xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Δώσε πληροφορίες φίλε...Τη γνώρισα τη τύπισσα, συστήθηκαμε, δεν το προχώρησα αν και εύκολο, το ρίσκο θα ήταν αρκετό. Μενίδι City.
Δώσε πληροφορίες φίλε...Τη γνώρισα τη τύπισσα, συστήθηκαμε, δεν το προχώρησα αν και εύκολο, το ρίσκο θα ήταν αρκετό. Μενίδι City.
Δεν έχω κάποιου είδους πληροφορίες, δεν το προχώρησα ώστε να υπάρχει μελλοντική επικοινωνία.Δώσε πληροφορίες φίλε...
Δεν έχω κάποιου είδους πληροφορίες, δεν το προχώρησα ώστε να υπάρχει μελλοντική επικοινωνία.Δώσε πληροφορίες φίλε...
Ναι εγω προσφατα ειδια μια γυφτισα,νοστιμη για γυφτισα,μαλλον ηταν αλβνογυφτισα,ειχε το γυφταξι διπλα,ντυμενη κανονικα να ζητιανευει,στην αρχη νομιζα οτι απλα καποιον περιμενει,ηθελα να κανω κινηση αλλα φοβομουν μην πεταχτει κανας γυφτος απο τους θαμνους στο παρκιν,η γυφτισα ηταν απολυτα γαμευσιμηΚαλημέρα σας, τις τελευταίες ημέρες προφανώς λόγω Πάσχα επειδή πολύς κόσμος πηγαίνει στα σουπερμάρκετ, σχεδόν σε κάθε σουπερμάρκετ απέξω έχει και γυφτισσες, στην πλειοψηφία βέβαια σέρνουν και ένα πιτσιρίκι μαζί τους που κάνει δύσκολο το πέσιμο.
Να προσέχεις συναγωνιστή. Τα Εξσμηλια ειναι διπλα.Να προσέχεις διότι έχει μεγάλο καταυλισμό εκει.Επαιζε χθες ενα γυφτακι γυρω στα 18-20 αναμεσα στον Σκλαβενιτη και στο Lidl στη Κορινθο, οποιος περναγε κολλαγε...
Δεν ξερω κατι παραπανω και με τις συνθηκες που ημουν, ουτε να ξανα περασω δεν γινοτανε...
Να μας πει και που τις βρίσκει? Αν εχει κανα τηλ για ραντεβούΤυπε τι δίνει ο γνωστός σου για να γαμαει γυφτισσες??
Συμφωνώ απόλυτα!!Την τσιγγάνα και την γυφτισσα την γαμας μακριά απ τα λημέρια της .Δεν μπλέκεις !!!Φιλοι gypsy lovers Καλο ειναι μεταξυ μας να υπαρχει εμπιστοσυνη και οχι παραπληροφόρηση.Το θεμα με τις γυφτισσες που μας αρεσουν ειναι πολυ λεπτο γι αυτο και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοί με τις συμβουλες που μοιραζομαστε δεν θελουμε σε καμια περιπτωση να παθει κανεις απο μας καμια χοντρη ζημια απο γυφτους και να εχει μπλεξίματα ! οπως ειπε και ο φιλος παραπανω δεν εχουμε να κερδίσουμε κατι λεγοντας ψέματα!
Που είναι ο Ορφέας φιλε μου;;Κάτω από τον Ορφέα κάνουν πιάτσα τώρα τελευταία κάτι καλά γυφτάκια.. δεν έχω εμπειρία αλλά σκέφτομαι πως να το κάνω το κασκαντεριλικι.
Σωστος ο φιλος παιδιά θέλει προσοχή το συγκεκριμένο μεροςΝα προσέχεις συναγωνιστή. Τα Εξσμηλια ειναι διπλα.Να προσέχεις διότι έχει μεγάλο καταυλισμό εκει.
Είμαι από Κόρινθο και ξερω!!Εκεί μεγάλωσα!!Και τώρα ζω στο Μενιδι!!Χαμός εδώ!!Σωστος ο φιλος παιδιά θέλει προσοχή το συγκεκριμένο μερος
εμένα πριν χρονια που έτυχε να βρεθώ στη περιοχή είχα τσεκάρει πολλές γυφτισσες να πηγαινοέρχονται Κόρινθο Εξαμηλια τις ακολούθησα και βρέθηκα στο καταυλισμό χωρίς να το καταλάβω και ξάφνου πήγαν να μου κάνουν ντου οι γυφτοι γκάζωσα τ αμάξι και εξαφανίστηκα αλλιώς δε θα μ έβρισκαν ποτέ
Για να πετύχεις γυφτισσα πρέπει να σαι κοντά στα λημέρια της αλλά όχι μέσα στα λημέρια της
Δηλαδή δύσκολο να πετύχεις Γλυφάδα Κεφαλάρι γυφτισσες αλλά κανα μενιδι Ίλιον Λιοσια ναι αλλά να είσαι σε κεντρικό σημείο ώστε να μπορείς να φύγεις εύκολα
Έχεις παίξει μπαλα με καμία γυφτισσα ;μες στα πόδια σου είναιΕίμαι από Κόρινθο και ξερω!!Εκεί μεγάλωσα!!Και τώρα ζω στο Μενιδι!!Χαμός εδώ!!
Κοίτα !!!Δεν τις κυνηγάς!!!Είναι επικίνδυνο. Μονο αν σου κάτσει!!!Έχει τύχει δυο φορές!!!Δεν καταλαβαίνουν οι γκόμενές αυτές!!!Μην ξεχνάς ότι γαμιουνται από πολυ μικρές .και πάντα φεύγεις απ τα λημέρια τους οταν τις βάλεις στο αμάξι μεσαΈχεις παίξει μπαλα με καμία γυφτισσα ;μες στα πόδια σου είναι
Επίσης σε περίπτωση που βάλεις τη γύφτισσα μες στ αμάξι δεν αφήνεις τίποτα σε κοινή θέα τσαντάκια διπλώματα κάρτες κλειδια χρήματαΚοίτα !!!Δεν τις κυνηγάς!!!Είναι επικίνδυνο. Μονο αν σου κάτσει!!!Έχει τύχει δυο φορές!!!Δεν καταλαβαίνουν οι γκόμενές αυτές!!!Μην ξεχνάς ότι γαμιουνται από πολυ μικρές .και πάντα φεύγεις απ τα λημέρια τους οταν τις βάλεις στο αμάξι μεσα
Ναι οντως εχεις απόλυτο δικιοΕπίσης σε περίπτωση που βάλεις τη γύφτισσα μες στ αμάξι δεν αφήνεις τίποτα σε κοινή θέα τσαντάκια διπλώματα κάρτες κλειδια χρήματα
Μια φορά που είχα βάλει μέσα μια μου σκαναρε όλο το αμάξι τσέκαρε ντουλαπάκια θήκες στις πόρτες τα πάντα είδε ότι δεν είχα τίποτα ζήταγε λεφτά μπροστά για πιπα και καλά και την έδιωξα αφού μ έβρισε
Της έδειξα το 10ευρω και της λέω δικό σου όταν τελειώσεις τη δουλειά αφού της είχα δώσει 2€ για να μπει στ αμάξι
Τελικά μου φαγε το 2 ευρώ !!
Με υδραυλικα ή χωρις...;Αγία Βαρβάρα έχει πολύ καλά γκομενάκια
Με καλεμιαΜε υδραυλικα ή χωρις...;
Λοιπόν οποιος ενδιαφερετε για καλες γυφτισες μεσημέρι και βράδυ εχει στην Αγ. Μελετιου 115 στο φαναρι δίπλα στην εθνικη ,εχει 2 νεαρες σχετικα καλες που σου καθαρίζουν τα τζαμιά με θρασσος και εκεί τις κάνεις παζάρι για το τι θες.
Επίσης γυφτισες εχει οταν ερχεσαι απο Πειραιά Θηβων περνας απο το village και κατω απο τη γεφυρα του πετρου ραλλη εχει ενα μικρο καταβλισμο με τσιγγάνους σε σκηνές , εκει εχει νεαρες καλες απλα παρκάρεις επάνω στο πεζοδρόμιο βραδυνες ωρες και παίζεις τα φωτα , οταν έρθουν κανεις παζάρι αλλα τους δινεις και ενα αφρόλουτρο να πλυθούν σε ενα λάστιχο που έχουν εκει και για να κάνεις τη δουλειά σου πας σε καβαντζα απεναντι κοντα στο νεκροταφειο που δεν εχει ψυχη το βραδυ