Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Πέρασμα σήμερα μεσημέρι από Καβάλας εκεί στο Καυκα,είχε εκεί ένα σόι τσιγγάνων διάσπαρτο,σταμάτησα εκεί στην άκρη για ένα τσιγάρο κ καλά κ να μιλήσω στο κινητό, δυο τσιγγάνες γυρω στα 30 ,τις κοιτάω με κοιτάνε λέω θα έρθουνε τουλάχιστον ν ζητήσουν κανένα ψιλο ,έτοιμος ήμουν να φωνάξω τη μια το σκέφτομαι λίγο κ βλέπω ν έρχεται ένα αγροτικό πατώντας κόρνα κ αυτές πήγαν εκεί,λέω άσε μη μπλέξουμε τώρα,μπαίνω αμάξι κ εξαφανίστηκα,θα περάσω άλλη φορά .

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Προς ενημέρωση όλων των συναγωνιστών κ γυφτολαγνων. Πριν 15 – 20 λεπτά στο φανάρι Καματερού και Σωκράτους στο τρίγωνο είναι δύο της αξιαγαμητα γυφτάκια, ένα τέρμα κατράμι ένα πιο ανοιχτό, δεν μπορούσα να ρωτήσω τιμή ούτε πληροφορίες πάντως μου φαινόντουσαν κουτοπόνηρες οπότε αν της φορτώσει κάνεις προσοχή πολύ τα πράγματα του,λογικά Βούλγαρο γυφτισες

kaulwmenos93

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες! καινουριος εδω.. ξερει κανεις γενικα στην αγια βαρβαρα τα τσιγγανακια π ειναι εκει πιατσα το τι παιζει με αυτα?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
καλησπερα μαγκες! καινουριος εδω.. ξερει κανεις γενικα στην αγια βαρβαρα τα τσιγγανακια π ειναι εκει πιατσα το τι παιζει με αυτα?
Καλησπέρα, φίλε.
Δεν υπάρχει πιάτσα, στην Αγία Βαρβάρα. Είναι περιοχή των Δυτικών Προαστίων, στην οποία μένουν πολλοί τσιγγάνοι. Δεν έχουν καμία σχέση, με τους Γύφτους του Μενιδίου και του Κολωνού. Οι περισσότερες τύπισσες είναι καθαρές, φοράνε μοντέρνα ρούχα και πολλές, από δαύτες, είναι ωραία καυλάκια. Οι γονείς τους έχουν μαγαζιά, με ρούχα "μαϊμού" και έχουν γκαφρά. Κάποιες είναι αρκετά δύσκολο, να τις ρίξεις. Απλά, εσύ τις είδες μαζεμένες στις πλατείες και νόμιζες ότι ψωνίζονται.

kaulwmenos93

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα, φίλε.
Δεν υπάρχει πιάτσα, στην Αγία Βαρβάρα. Είναι περιοχή των Δυτικών Προαστίων, στην οποία μένουν πολλοί τσιγγάνοι. Δεν έχουν καμία σχέση, με τους Γύφτους του Μενιδίου και του Κολωνού. Οι περισσότερες τύπισσες είναι καθαρές, φοράνε μοντέρνα ρούχα και πολλές, από δαύτες, είναι ωραία καυλάκια. Οι γονείς τους έχουν μαγαζιά, με ρούχα "μαϊμού" και έχουν γκαφρά. Κάποιες είναι αρκετά δύσκολο, να τις ρίξεις. Απλά, εσύ τις είδες μαζεμένες στις πλατείες και νόμιζες ότι ψωνίζονται.
δεν μιλαω για τις συνηθισμενες που ειναι εκει στην αγια.. καντε μια βολτα σε ηρακλειου στην αγια βαρβαρα! ειναι κατι τσιγγανακια η μια σαπια αλλα παντα εκει και μια ψιλη που αυτη ειναι για πολυ δυνατα.... ηταν και μια 3η αλλα την εχασα... και ομως παλικαρι εχουν βγει και εκει.. και γιαυτο εγραψα εδω μηπως και γνωριζουμε τιποτα!

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Καλησπέρα υπάρχει κανένα νεότερο για γυφτάκια σε μπουρδέλο ή πιάτσα βάλτωσε καιρό το νήμα.

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0
δεν μιλαω για τις συνηθισμενες που ειναι εκει στην αγια.. καντε μια βολτα σε ηρακλειου στην αγια βαρβαρα! ειναι κατι τσιγγανακια η μια σαπια αλλα παντα εκει και μια ψιλη που αυτη ειναι για πολυ δυνατα.... ηταν και μια 3η αλλα την εχασα... και ομως παλικαρι εχουν βγει και εκει.. και γιαυτο εγραψα εδω μηπως και γνωριζουμε τιποτα!
Καλά τα λές... Απορίες στα DM...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα υπάρχει κανένα νεότερο για γυφτάκια σε μπουρδέλο ή πιάτσα βάλτωσε καιρό το νήμα.
Πηγαινε Ιασωνος 27 υπογειο απογευματινη βαρδια μεχρι 11:30-11:45 ειναι η πετιτ γυφτοβουλγαρα η Ναταλια

Επισης Ιασωνος 32 οροφος βραδυνη μεταμεσονυχτια βαρδια εχει 2 Ρουμανογυφτισες την Αντζελα και την Αννα

Φωκαιας 13 βραδυνη βαρδια ειναι η Σαρα γυφτορουμανα και αυτη...

Βεβαια η νο1 Ελληνιδα Γυφτισα απο Μενιδι μερια ηταν η ψηλη Νταρντανα Παολα που δουλευε Ιασωνος 44 ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια και την οποια την εχω χασει τωρα τελευταια...ισως ειναι πρωι ή απογευμα....

Κατα καιρους αμα βολταρεις τακτικα στο Μεταξουργειο θα πετυχεις και αλλες γυφτισες που θα δουλευουν για μερικες μερες στα μπουρδελα....

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Πηγαινε Ιασωνος 27 υπογειο απογευματινη βαρδια μεχρι 11:30-11:45 ειναι η πετιτ γυφτοβουλγαρα η Ναταλια

Επισης Ιασωνος 32 οροφος βραδυνη μεταμεσονυχτια βαρδια εχει 2 Ρουμανογυφτισες την Αντζελα και την Αννα

Φωκαιας 13 βραδυνη βαρδια ειναι η Σαρα γυφτορουμανα και αυτη...

Βεβαια η νο1 Ελληνιδα Γυφτισα απο Μενιδι μερια ηταν η ψηλη Νταρντανα Παολα που δουλευε Ιασωνος 44 ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια και την οποια την εχω χασει τωρα τελευταια...ισως ειναι πρωι ή απογευμα....

Κατα καιρους αμα βολταρεις τακτικα στο Μεταξουργειο θα πετυχεις και αλλες γυφτισες που θα δουλευουν για μερικες μερες στα μπουρδελα....
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Πέρασμα σήμερα λόγω δουλειάς από τη Λ. Δημοκρατίας καρακέντρο στον Ασπρόπυργο.

Απέναντι από το Coffe Time γινόταν πανζουρλισμός από γύφτισες και γυφτάκια κάθε ηλικίας.
Κοιτούσα τη μικρή πλατεία με το παρκάκι απέναντι καθώς περίμενα το καφέ μου και είδα τουλάχιστον δυο γύφτισες από 20 έως 30 να περιφέρονται ύποπτα..

Έκανα δυο βόλτες τη πλατεία με το αυτοκίνητο, η μία από τις δυο μπήκε σε Nissan γύφτου με φιμέ τζάμια και απομακρύνθηκε - δε γνώριζω φυσικά αν ήταν γνωστοί, ή τη ψώνισε, υπήρχε πολύ κίνηση πάντως.

Το έμπειρο μάτι μου λέει πως κάτι γίνεται εκειπέρα.. :hmm:

Έχουμε κάποιον ντόπιο να μας βοηθήσει??

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0

Απέναντι από το Coffe Time γινόταν πανζουρλισμός από γύφτισες και γυφτάκια κάθε ηλικίας.
Κοιτούσα τη μικρή πλατεία με το παρκάκι απέναντι καθώς περίμενα το καφέ μου και είδα τουλάχιστον δυο γύφτισες από 20 έως 30 να περιφέρονται ύποπτα..

Έκανα δυο βόλτες τη πλατεία με το αυτοκίνητο, η μία από τις δυο μπήκε σε Nissan γύφτου με φιμέ τζάμια και απομακρύνθηκε - δε γνώριζω φυσικά αν ήταν γνωστοί, ή τη ψώνισε, υπήρχε πολύ κίνηση πάντως.

Είναι το σημείο συγκέντρωσης γύφτων λόγω λεωφορείων που πάνε προς γύφτομαχαλάδες ( Νέα Ζωή Ασπροπύργου, νεόκτιστα Ασπροπύργου). Ίσως κάποιες ψωνίζονται αλλά κύριος στόχος τους είναι οι τσέπες των δήθεν πελατών . Παλιότερα δύο αδελφές έκαναν πιάτσα , με 5-10 ευρώ για να στο παίξουν. Προσοχή λοιπόν.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Είναι το σημείο συγκέντρωσης γύφτων λόγω λεωφορείων που πάνε προς γύφτομαχαλάδες ( Νέα Ζωή Ασπροπύργου, νεόκτιστα Ασπροπύργου). Ίσως κάποιες ψωνίζονται αλλά κύριος στόχος τους είναι οι τσέπες των δήθεν πελατών . Παλιότερα δύο αδελφές έκαναν πιάτσα , με 5-10 ευρώ για να στο παίξουν. Προσοχή λοιπόν.
Γυφτισες το χειμωνα μονο..
Τωρα με τις ζεστες ζεχνουν απο την απλυσια.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21

Το ότι είναι πολλές συγκεντρωμένες δεν σημαίνει αποραίτητα ότι ψωνίζοται, χωρις να αποκλείεται κιόλας, εάν κάνεις κίνηση να μιλήσεις καλό θα είναι να μην έχει πολυκοσμία γιατί σε περίπτωση που κάτι στραβώσει να μην σε πάρουν όλοι μαζί φαλάγγι.

Mounolagnos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
απο καθαριωτητα θα ναι σουπερ πιστευω :2funny:
Hi
Και μια παλιά σοφή παροιμία λέει πως αν γαμίσεις κουτσή γύφτισα, θα σου έλθει γούρι μεγάλο.
Εγώ πάλι νομίζω ότι θα είναι μεγάλη τύχη να μην κολλήσεις τίποτα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Άλλοι λένε αν σε κατουρήσει μικρός γύφτισσα τότε παθαίνεις ανοσία σε πολλές αρρώστιες με μέσο όρος ζωής τα 115 χρόνια. Καρατσεκαρισμενο.

Τέτοιες μπορείτε να βρείτε στα πάρκιγκ των Λίντλ στα Λιόσια και Μενίδι μαζί με ρωσοποντιες καλλονες
Μας έχεις πρήξει τα παπάρια σήμερα σε όλα τα νήματα με το πάρκινγκ του Λιντλ στα Λιόσια! Αϊντε! Βλαμμένο είσαι; Δεν ξεκίνησες καλά! Άλλαξε ροτα! Εκτός κι αν είσαι προμοτορας ή νταβας!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Μάγκες έχει δυσκολέψει το σπορ να βρεις στο δρόμο γνήσια τσιγγάνα γύφτισσα και να της κάνεις πέσιμο
Γυρνάω και με τ αμάξι και όσες δω γαμευσιμες θα είναι με αντροπαρέα όποτε δεν κάνω καν κίνηση
Τώρα για να πάω Μενίδι Λιοσια και στις περιοχές τους που γράφει ο φιλος πιο πάνω δεν το έχω δοκιμάσει ..

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436

Μάγκες έχει δυσκολέψει το σπορ να βρεις στο δρόμο γνήσια τσιγγάνα γύφτισσα και να της κάνεις πέσιμο
Γυρνάω και με τ αμάξι και όσες δω γαμευσιμες θα είναι με αντροπαρέα όποτε δεν κάνω καν κίνηση
Τώρα για να πάω Μενίδι Λιοσια και στις περιοχές τους που γράφει ο φιλος πιο πάνω δεν το έχω δοκιμάσει ..
Άκρως επικίνδυνες οι περιοχές αυτές, για να πας εκεί ούτε με θωρακισμένο αυτοκίνητο δεν πας, θα το γυρίσουν ανάποδα με τις ρόδες στον ουρανό.
Μονο με τανκς σκας μύτη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom