HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 580
- Πόντοι
- 306
Έφαγα χτες μια ήττα το πρωι μάγκες ακόμα δεν μπωρο να συνέλθω,ήμουν στην Αχαρνων στα μεγάλα νούμερα κάπου στο 300+ στο jampo ήταν μια γυφτιςα κράταγε ενα παιδί,κόλαση..λέει έχεις κανα ψιλό κ καλα κ κουβέντα στη κουβέντα της λεω για χάδια κ sexaki για 10 ευρώ..με χούφτωςε στο όργανο το σοβαρό μου λέει οχι εδώ εχω το παιδί σε μια ωρα σε μια εκλησια απο πισω νομίζω ο Αγιος Ελευθέριος δεν ξερω την περιοχή καλα..
Παω πιο κατω περίμενα να έρθει η ωρα χίλιες σκέψεις περναγαν απο το μυαλό μου μη μου την πέσουν τιποτα γύφτοι πολλα..
κοίταγα να δώ τι εργαλεία εχω στο αυτοκίνητο για άμυνα τσιμπάω κ απο μια υπό κατασκευή οικοδομή ενα σίδερολοστό έτοιμος για αποστολή..
Τελικά δεν ήρθε ποτε..
Τι να συνέβη;γνωμη σας;
Πιστεύω κάτι έτυχε..ήταν δεκτικη..κερδισμένη θα έβγαινε θα έπαιρνε λεφτα..
Παλικαρι απλα στο παζαρι θελει χαμηλοφωνα,,,και για να μην ηλθε μαλλον ηταν σε κυκλωμα η την ειδαν . Αλλιως οπως στη δικη μου περιπτωση που ηταν ας πουμε η "εποπτης βαρδιας" ηλθε.
Οπως ειπε και ο Τζιμακος πανουσης "μονο η 17Ν και οι γιουφτοι δουλευουν σε αυτη τη χωρα", οποτε να περιμενεις οτι ανα ποστο εχουν βαρδια, εχουν καποιο/α να τους εποπτευει..παιζουν πολλα και υπαρχει μια ατυπη "οργανωση"