Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μάλλον δεν ξέρεις από Δενδροπόταμο και τις σχέσεις τον Ρομά με τους φαντάρους. Μας υπεραγαπούσαν.
Επίσης, γράφω βιώματα. Δεν τα αναφέρω για να το παίξω μάγκας ή κάτι άλλο. Αν επιδίωκα κάτι τέτοια θα είχα γράψει ότι τις ξέσκισα τις Ρομά και πέρασα ζάχαρη μαζί τους. Και κάτι τελευταίο. Επειδή πρέπει να είσαι πιτσιρικάς και δεν γνωρίζεις, εκείνη την εποχή ήταν πολύ εύκολο να έχεις ρ/φ σταθμό. Σκεπάσου τώρα γιατί θα κρυώσεις και θα σου φωνάζει η μαμά,
Ισχύει για τον ραδιοφωνικό σταθμό ότι εκείνες τις εποχές ήταν πολύ εύκολο να έχει κάποιος, έστω ένα πειρατικό....
κ ότι γαμουσε πολύ εύκολα γκόμενές,πεφταν τηλέφωνα αφιερώσεις....κ το ένα έφερνε το άλλο κ ολλες ήθελαν να τον φάνε.
Φιλος τοτε με πειρατικό είχε μια κλουβα την datsun vannete 1200 του 1982 κ μέσα την είχε κάνει μπουρδελο στρώμα κ τα σχετικά....
Απο το κούνημα τα είχε διαλύσει τα αμορτισέρ....

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ισχύει για τον ραδιοφωνικό σταθμό ότι εκείνες τις εποχές ήταν πολύ εύκολο να έχει κάποιος, έστω ένα πειρατικό....
κ ότι γαμουσε πολύ εύκολα γκόμενές,πεφταν τηλέφωνα αφιερώσεις....κ το ένα έφερνε το άλλο κ ολλες ήθελαν να τον φάνε.
Φιλος τοτε με πειρατικό είχε μια κλουβα την datsun vannete 1200 του 1982 κ μέσα την είχε κάνει μπουρδελο στρώμα κ τα σχετικά....
Απο το κούνημα τα είχε διαλύσει τα αμορτισέρ....
Όπως το λες!!! Ήμουν πιο μικρός, γύρω στο '86 εμείς!!!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.646
Πόντοι
2.306
Που λετε , είχε μια σήμερα στον προαστιακό απο Κορινθο που πεταχτηκα για δουλειά. Το πολύ 18-19 , μ'ενα κοριτσάκι αγκαλιά. Εμφανισιακά καμία σχέση με γύφτισσα μάγκες. Λευκή , ψηλή, ξανθιά , αδύνατη , μιλάμε για μουνάρα κλάσεις ανώτερη από τα περισσότερα αματούρια του σαη. Καταλάβαινες οτι είναι γύφτισσα μόνο απ' το ντύσιμο (κλασσικό με γυφτικη φουστα) και τη γλώσσα (μιλουσε γυφτικα στο παιδι ). Δε ξέρω απο ποια χώρα προέρχονται , έχω ξαναδει ανοιχτοχρωμους γυφτους μερικες φορες , σιγουρα δεν ειναι Ελληνες . Τεσπα , κατα τ αλλα κυριλέ , μεχρι και εισιτήριο είχε. Σε κάποια φάση , άδειασε μια θέση στη δίπλα σειρά καθισμάτων , διαγώνια απέναντί μου , και ήρθε να κάτσει εκεί γιατί μεχρις εκείνο το σημείο καθόταν ορθια στο διαδρομο. Κι εκεί μαλάκες τα είδα όλα. Εκεί που χάζευα τα μικρά στητά βυζάκια της και ο πούτσος μου είχε γινει πέτρα και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω , διαπέρασε, με μικρή χρονοκαθυστέρηση ,την μασκα μου , η μπόχα. Χωρίς υπερβολή , βρόμαγε σαν κάδος σκουπιδιών που έχεις πετάξει μέσα σαπισμένα ψάρια και κρέατα με μια εσανς βόθρου και επίγευση ασβου που τον εχουν χύσει καμια πενηνταριά πακιστανοί. Έβαλα γρήγορα μια ΚΝ95 πάνω από την χειρουργική αλλά τίποτα μάγκες. Την πέρασε κι αυτή , η μπόχα. Μετά τα παράτησα , κι έβγαλα το υπόλοιπο ταξίδι , όρθιος στο διάδρομο , δίπλα στην τουαλέτα.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Δεν μας έχει τύχει αδερφέ
Αλλά όπως περιγράφεις το σκηνικό καυλα θα είναι
Θα χύσω πριν τη πιπα !!
Το μονο που μου έχει τύχει είναι πιπα μες στ αμάξι για 5-10€ και μου είχε είπε μη χύσεις στο στόμα μου ωραίο σκηνικό και αυτό !

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Αλλά όπως περιγράφεις το σκηνικό καυλα θα είναι
Θα χύσω πριν τη πιπα !!
Το μονο που μου έχει τύχει είναι πιπα μες στ αμάξι για 5-10€ και μου είχε είπε μη χύσεις στο στόμα μου ωραίο σκηνικό και αυτό !
Την άκουσες ή έκανες όπως ήθελες και την εχυσες στο στόμα παρά ταύτα; Διότι τι θα σου έκανε ;

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Αλλά όπως περιγράφεις το σκηνικό καύλα θα είναι
Θα χύσω πριν τη πίπα !!
Το μόνο που μου έχει τύχει είναι πιπα μες στ αμάξι για 5-10€ και μου είχε είπε μη χύσεις στο στόμα μου ωραίο σκηνικό και αυτό !
Ωραίο σκηνικό αλλά με μεγάλο ρίσκο ! το θέμα είναι να βρεθούν κάποιο/α μαγαζί/α που έχουν στάνταρ γύφτισσες, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του, πριν μια 5ετια περίπου ήταν μια στη Λιοσίων έκτοτε εξαφανίστηκε.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ωραίο σκηνικό αλλά με μεγάλο ρίσκο ! το θέμα είναι να βρεθούν κάποιο/α μαγαζί/α που έχουν στάνταρ γύφτισσες, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του, πριν μια 5ετια περίπου ήταν μια στη Λιοσίων έκτοτε εξαφανίστηκε.
Άλλη όμως η καλτιλα....
αλλος ρομαντισμός να είναι στο δρόμο.....η στο πάρκινγκ ενός σούπερμαρκετ.....
με τον ανάλογο όμως πάντα κίνδυνο....

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Δεν εχω καμια εμπειρια με γυφτισσα ΑΛΛΑ: Στον Πειραια οπως φευγεις απο Μανιατικα και πας προς λιμανι εχει ενα My Market. Στο παρκιν παιζουν γυφτακια ολων των ηλικιων. Περασα προσφατα κι επαθα ζημια απο αυτο που ειδα, καποιες ηταν κοντα στα 20 με βαμμενο ξανθο μαλλι, λεπτες και κατω απο τα ρουχα ειχαν σιγουρα σωματαρα. Επισης, ανοιχτα ματια που επαιζαν πολυ, κοιταγανε καλα καλα γιατι το αυτοκινητο εκανε μπαμ, αλλα νομιζω οτι ψηνονται.
Γνωριζει κανεις κατι για την καλτιλα;
Δυστυχως ειναι πολλοι στην περιοχη και αν δεν το παιξω σωστα με βλεπω να με κυνηγανε με το δικο μου αυτοκινητο! :grin::grin::grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Δεν εχω καμια εμπειρια με γυφτισσα ΑΛΛΑ: Στον Πειραια οπως φευγεις απο Μανιατικα και πας προς λιμανι εχει ενα My Market. Στο παρκιν παιζουν γυφτακια ολων των ηλικιων. Περασα προσφατα κι επαθα ζημια απο αυτο που ειδα, καποιες ηταν κοντα στα 20 με βαμμενο ξανθο μαλλι, λεπτες και κατω απο τα ρουχα ειχαν σιγουρα σωματαρα. Επισης, ανοιχτα ματια που επαιζαν πολυ, κοιταγανε καλα καλα γιατι το αυτοκινητο εκανε μπαμ, αλλα νομιζω οτι ψηνονται.
Δυστυχως ειναι πολλοι στην περιοχη και αν δεν το παιξω σωστα με βλεπω να με κυνηγανε με το δικο μου αυτοκινητο! :grin::grin::grin:
Άμα έχεις Toyota το αμάξι σου θέλουν να πάρουν ,όχι εσένα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Αρχηγόπουλο, δώσε ακριβή τοποθεσία και σύντομα θα περάσει κλιμάκιο από το site, για να τσεκάρει και να ενημερώσει.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Αρχηγόπουλο, δώσε ακριβή τοποθεσία και σύντομα θα περάσει κλιμάκιο από το site, για να τσεκάρει και να ενημερώσει.
Ενα My Market ειναι στην περιοχη, αν το κλιμακιο δεν το βρισκει τοτε δεν εχω επλιδες για να βοηθησει σε κατι παραπανω....

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Μήπως εννοείς Market-In ? διότι My-Market δεν υπάρχει στα Μανιάτικα, και αν ναι σε ποιο από τα δυο ? όπως το περιέγραψες λογικά είναι το πρώτο από δεξιά.
Screenshot (755).png

Τελευταία τροποποίηση:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.664
Πόντοι
1.336
Προς κέντρο κανένα καλό σημείο με νεαρά γυφτακια για καμια πι πα;

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Μήπως εννοείς Market-In ? διότι My-Market δεν υπάρχει στα Μανιάτικα, και αν ναι σε ποιο από τα δυο ? όπως το περιέγραψες λογικά είναι το πρώτο από δεξιά.
Screenshot (755).png
Αυτα που δειχνεις φιλε μου ειναι Ταμπουρια, εγω λεω το My Market πιο δεξια ακομα, στην Παλαμηδιου γωνια με Σπηλιωτοπουλου.
Οπως ειναι ο χαρτης που ανεβασες δηλαδη απο Μανιατικα αν κοιταξεις προς το λιμανι περνας απο εκει.

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Αυτα που δειχνεις φιλε μου ειναι Ταμπουρια, εγω λεω το My Market πιο δεξια ακομα, στην Παλαμηδιου γωνια με Σπηλιωτοπουλου.
Οπως ειναι ο χαρτης που ανεβασες δηλαδη απο Μανιατικα αν κοιταξεις προς το λιμανι περνας απο εκει.

Εδώ είναι το πάρκινγκ του My Market που λέει ο φίλος, είσοδος καταστήματος από μπροστά, στη Παλαμηδίου

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Αν έχετε νεότερα για το my market και κυρίως για τα προϊόντα στο πάρκινγκ στείλτε σήμα να περιδιαβούμε και εμείς στις ημισκότεινες, ψυχρές τσιμεντένιες οπές

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Αν έχετε νεότερα για το my market και κυρίως για τα προϊόντα στο πάρκινγκ στείλτε σήμα να περιδιαβούμε και εμείς στις ημισκότεινες, ψυχρές τσιμεντένιες οπές
Bro εισαι σκληρος καριολης.... σε παραδεχομαι...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom