Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.277
- Πόντοι
- 3.246
νομίζω οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένοςΚαι εγώ περνάω συχνά....που ακριβώς??
νομίζω οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένοςΚαι εγώ περνάω συχνά....που ακριβώς??
Εισουν όντως...αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλ;νέο που ακριβώς...θα το πάω λίγο λαού την επόμενη φορά ...πιο παρατηρητικανομίζω οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένος
αν ξέρεις που στριβεις από Αθηνών για να βγεις στην κεντρική πύλη του ΚΣΑΝ... είναι αυτό το στενόΕισουν όντως...αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλ;νέο που ακριβώς...θα το πάω λίγο λαού την επόμενη φορά ...πιο παρατηρητικα
Ένα στενό πριν τον σκλαβενιτη...αν ξέρεις που στριβεις από Αθηνών για να βγεις στην κεντρική πύλη του ΚΣΑΝ... είναι αυτό το στενό
Στην Μαρκόνι;Ένα στενό πριν τον σκλαβενιτη...
Χαχαχαχαχα σωστός ο παίχτηςΑπο τις 24/12/2007 αναζητουμε καποιον που να εχει παρει γυφτισα,
Τι δράμα ζουμε ρε
Τι ώρα το είδες φίλος, ευκαιρία για εκδρομή!Επαιζε χθες ενα γυφτακι γυρω στα 18-20 αναμεσα στον Σκλαβενιτη και στο Lidl στη Κορινθο, οποιος περναγε κολλαγε...
Δεν ξερω κατι παραπανω και με τις συνθηκες που ημουν, ουτε να ξανα περασω δεν γινοτανε...
12:00 το μεσημερι.. Τριγυρναγε στα αυτοκινητα του παρκινγκ του Σκλαβενιτη και κοιτουσε σαν λυσσασμενο...Τι ώρα το είδες φίλος, ευκαιρία για εκδρομή!
Σορυ αλλά μήπως έπρεπε να κρύψεις το πρόσωπο του μωρού.Αρκετά γλυκιά η συγκεκριμένη, ξέρει Ελληνικά, μετραγε από το 1-10 αλλά έχει αρκετά αδύνατα πόδια.
Ωραίο μωράκι και καθαρό!! Χαχαχα..που τη βρήκες εάν επιτρέπεται?Αρκετά γλυκιά η συγκεκριμένη, ξέρει Ελληνικά, μετραγε από το 1-10 αλλά έχει αρκετά αδύνατα πόδια.
ΕΜΠ1Αρκετά γλυκιά η συγκεκριμένη, ξέρει Ελληνικά, μετραγε από το 1-10 αλλά έχει αρκετά αδύνατα πόδια.
Αρκετά γλυκιά η συγκεκριμένη, ξέρει Ελληνικά, μετραγε από το 1-10 αλλά έχει αρκετά αδύνατα πόδια.
Η φωτο απο οτι βλεπω ειναι μεσα σε πλοιο και συγκεκριμενα μεσα απο το blue star( 1 ή 2).... οποτε εαν ηταν μονη της ισως θα μπορουσε να προσφερθει να της πληρωσει μια καμπινα να γαμηθουν με την ησυχια τους οταν το παιδι θα κοιμοταν...θα της εδινε και κανα δωρακι εξτρα....ποσο να του κοστιζε 40ευρω η καμπινα + δωρακι.....ηταν ωραια ευκαιρια και χωρις ιδιαιτερο ρισκο...Θέλω να της χύσω το γλυκό μουτράκι της...
Έπρεπε να της έλεγες να παρατήσει κάπου τη μαϊμού που κουβαλά και να σε ακολουθήσει στις τουαλέτες.
Σε πλοίο, επέστρεφε από τη Ρόδο στον Πειραιά.Ωραίο μωράκι και καθαρό!! Χαχαχα..που τη βρήκες εάν επιτρέπεται?
Πολύ καλό μαν!Σε πλοίο, επέστρεφε από τη Ρόδο στον Πειραιά.
Τι 40 ευρώ τύπε; Κοντά 100 ευρώ έχει πάει η απλή οικονομική το Πειραιά - Ρόδο. Το να κάτσει ένας μόνος του στην καμπίνα την πληρώνεις 4πλάσια τιμή.Η φωτο απο οτι βλεπω ειναι μεσα σε πλοιο και συγκεκριμενα μεσα απο το blue star( 1 ή 2).... οποτε εαν ηταν μονη της ισως θα μπορουσε να προσφερθει να της πληρωσει μια καμπινα να γαμηθουν με την ησυχια τους οταν το παιδι θα κοιμοταν...θα της εδινε και κανα δωρακι εξτρα....ποσο να του κοστιζε 40ευρω η καμπινα + δωρακι.....ηταν ωραια ευκαιρια και χωρις ιδιαιτερο ρισκο...