Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 789K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
411
Πόντοι
21
επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει
πρόσεχε αδερφέ εκεί έχει κ πολυ περατζαδα από αστυνομία γιατί πάνω στην Καβάλας είναι τα εγκληματολογικα...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.963
Πόντοι
6.536
. Έκατσε στην μούρη μου 1 λεπτό και οι άλλες κοίταγαν.
Φοβερή εμπειρία και πολύ καυλωτική.
Σκληρός και βρώμικος καριόλης!!!!

Sick Vomit GIF by Originals

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Τυπε κάποιες καρφώνονται από μόνες τους, βλέπε κακοσμία ή σαλοναρουν ξιπολιτες. Οπότε σε προκαλούν να περάσεις στο δωμάτιο.
Να συμπληρωσω αν εχει καλο φωτισμο το δωματιο το μελαμψο της γυφτισας κανει καραμπαμ σε σχεση με το μελαμψο της λατινας ας πουμε.Οσοι ειναι απο αγροτικες περιοχες εχουν γνωση επι του θεματος

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.769
Πόντοι
41.129
Για τους ενδιαφερόμενους υπαρχει στην Πέτρου Ράλλη εκεί στα δικαστήρια τσιγγανα που εκδίδεται. Καλο μοντερνο ντύσιμο ωραίο γύφτικο χρώμα, ενηλικη 100% τιμουλα 25 ευρω πιπα και γαμήσι μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.645
Πόντοι
456
Που να την πάει???

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Για τους ενδιαφερόμενους υπαρχει στην Πέτρου Ράλλη εκεί στα δικαστήρια τσιγγανα που εκδίδεται. Καλο μοντερνο ντύσιμο ωραίο γύφτικο χρώμα, ενηλικη 100% τιμουλα 25 ευρω πιπα και γαμήσι μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.
Το πήρες το μωρό ;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.118
Πόντοι
1.056
Έχει δικαστήρια στην Πέτρου Ράλλη; :think:

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Υπάρχουν 2 δικαστήρια στην Πέτρου Ράλλη το μεταγωγών, και το στρατοδικείο σε ποιο από τα δύο ?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.586
Πόντοι
4.926
Καλημέρα στην παρέα του forum. Για την γύφτισσα που εκδίδεται στην Πέτρου Ράλλη έχω γράψει, προ διετίας. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα, με προορισμό τον Κηφισό, στο πρώτο φανάρι, δεξιά, κοντά στο Ρούφ. Ενίοτε εκδίδεται και περιμετρικά του σχολείου. Είναι 35-40 ετών, με αξιοπρεπή εμφάνιση, περιποιημένη και ζητάει 40€ για γαμήσι μέσα στο αμάξι, σε παράπλευρο πάρκινγκ. Πρόγραμμα απλό, αποστειρωμένο. Της είχα προτείνει μόνο πίπα και τελείωμα στο στόμα, αλλά δεν έκανε χωρίς καπότα. Μου αντιπρότεινε απλό τσιμπούκι στα 30€. Την καληνύχτισα και έφυγα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.571
Πόντοι
3.246
Καλημέρα στην παρέα του forum. Για την γύφτισσα που εκδίδεται στην Πέτρου Ράλλη έχω γράψει, προ διετίας. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα, με προορισμό τον Κηφισό, στο πρώτο φανάρι, δεξιά, κοντά στο Ρούφ. Ενίοτε εκδίδεται και περιμετρικά του σχολείου. Είναι 35-40 ετών, με αξιοπρεπή εμφάνιση, περιποιημένη και ζητάει 40€ για γαμήσι μέσα στο αμάξι, σε παράπλευρο πάρκινγκ. Πρόγραμμα απλό, αποστειρωμένο. Της είχα προτείνει μόνο πίπα και τελείωμα στο στόμα, αλλά δεν έκανε χωρίς καπότα. Μου αντιπρότεινε απλό τσιμπούκι στα 30€. Την καληνύχτισα και έφυγα.
κοντά στην πλατεία Περιβολάκι;; και τι ώρες βγαίνει;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.586
Πόντοι
4.926
  • Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
815
Πόντοι
81
Υπάρχουν 2 δικαστήρια στην Πέτρου Ράλλη το μεταγωγών, και το στρατοδικείο σε ποιο από τα δύο ?
εκει που ειναι το στρατοδικειο απο διπλα ειναι τα ΣΟΑ (πανω ακριβως στη κωνσταντινουπολεως ) απο διπλα τους ειναι ενα παρκο που ειναι μια μερια πιο ερημικη εκει μπορεις να παει καποιος ( εκει που μαζευονται οι ινδοι και παιζουν κρικετ οταν ανοιγει ο καιρος ,οποιος περναει απο εκει καταλαβαινει τι λεω ) . Τη περιοδο 2013-2016 εξω απο τα σοα ηταν δυο μουνια μια ψηλη λεπτη με λιονταρε μαλλι (πριν κανα 1.5 χρονο τη βρηκαν σε αυτο το παρκο σκοτωμενη) και αλλη μια μελαχρινη με κοντο μελαχρινο μαλλι μπουταρου που ολο χορευε η τρελιαρα . αχχχχχχ ωραιες παιδικες αναμνησεις χαχαχαχαχαχααχαχαχχαχα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.653
Πόντοι
7.885
Τι σόι γύφτισσα είναι αυτή ρε τυπε, μόνο καποτα και 40€ ημαρτον. 10€ και πολλά είναι για γύφτισσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom