Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 775K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παλικαρε δεν μου λες? οταν μαμιεσαι βαρανε τα αυτια σου παλαμακια?,αν οχι περνα απο την τουμπα να σε φτιαξω το προφιλ,αντε τρακτεροκουδουνοβλαχε που εχεις και γνωμη για την τουμπα ζαγαρι

ετσι μπράβο φιλάρα.. ρίχτα του του προβοκάτορα... σκώληκας πρέπει να είνι ο τύπος...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ελα και εσυ μαζι του γιατι εχουμε καψες καλοκαιριατικα,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ KAI ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ REXONA απλυτε ε απλυτε αναρχοteenager
τράβα γαμήσου παρακάτω αν δεν σηκώνεις πλακίτσα κωλοτρυπίδη

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
ετσι μπράβο φιλάρα.. ρίχτα του του προβοκάτορα... σκώληκας πρέπει να είνι ο τύπος...

Το σκουλήκι είναι ατελές ασπόνδυλο ζώο, με μακρύ κυλινδρικό και γυμνό σώμα, που αποτελείται από δακτύλιους. Δεν έχει κεφάλι, ούτε εσωτερικό σκελετό. Το στόμα του βρίσκεται στον πρώτο δακτύλιο και αναπνέει από το δέρμα του.

Ζει σε υπόγειες στοές, μέσα στο νερό ή σε λασπώδεις εκτάσεις. Τη νύχτα βγαίνει στην επιφάνεια έρποντας για να βρει τροφή. Ορισμένα είδη σκουληκιών κινούνται με τη βοήθεια του μυϊκού σωλήνα.

Τα σκουλήκια κατατάσσονται σε διάφορες συνομοταξίες: δακτυλιοσκώληκες, λωριδοσκώληκες, ακανθοκέφαλοι κ.ά.

Είναι ερμαφρόδιτα ζώα και πολλαπλασιάζονται με αυγά. Ορισμένα είδη, όπως η ταινία, ζουν ως παράσιτα στο σώμα άλλων ζώων ή φυτών. Άλλα ζουν μέσα στη θάλασσα ή σε αμμώδεις παραλίες, όπως ο σκωλόπους.

Δακτυλιοσκωληξ, γιατι εχει πειραγμενο και τον οπισθιο δακτυλιο του....

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τράβα γαμήσου παρακάτω αν δεν σηκώνεις πλακίτσα κωλοτρυπίδη
αν αυτο ειναι πλακιτσα μαλλον εχεις χασει την αισθηση του χιουμορ,σε πειραξε τσακαλακο που σε ειπα απλυτο ε? ετσι με πειραξε και μενα η αναφορα σχετικα με την τουμπα,παρεμπιπτοντως αν εχεις κανα πιρουνι στο σπιτι,τσιμπα μου κανα αρχιδι

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ελα και εσυ μαζι του γιατι εχουμε καψες καλοκαιριατικα,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ KAI ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ REXONA απλυτε ε απλυτε αναρχοteenager

τι αναρχοteenager ρε φιλε? αναρχοπουρειντζερ θα λες

μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Όσοι παμε τακτικα στα σπιτακια ολο και θα εχουμε παρι κατι ρουμανες που ...μαυροφερνουνε πολυ καθως και διαφορες μελαχρινες που τις παρουσιαζουν ως ισπανιδες και λατινες. Η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι ολοι να χουμε γαμησει γυφτισσα ειδικα τσιγγανορουμανες. Καθαρα γυφτισσα που κανει μπαμ οτι ειναι γαμησα μια στο βαρδαρη αλλα ενταξει ηταν ωραιο μωρο. Και αλλες εχει στην πιατσα απλα σε πιο εκλεπτυσμενη εκδοση γιουφτας !! Και μια που εχω καταθεσει πολλες φορες για τσιγγανο-κατι την κοβω και ας λενε αλλη εθνικοτητα. Παντως οι γυφτοπουλες αν ειναι λιγο εκσυγχρονισμενες που σημαινει μπανιο , δεν περπαταω ξυπολητη , ξυριζω καμια τριχα κλπ πολλες ειναι γυναικαρες .

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Όσοι παμε τακτικα στα σπιτακια ολο και θα εχουμε παρι κατι ρουμανες που ...μαυροφερνουνε πολυ καθως και διαφορες μελαχρινες που τις παρουσιαζουν ως ισπανιδες και λατινες. Η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι ολοι να χουμε γαμησει γυφτισσα ειδικα τσιγγανορουμανες. Καθαρα γυφτισσα που κανει μπαμ οτι ειναι γαμησα μια στο βαρδαρη αλλα ενταξει ηταν ωραιο μωρο. Και αλλες εχει στην πιατσα απλα σε πιο εκλεπτυσμενη εκδοση γιουφτας !! Και μια που εχω καταθεσει πολλες φορες για τσιγγανο-κατι την κοβω και ας λενε αλλη εθνικοτητα. Παντως οι γυφτοπουλες αν ειναι λιγο εκσυγχρονισμενες που σημαινει μπανιο , δεν περπαταω ξυπολητη , ξυριζω καμια τριχα κλπ πολλες ειναι γυναικαρες .

Η Μιχαελα απο το Κασσανδρας 6 τι νομιζεις οτι ειναι???  :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν αυτο ειναι πλακιτσα μαλλον εχεις χασει την αισθηση του χιουμορ,σε πειραξε τσακαλακο που σε ειπα απλυτο ε? ετσι με πειραξε και μενα η αναφορα σχετικα με την τουμπα,παρεμπιπτοντως αν εχεις κανα πιρουνι στο σπιτι,τσιμπα μου κανα αρχιδι
πλακίτσα ήτουνε αγαπούλη, πλακίτσα. Δεν με πείραξε που με είπες άπλυτο. Ετσι κι αλλιώς εμείς οι αναρχικοί είναι γνωστό ότι δεν πλενόμαστε ποτέ, ιδίως οι γέροι. Όπως επίσης δεν μπορώ να σου πηρουνιάσω το αρχιδάκι σου γιατί ζω σε στάνη και δεν έχουμε πηρούνια. Αν σώνει και καλά θέλεις παιχνιδάκια με τ'ρχιδάκια σου ευχαρίστως να σε βοηθήσω με μια γκόσα που έχω στον κήπο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πλακίτσα ήτουνε αγαπούλη, πλακίτσα. Δεν με πείραξε που με είπες άπλυτο. Ετσι κι αλλιώς εμείς οι αναρχικοί είναι γνωστό ότι δεν πλενόμαστε ποτέ, ιδίως οι γέροι. Όπως επίσης δεν μπορώ να σου πηρουνιάσω το αρχιδάκι σου γιατί ζω σε στάνη και δεν έχουμε πηρούνια. Αν σώνει και καλά θέλεις παιχνιδάκια με τ'ρχιδάκια σου ευχαρίστως να σε βοηθήσω με μια γκόσα που έχω στον κήπο

απλυτος η φωταχτιδα μου? που σε πλενω με τη γλωσσιτσα μεχρι και πισω απο τα αυτια?  :boobies:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
απλυτος η φωταχτιδα μου? που σε πλενω με τη γλωσσιτσα μεχρι και πισω απο τα αυτια?  :boobies:
:new_shocked:

τι βλέπουν τα τσακίρικα ματάκια μου?

είσαι εδώ πρωινή δροσοσταλιά?

πάλι δεν κοιμήθηκες?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Βρε παιδιά αφήστε τους τσακωμούς και επανέλθετε στο θέμα μας σχετικά με τις γυφτογκόμενες δωστε πληροφορίες!!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καποτε λεγανε οτι αν δεν εχεις παει με γυφτισσα δεν εχεις παει με γυναικα,τεσπα επειδη μου αρεσει η τσιγγανικη ομορφια (γουστα ειναι αυτα) και στην γιαννητσων κυκλοφορουν αρκετες εχω παρει μπολικες (ρεζιλι εγινα τωρα αλλα το ειπα)οι εντυπωσεις μου εχουν να κανουν στο οτι ειναι μικροσωμες και εχουν στενο μουνακι,αν σε ψιλογουσταρει η εχει κεφακια πραγματικα μπορει να σε κανει πυραυλο ο τροπος που κουνανε την μεσουλα τους και το μελαμψο δερμα τους εμενα προσωπικα με τρελαινει,εχει και βρομιαρες εχει και καθαρες λαχειο ειναι αυτο...και ειμαι σιγουρος οτι για να ρωτας θα ειδες καμια ομορφουλα στην πιατσα...ορμα γιατι αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε αν αξιζε τον κοπο

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81

Εγώ πάντως μάγκες ένα τέτοιο γυφτάκι μελάμψο πιπινάκι τσαχπήνο το τρώγα είναι πάντως πολύ καύλα το μώρο :pipa2:!!Τέτοια ελληνικά τσιγγανάκια δύσκολο να βρεις να γαμήσεις στα μπουρδέλα μόνο στο δρόμο αν σου κάτσει καμιά καλή φάση αλλά που??¨Αμα μου κάτσει θα σας το πω!!

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
εχω παρει τσιγγανακι ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Οχι πουτανακι αλλα με καμακι....

Τελειο γαμησι... τεέλιο σώμα..... τρελα γουστα

μονο λίγο φόβος (επειδη την πείρα 4-5 φορές συνολικα) να μη μου την πέσουν τίποτα αδερια της... :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να γαμήσω την Έρι αλλά δεν μου κάθεται η ρουφιάνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom