DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
ήταν όντος καβλα η όλη φάση τύπε μου!!
που να δεις καβλα να γαμας μεσα σε τσαντηρι
ήταν όντος καβλα η όλη φάση τύπε μου!!
Δεν μου λες τυπε τοτε υπηρχε στο πουλι σου το δυσοσμο ή ηταν καθαρο ή μετα απο αυτο το επαθες??όταν μπεις σε αυτή την διαδικασία ,πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα τύπε μου , εγώ πριν χρόνια σε ένα φανάρι γνώρισα μια τσιγγάνα ακριβός στο φανάρι στο 3 νεκροταφείο!!μην τα πολύ λόγο της έκανα δώρο παπούτσια και της λέω θα μου κανείς μια πίπα ; Μου λέει έλα στο παρκάκι πιο κατο ,είχε μαζί της και ένα μωρό σε καροτσάκι !! Μου κάνει την πίπα και μολης κουμποσα το παντελόνι ακούω ξαφνικά μωρή ξεφτιλισμενη τι έκανες ; Ήταν ο άνδρας της !! Καπάκι του λέω ένα τσιμπουκι έκανε η κοπέλα !! Μου λέει θα σε Σαπίσο !! Του λέω μάγκα άκου λίγο αν εσένα βρομάει το καβλι σου και δεν σε τσιμπουκονι δικό σου το πρόβλημα και άντε πλυσου .... έπεσαν κάτι ψιλές και τελειοσε το θέμα εκεί !!!
Βρωμαγε το καβλι του ενός, δύσοσμο καβλι του άλλου.... Βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αναγαλλιασε η καρδιά του. :thubsdown:Του λέω μάγκα άκου λίγο αν εσένα βρομάει το καβλι σου και δεν σε τσιμπουκονι δικό σου το πρόβλημα και άντε πλυσου ....
Βρωμαγε το καβλι του ενός, δύσοσμο καβλι του άλλου.... Βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αναγαλλιασε η καρδιά του. :thubsdown:
Στο L Δώρου - Βερανζέρου - 3ης Σεπτεμβρίου κατά τις 1 το μεσημέρι, ήταν 3 γύφτισσες που σαλιάριζαν με έναν ΠΟΛΥ ηλικιωμένο συναγωνιστή.
Ο τύπος ήταν 80φεύγα, μπορεί και πάνω από 90.
Με το ζόρι στεκόταν όρθιος, πατομπούκαλα στα μάτια, ωχρός, κυρτός...
Αγγελοκρουόταν, αλλά ήθελε να γαμήσει.
Οι γύφτισσες μόλις με είδαν απομακρύνθηκαν.
Η περιγραφη παντως ταιριαζει απολυτα στον αγιο...
Τον The Saint! λες;Η περιγραφη παντως ταιριαζει απολυτα στον αγιο...
Τον The Saint! λες;
Μπα, καμία σχέση.
Χτες απογεμα γαμησα τσιγγανα που πουλουσε μπαλονια στα φαναρια.
Λεπτομερειες σε λιγο.
Λεπτομερειες σε λιγο.
Απειρες φορες διαφορα νορμαλ παιδια θελησαν να μπλεξουν με μια δικια μας κοπελα ή να μπουν στις παρεες μας και να νομισουν οτι θα τους αντιμετωπισουν ως ισους. Ποτε δεν πετυχε το γλυκο.
Οταν γνωριζουν τα ορια τους, εχουν μια θεση στη παρεα και ενα ρολο και εως εκει και μονο. Και αυτο μετα απο παρα πολυ ψαξιμο, πολυ σπανια να δεχτουμε καποιον αναμεσα μας και να του ανοιχτουμε να του δωσουμε προσβαση στο κυκλο μας. Σε καμια περιπτωση δεν εννοω παρανομιες κτλπ. Εννοω κυκλους-γνωριμιες-προσβαση σε δικα μας κοριτσια και γενικα στη παρεα μας. Πολυ σπανια εχει γινει αυτο και παλι ηταν εστω κατα το ημισυ δικος μας στο θεμα καταγωγης.
Αρκετα συχνα καποιοι που τους εχουμε στους εξωτερικους κυκλους και εχουν μια καποια επαφη-οικειοτητα μαζι μας το θεωρησαν οτι μπηκαν στο πυρηνα και οτι ειναι ενας απο εμας, οταν περασαν τα ορια τους προσγειωθηκαν αποτομα. Απλα.
Το ιδιο ακριβως και με ρομα και αλβανους και ολους τους λαους. Παντου ετσι ειναι.
Οι διαφορες ειναι ο τροπος αντιμετωπισης εκ μερους τους, καθε λαος και καθε φυλη εχει τα δικα της.
Καλο ειναι να μη μπλεκεστε σε αλλες φυλες. Ειδικα αν ειστε καλα παιδια νορμαλ ανθρωποι. Δεν ειναι ολα για ολους.
Καποιος απο εδω μεσα ειναι ικανος για κατι, καποιος αλλος οχι. Δεν ειναι κακο. Ειναι απλα η διαφορετικοτητα μεταξυ μας. Κανεις δεν ειναι ανωτερος ή πιο μαγκας. Απλα ειμαστε διαφορετικοι. Εχουμε μαθει αλλιως απο μικροι.
Λεπτομερειες σε λιγο.
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες συναγωνιστη πρεπει ο καθε ενας οχι απλα να ξερει μεχρι που θα παιξει μπαλα
αλλα και μεχρι που ειναι διατεθειμενος να φτασει εαν κατσει μια στραβη. Επισης αυτο που λες με τον κυκλο παιζει απολυτα ;)
Δηλαδή εννοεις ότι οι περισσότεροι είμαστε βλάκες??Γραφω για τους ελαχιστους που καταλαβαινουν.
Δηλαδή εννοεις ότι οι περισσότεροι είμαστε βλάκες??
Γραφω για τους ελαχιστους που καταλαβαινουν. Καθε αντρας που εχει περασει διαφορα στη ζωη του, ειτε καλα ειτε ασχημα, οφειλει να μοιραζεται την οποια γνωση εχει αποκτησει μεσα απο ολα αυτα, με αλλους αντρες.
Σκοπος δεν ειναι να το παιξεις κατι (οπως πολλοι κομπλεξικοι-ανωριμοι θεωρουν και φερονται αναλογα-μιζερα) αλλα να γινει μεταφορα της γνωσης απο τον εναν στον αλλο με σκοπο τη βελτιωση ολων. Καθε ενας καταθετει τις αποψεις του, τις εμπειριες του και ολοι μας μερα με τη μερα βελτιωνομαστε. Καθε ενας εχει κατι να πει και να μαθει.
Το θεμα κυκλων, ειναι πολυ σημαντικο στα παντα στη ζωη ενος αντρα. Ειναι το ημιση της επιτυχιας. Μεσα απο σωστους κυκλους μπορεις να μεγαλουργησεις, μεσα απο λαθος κυκλους μπορεις να καταστρεψεις τη ζωη σου.
Οι κυκλοι παιζουν ρολο στα παντα. Χωρις τις σωστες γνωριμιες, εισαι απλα τυφλος μεσα στη κοινωνια και δεν προκειται να βρεις το φως σου ποτε.
Οι πετυχημενοι ανθρωποι (στον οποιο τομεα) δεν ειναι μαλακες. Σε κοβουν οτι εισαι πονηρος-μιζερος-σκατοψυχος και για αυτο δεν θα σου ανοιξουν ποτε τη πορτα. Το ιδιο και αυτοι που εχουν προσβαση σε κυκλους με γκομενακια. Δεν ρισκαρουν το ονομα τους για να βαλουν μεσα στο κυκλο ενα μαλακα-μιζερο-μουνοδουλο.
Για τις γυναικες μετραει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι. Μαγνητικο τομογραφο εχουν και τον κοβουν στα πρωτα 5 λεπτα τον καθε ενα που θα παρεις μαζι σου οταν βγειτε.
Οι γυναικες και τα παιδια εχουν δικαιωμα στην επιπολαιοτητα και στη μαλακια. Οι αντρες οχι.