πρόσεχε αδερφέ εκεί έχει κ πολυ περατζαδα από αστυνομία γιατί πάνω στην Καβάλας είναι τα εγκληματολογικα...επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 789K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.963
- Πόντοι
- 6.536
Σκληρός και βρώμικος καριόλης!!!!. Έκατσε στην μούρη μου 1 λεπτό και οι άλλες κοίταγαν.
Φοβερή εμπειρία και πολύ καυλωτική.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.571
- Πόντοι
- 3.246
αυτή δεν είναι γυφτάκι απ το σολαριουμ έχει γίνει έτσι
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Να συμπληρωσω αν εχει καλο φωτισμο το δωματιο το μελαμψο της γυφτισας κανει καραμπαμ σε σχεση με το μελαμψο της λατινας ας πουμε.Οσοι ειναι απο αγροτικες περιοχες εχουν γνωση επι του θεματοςΤυπε κάποιες καρφώνονται από μόνες τους, βλέπε κακοσμία ή σαλοναρουν ξιπολιτες. Οπότε σε προκαλούν να περάσεις στο δωμάτιο.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 524
- Like
- 73.769
- Πόντοι
- 41.129
Για τους ενδιαφερόμενους υπαρχει στην Πέτρου Ράλλη εκεί στα δικαστήρια τσιγγανα που εκδίδεται. Καλο μοντερνο ντύσιμο ωραίο γύφτικο χρώμα, ενηλικη 100% τιμουλα 25 ευρω πιπα και γαμήσι μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.645
- Πόντοι
- 456
Που να την πάει???
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 524
- Like
- 73.769
- Πόντοι
- 41.129
εχει παρκινγκ εκει κοντα και πας με το αμάξι και της τον ρίχνειςΠου να την πάει???
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.199
- Πόντοι
- 2.477
Κανε και σε εμας κανα σεμιναριο με γυφτικη διαλεκτο, τα βασικα!Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.
Το πήρες το μωρό ;Για τους ενδιαφερόμενους υπαρχει στην Πέτρου Ράλλη εκεί στα δικαστήρια τσιγγανα που εκδίδεται. Καλο μοντερνο ντύσιμο ωραίο γύφτικο χρώμα, ενηλικη 100% τιμουλα 25 ευρω πιπα και γαμήσι μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.118
- Πόντοι
- 1.056
Έχει δικαστήρια στην Πέτρου Ράλλη;Για τους ενδιαφερόμενους υπαρχει στην Πέτρου Ράλλη εκεί στα δικαστήρια τσιγγανα που εκδίδεται. Καλο μοντερνο ντύσιμο ωραίο γύφτικο χρώμα, ενηλικη 100% τιμουλα 25 ευρω πιπα και γαμήσι μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.
Υπάρχουν 2 δικαστήρια στην Πέτρου Ράλλη το μεταγωγών, και το στρατοδικείο σε ποιο από τα δύο ?Για τους ενδιαφερόμενους υπαρχει στην Πέτρου Ράλλη εκεί στα δικαστήρια τσιγγανα που εκδίδεται. Καλο μοντερνο ντύσιμο ωραίο γύφτικο χρώμα, ενηλικη 100% τιμουλα 25 ευρω πιπα και γαμήσι μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος οτι ειναι γυφτισσα γιατί τις μιλησα γυφτικα και απάντησε.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 14.586
- Πόντοι
- 4.926
Καλημέρα στην παρέα του forum. Για την γύφτισσα που εκδίδεται στην Πέτρου Ράλλη έχω γράψει, προ διετίας. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα, με προορισμό τον Κηφισό, στο πρώτο φανάρι, δεξιά, κοντά στο Ρούφ. Ενίοτε εκδίδεται και περιμετρικά του σχολείου. Είναι 35-40 ετών, με αξιοπρεπή εμφάνιση, περιποιημένη και ζητάει 40€ για γαμήσι μέσα στο αμάξι, σε παράπλευρο πάρκινγκ. Πρόγραμμα απλό, αποστειρωμένο. Της είχα προτείνει μόνο πίπα και τελείωμα στο στόμα, αλλά δεν έκανε χωρίς καπότα. Μου αντιπρότεινε απλό τσιμπούκι στα 30€. Την καληνύχτισα και έφυγα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.571
- Πόντοι
- 3.246
κοντά στην πλατεία Περιβολάκι;; και τι ώρες βγαίνει;Καλημέρα στην παρέα του forum. Για την γύφτισσα που εκδίδεται στην Πέτρου Ράλλη έχω γράψει, προ διετίας. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα, με προορισμό τον Κηφισό, στο πρώτο φανάρι, δεξιά, κοντά στο Ρούφ. Ενίοτε εκδίδεται και περιμετρικά του σχολείου. Είναι 35-40 ετών, με αξιοπρεπή εμφάνιση, περιποιημένη και ζητάει 40€ για γαμήσι μέσα στο αμάξι, σε παράπλευρο πάρκινγκ. Πρόγραμμα απλό, αποστειρωμένο. Της είχα προτείνει μόνο πίπα και τελείωμα στο στόμα, αλλά δεν έκανε χωρίς καπότα. Μου αντιπρότεινε απλό τσιμπούκι στα 30€. Την καληνύχτισα και έφυγα.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 14.586
- Πόντοι
- 4.926
Δεν ξέρω πως λέγεται η πλατεία.κοντά στην πλατεία Περιβολάκι;; και τι ώρες βγαίνει;
Η τύπισσα βγαίνει πάντα βραδινές ώρες. Εγώ την είχα πετύχει λίγο μετά τις 22:00.
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 815
- Πόντοι
- 81
εκει που ειναι το στρατοδικειο απο διπλα ειναι τα ΣΟΑ (πανω ακριβως στη κωνσταντινουπολεως ) απο διπλα τους ειναι ενα παρκο που ειναι μια μερια πιο ερημικη εκει μπορεις να παει καποιος ( εκει που μαζευονται οι ινδοι και παιζουν κρικετ οταν ανοιγει ο καιρος ,οποιος περναει απο εκει καταλαβαινει τι λεω ) . Τη περιοδο 2013-2016 εξω απο τα σοα ηταν δυο μουνια μια ψηλη λεπτη με λιονταρε μαλλι (πριν κανα 1.5 χρονο τη βρηκαν σε αυτο το παρκο σκοτωμενη) και αλλη μια μελαχρινη με κοντο μελαχρινο μαλλι μπουταρου που ολο χορευε η τρελιαρα . αχχχχχχ ωραιες παιδικες αναμνησεις χαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαΥπάρχουν 2 δικαστήρια στην Πέτρου Ράλλη το μεταγωγών, και το στρατοδικείο σε ποιο από τα δύο ?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.653
- Πόντοι
- 7.885
Τι σόι γύφτισσα είναι αυτή ρε τυπε, μόνο καποτα και 40€ ημαρτον. 10€ και πολλά είναι για γύφτισσα.Καλημέρα στην παρέα του forum. Για την γύφτισσα που εκδίδεται στην Πέτρου Ράλλη έχω γράψει, προ διετίας. Όπως κατεβαίνεις την γέφυρα, με προορισμό τον Κηφισό, στο πρώτο φανάρι, δεξιά, κοντά στο Ρούφ. Ενίοτε εκδίδεται και περιμετρικά του σχολείου. Είναι 35-40 ετών, με αξιοπρεπή εμφάνιση, περιποιημένη και ζητάει 40€ για γαμήσι μέσα στο αμάξι, σε παράπλευρο πάρκινγκ. Πρόγραμμα απλό, αποστειρωμένο. Της είχα προτείνει μόνο πίπα και τελείωμα στο στόμα, αλλά δεν έκανε χωρίς καπότα. Μου αντιπρότεινε απλό τσιμπούκι στα 30€. Την καληνύχτισα και έφυγα.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Πακι μετράει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)