζει ενας γυφτος γυφταρος καμια 25αρια χρονων, σαν ντουλαπα. Μιλησανε για λιγα δευτερολεπτα και αυτος αρχισε να κοιταει προς το απεναντι πεζοδρομιο που ημουν εγω, ψαχνοντας.
Περιττο να σας πω οτι εκμεταλλευτηκα το οτι ειχε μεγαλο μπουλουκι διπλα μου που επισης περασε απεναντι στο φαναρι, μπηκα στη στοα που υπαρχει εκει και παει προς Σταδιου, και εφτασα στην Ομονοια σε 10 νανοσεκοντ σαν τον Γιουσειν τον Μπολντ.
Ποτε δεν καταλαβα αν μας ειδε απο μακρια ο αρκουδογυφτος, και ρωτησε τη δικια του τι λεγαμε η αν με εδωσε η καυλιαρα η γυφτισσα.
Απο το πουθενα θα ετρωγα τσιγγανικο βρωμοξυλο στη μεση του δρομου.