Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.642
Πόντοι
4.696

lionheart74

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Αφήνω αυτό εδώ για εμάς τους fun του είδους !!

Συνημμένα

• 315987516_5403743039753435_3264164104816770185_n.jpg
    315987516_5403743039753435_3264164104816770185_n.jpg
    207,7 KB · Εμφανίσεις: 155

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Εδώ που μένω επαρχία ο δήμαρχος έκανε την μαγκιά και τους έχει τρυπώσει με συμβάσεις στην καθαριότητα. Είναι λοιπόν κάτι μικρές πολύ καλοστεκουμενες σε πόστο οδοκαθαρισμων αυτές πάνε σε χωριά και πιο πολύ λουφαρουν παρά κάνουν δουλειά. Τις έχω πιάσει στην καύλαντα και ανταποκρίνονται αλλά κίνηση δεν κάνω γιατί όλοι ήμαστε γνωστοι και δεν θέλω τίποτα επισκέψεις σε σπίτι και μαγαζί..
Αυτες εν τωμεταξυ τσεκαρουν γειτονιες,τα σπιτια ,ποτε λειπεις κλπ.
και ειδοποιουν τους μπουκαδορους.
ΠΡΟΣΟΧΗ

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Είχε το magic girls μια γυφτισα πετιτ Μαγδα νομίζω το όνομα δε θυμάμαι σίγουρα, βέβαια γνωρίζω ότι σταμάτησε λόγο εγκυμοσύνης κ παντρειάς

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δεν ξέρω λεπτομέρειες....άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης μου το έχει πει.
Κάποιες μπαίνουν με το να βάλουν τα χαρτιά τους επειδή έχουν πολλούς ψήφους από πίσω,αλλα ισχύει κ αυτό που λές ότι κάποιες φορες κάνουν την ποινή τους σε κοινωνική εργασία από καταδίκη επειδή δεν έχουν να πληρώσουν.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Ωραιος ο παιχτης αλλα για να βρουμε τετοιες πρεπει να ξενιτευτούμε.Απ οτι φαινεται παντως εκτος Ελλαδος Βαλκανια πιστευω κυρίως οι γυφτισσες το δινουν πιο ευκολα αν τις τάξεις χαρτζιλίκι εδω οι περισσοτερες θα κοιταξουν να σε κλεψουν στη καλυτερη ή θα σου φερουν το σοι να καθαρίσει τη κατάσταση δυσκολα να φας κανα γυφτακι θελει πολυ ψαξιμο

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Η αριστερη με το μαυρο φορεμα....αξιαγαμητη....
Η φωτογραφία είναι γρήγορη γιατί άναψε πράσινο και ήμουν με το φορτηγό. Η αριστερή μάλλον είναι η μάνα της δεξιάς! Στην περιοχή έχουν ανοίξει μαγαζιά με χαλιά κι έχει πολλές!!! Γυφταριό αλλά καθαρές και προσεγμένες όσο γίνεται για γύφτισσες!!! Δεν είναι από τσαντήρι όμως ούτε ψάχνονται!!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Η φωτογραφία είναι γρήγορη γιατί άναψε πράσινο και ήμουν με το φορτηγό. Η αριστερή μάλλον είναι η μάνα της δεξιάς! Στην περιοχή έχουν ανοίξει μαγαζιά με χαλιά κι έχει πολλές!!! Γυφταριό αλλά καθαρές και προσεγμένες όσο γίνεται για γύφτισσες!!! Δεν είναι από τσαντήρι όμως ούτε ψάχνονται!!!
Ωραιος ο καφεαρκουδας εχουμε λοιπον δυο κατηγοριες απο γυφτισσες. Η πρωτη ειναι αυτες εχουν τα μαγαζια με τα χαλια κονομανε απο κει ειτε απο αλλες δουλειες επομενως καταληγουμε γυφτισσα καθαρη δεν ψαχνεται για να τον φαει επι χρημασι εκτος αν σε γουσταρει και παιξεις μπαλα ετσι χωρις δωρακια και παντα με προσοχη . Παλαιοτερα ειχα γνωρισει τσιγγανα( οχι γυφτισσα ) χωρισμενη 23 χρονων τοτε απο Αγια Βαρβαρα καθαρη απλα βγαιναμε εκει σε κατι μαγαζια που παιζαν καψουρογυφτοτραγουδα και τη κερναγα κανα ποτο και πηγαιναμε κανα ξενοδοχειο για ξεσκισμα .Η δευτερη κατηγορια ειναι οι γυφτισσες του δρομου οπου μπορουμε να τις δωσουμε χρηματα για να κανεις φαση εδω θελει ακομα περισσοτερη προσοχη .. Καλα ειναι να παιζουμε μπαλα και στις 2 κατηγοριες

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ωραιος ο καφεαρκουδας εχουμε λοιπον δυο κατηγοριες απο γυφτισσες. Η πρωτη ειναι αυτες εχουν τα μαγαζια με τα χαλια κονομανε απο κει ειτε απο αλλες δουλειες επομενως καταληγουμε γυφτισσα καθαρη δεν ψαχνεται για να τον φαει επι χρημασι εκτος αν σε γουσταρει και παιξεις μπαλα ετσι χωρις δωρακια και παντα με προσοχη . Παλαιοτερα ειχα γνωρισει τσιγγανα( οχι γυφτισσα ) χωρισμενη 23 χρονων τοτε απο Αγια Βαρβαρα καθαρη απλα βγαιναμε εκει σε κατι μαγαζια που παιζαν καψουρογυφτοτραγουδα και τη κερναγα κανα ποτο και πηγαιναμε κανα ξενοδοχειο για ξεσκισμα .Η δευτερη κατηγορια ειναι οι γυφτισσες του δρομου οπου μπορουμε να τις δωσουμε χρηματα για να κανεις φαση εδω θελει ακομα περισσοτερη προσοχη .. Καλα ειναι να παιζουμε μπαλα και στις 2 κατηγοριες
Αδερφέ για να μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν παίζω μπάλα καθόλου με τις γύφτισσες!!! Απλά επειδή γνωρίζω το νήμα και ότι κάποιοι γουστάρουν, άμα βρω λάσκα, ανεβάζω καμία φωτογραφία :wink:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Κυριακή 04 Δεκεμβρίου:
Η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό, παρέα με τον φίλο μου, σε μη ορθόδοξη εκκλησία και έπειτα βόλτα για καφέ, όπου ακολούθησε κοινωνική και φιλοσοφική συζήτηση. Επιστροφή στο σπίτι, μαγείρεμα και μάσα, βλέποντας μουντιάλ. Η ώρα είχε περάσει και αισθανόμουν πολύ μόνος και προβληματισμένος. Ντύθηκα και κατευθύνθηκα στο μετρό, με προορισμό το σταθμό Αγία Βαρβάρα, όπου είχε πανηγύρι. Άφιξη στην κεντρική πλατεία, είσοδος στον ιερό ναό, προσφορά κεριού, ασπασμός της εικόνας και ξεκίνημα τουρ. Στην πλατεία είχε παραδοσιακούς χορούς και τριγύρω ήταν ακροβολισμένοι Γύφτοι, οι οποίοι πηγαινοέρχονταν. Μία παρέα από έφηβες γύφτισσες μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά δεν έκανα τίποτα, καθώς ήμουν μέσα σε περιοχή υψηλού κινδύνου. Μπήκα στον κεντρικό δρόμο και άρχισα να περπατάω ανάμεσα στους πάγκους. Πολυκοσμία, στην συντριπτική τους πλειοψηφία κωλό-Γύφτοι. Μάγκες, δεν μπορείτε να φανταστείτε γιατί σκατόφατσες γράφω. Σε μία φάση νόμιζα ότι ήμουν στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού, ανάμεσα σε βαρυποινίτες. Όλη η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου προσομοιάζε με το La Casa De Papel. Αφήστε, δε, αυτές τις μουτσούνες. Τα Ορκ και τα Ουρούκ-Χάι έμοιαζαν με Men of the Year, μπροστά τους. Είδα και εναν απίστευτο τύπο, ο όποιος είχε ένα αλλόκοτο χαμόγελο, καθώς από την πάνω σειρά των δοντιών του έλειπαν τα μισά δόντια. Ένα δόντι ήταν στη θέση του και ένα έλειπε, κάνοντάς τον να μοιάζει με τον Τζακ Νίκολσον, όταν έφυγε από το οδοντιατρείο, στην ταινία "Το Μικρό Μαγαζάκι του Τρόμου ", του 1960. Ανάμεσα στους μαλάκες άντρες είδα και πολλές γυναίκες Ρομά. Αρκετές πιτσιρίκες, νοστιμούλες, σε επίπεδο καυλοράπανου και όχι παραπάνω. Πολλές παρέες εφήβων και μικρά γυφτάκια, τα οποία αγόραζαν παιχνίδια, τυφέκια και πιστόλια. Μάλιστα, είδα τρία, πάρα πολύ μικρά, να φοράνε full face και να υποδύονται τους κακοποιούς. Εννοείται πως αρκέστηκα στο μάτι και δεν τόλμησα να κάνω ή να πω κάτι, καθώς ήμουν μέσα σε σφηγκοφωλιά. Πάντως, η περιοχή προτείνεται για βόλτα, μία απλή καθημερινή, καθώς κυκλοφορούν πολλές τσιγκάνες, οι οποίες είναι ντυμένες κανονικά και φαίνονται καθαρές.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Κυριακή 04 Δεκεμβρίου:
Η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό, παρέα με τον φίλο μου, σε μη ορθόδοξη εκκλησία και έπειτα βόλτα για καφέ, όπου ακολούθησε κοινωνική και φιλοσοφική συζήτηση. Επιστροφή στο σπίτι, μαγείρεμα και μάσα, βλέποντας μουντιάλ. Η ώρα είχε περάσει και αισθανόμουν πολύ μόνος και προβληματισμένος. Ντύθηκα και κατευθύνθηκα στο μετρό, με προορισμό το σταθμό Αγία Βαρβάρα, όπου είχε πανηγύρι. Άφιξη στην κεντρική πλατεία, είσοδος στον ιερό ναό, προσφορά κεριού, ασπασμός της εικόνας και ξεκίνημα τουρ. Στην πλατεία είχε παραδοσιακούς χορούς και τριγύρω ήταν ακροβολισμένοι Γύφτοι, οι οποίοι πηγαινοέρχονταν. Μία παρέα από έφηβες γύφτισσες μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά δεν έκανα τίποτα, καθώς ήμουν μέσα σε περιοχή υψηλού κινδύνου. Μπήκα στον κεντρικό δρόμο και άρχισα να περπατάω ανάμεσα στους πάγκους. Πολυκοσμία, στην συντριπτική τους πλειοψηφία κωλό-Γύφτοι. Μάγκες, δεν μπορείτε να φανταστείτε γιατί σκατόφατσες γράφω. Σε μία φάση νόμιζα ότι ήμουν στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού, ανάμεσα σε βαρυποινίτες. Όλη η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου προσομοιάζε με το La Casa De Papel. Αφήστε, δε, αυτές τις μουτσούνες. Τα Ορκ και τα Ουρούκ-Χάι έμοιαζαν με Men of the Year, μπροστά τους. Είδα και εναν απίστευτο τύπο, ο όποιος είχε ένα αλλόκοτο χαμόγελο, καθώς από την πάνω σειρά των δοντιών του έλειπαν τα μισά δόντια. Ένα δόντι ήταν στη θέση του και ένα έλειπε, κάνοντάς τον να μοιάζει με τον Τζακ Νίκολσον, όταν έφυγε από το οδοντιατρείο, στην ταινία "Το Μικρό Μαγαζάκι του Τρόμου ", του 1960. Ανάμεσα στους μαλάκες άντρες είδα και πολλές γυναίκες Ρομά. Αρκετές πιτσιρίκες, νοστιμούλες, σε επίπεδο καυλοράπανου και όχι παραπάνω. Πολλές παρέες εφήβων και μικρά γυφτάκια, τα οποία αγόραζαν παιχνίδια, τυφέκια και πιστόλια. Μάλιστα, είδα τρία, πάρα πολύ μικρά, να φοράνε full face και να υποδύονται τους κακοποιούς. Εννοείται πως αρκέστηκα στο μάτι και δεν τόλμησα να κάνω ή να πω κάτι, καθώς ήμουν μέσα σε σφηγκοφωλιά. Πάντως, η περιοχή προτείνεται για βόλτα, μία απλή καθημερινή, καθώς κυκλοφορούν πολλές τσιγκάνες, οι οποίες είναι ντυμένες κανονικά και φαίνονται καθαρές.
Πολύ μουνι η Αγία....

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Αδερφέ για να μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν παίζω μπάλα καθόλου με τις γύφτισσες!!! Απλά επειδή γνωρίζω το νήμα και ότι κάποιοι γουστάρουν, άμα βρω λάσκα, ανεβάζω καμία φωτογραφία :wink:
μας λες λοιπόν ότι δεν παίζεις μπάλα με....ρομανάκια αλλά τα παίρνεις μάτι και τα φωτογραφίζεις στο δρόμο, και ίσως να βαράς....λέμε εμείς....λιγάκι τη μαριγούλα σου

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
για ασχημόφατσες και παραβατικούς μας έκανε περιγραφή....το μουνί που το είδες ρε παίχτη;
Έχει πολλές τσιγγανες η Αγία Βαρβάρα που ντύνονται απτά μαγαζιά εκεί των συγγενών τους απλά θέλει προσοχή για να κανείς κίνηση εκτός και αν σε γουστάρει η άλλη θα στο δείξει..λογικά η τσιγγανα που θα παίξεις μπαλα από Αγία βάρβαρα θα ναι χαλασμένη όπως λένε δηλαδή παντρεμένη χωρισμένη με παιδιά ..
Εγώ πιο παλιά έβγαινα με μια χωρισμένη πήγαινα την άφηνα την επερνα απτό σπίτι της (απ έξω πάντα) κανονικά

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
μας λες λοιπόν ότι δεν παίζεις μπάλα με....ρομανάκια αλλά τα παίρνεις μάτι και τα φωτογραφίζεις στο δρόμο, και ίσως να βαράς....λέμε εμείς....λιγάκι τη μαριγούλα σου
Όχι ρε πούστη!!! Με ξετρύπωσες!!!
Πώς με πετσόκοψες έτσι ρε παιχταρά;;;; :cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom