Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SevenS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
280
Ωραίο σκηνικό αλλά με μεγάλο ρίσκο ! το θέμα είναι να βρεθούν κάποιο/α μαγαζί/α που έχουν στάνταρ γύφτισσες, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του, πριν μια 5ετια περίπου ήταν μια στη Λιοσίων έκτοτε εξαφανίστηκε.
Κάτω από τον Ορφέα κάνουν πιάτσα τώρα τελευταία κάτι καλά γυφτάκια.. δεν έχω εμπειρία αλλά σκέφτομαι πως να το κάνω το κασκαντεριλικι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Το εχω μεν σαν ενοχη φαντασιωση να γλεντησω κορμαρα γυφτισσας, αλλα μαλλον θα ειναι απο τις φαντασιωσεις που ενω λογικα ειναι εφικτες, δεν θα την τολμησω ποτε. Νιωθω οτι κρυβει πολλους κινδυνους, να ειναι πχ αυτη κατω απο 18 και να σου πει ψεμματα, να φερει ενισχυσεις για κανα εκβιασμο κτλ, περα απο τα θεματα υγιεινης
Τυπε να το τολμήσεις το γαμησι με γύφτισσα, εγώ το βλέπω κάτι σαν αντίδοτο στον κορονογιο.

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Κάτω από τον Ορφέα κάνουν πιάτσα τώρα τελευταία κάτι καλά γυφτάκια.. δεν έχω εμπειρία αλλά σκέφτομαι πως να το κάνω το κασκαντεριλικι.
Ο Ορφέας τι είναι σινεμά, ξενοδοχείο που βρίσκετε ? προς ομόνοια μεριά ? :think: μπορείς απλά να πλησιάσεις και αν είναι πιάσε τους κουβέντα εάν είναι της δουλειάς θα στο σφυρίξουν :wink:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Ο Ορφέας τι είναι σινεμά, ξενοδοχείο που βρίσκετε ? προς ομόνοια μεριά ? :think: μπορείς απλά να πλησιάσεις και αν είναι πιάσε τους κουβέντα εάν είναι της δουλειάς θα στο σφυρίξουν :wink:
Άντε τυπε τράβα να μας ενημερώσεις τι είναι ο 'Ορφεας' και τι παίζει με τις γυφτισσες εκεί.

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Έχω πάρει γύφτισσα αρκετές φορές. Δύο φορές στην Βερανζέρου, πριν καμία δεκαριά χρόνια. Μετά στον Ασπρόπυργο πήρα γύφτισσα για 5 ευρώ . Στον Ασπρόπυργο επίσης κάνουν πιάτσα δύο γύφτισσες , δεν έχουν σταθερές ημέρες κ ώρες , αλλά είναι απάτη με την έννοια ότι δεν κάθονται να τις πηδήξεις παρά μόνο σου βαρανε μαλακια. Δεν με χαλάει προσωπικά . Οι ίδιες έχουν ψιρισει γέρο σε στάση λεωφορείου, σε εμένα δεν τόλμησαν κάτι .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Έχω πάρει γύφτισσα αρκετές φορές. Δύο φορές στην Βερανζέρου, πριν καμία δεκαριά χρόνια. Μετά στον Ασπρόπυργο πήρα γύφτισσα για 5 ευρώ . Στον Ασπρόπυργο επίσης κάνουν πιάτσα δύο γύφτισσες , δεν έχουν σταθερές ημέρες κ ώρες , αλλά είναι απάτη με την έννοια ότι δεν κάθονται να τις πηδήξεις παρά μόνο σου βαρανε μαλακια. Δεν με χαλάει προσωπικά . Οι ίδιες έχουν ψιρισει γέρο σε στάση λεωφορείου, σε εμένα δεν τόλμησαν κάτι .
Τυπε την απάτη την κάνουν αυτές η εσύ που θες να πηδηξεις κι ολας με 5 ευρώ;
:grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Γυφταριο τυπε, τι να πεις.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αυτή η φαντασίωση η καυλα το πρωτόγονο γαμησι με μια γυφτισσα ισως και οι κίνδυνοι μας εξιτάρει στο να θέλουμε να γλεντήσουμε τη κορμάρα της γύφτισσας που πιστεύω μερικούς από μας θα μας κάνει να θελουμε ξανά και ξανά !

Ίσως με περισσότερα λεφτά καθησουν κ για γαμησι, γιατί ως γνωστόν όταν μια δουλειά δεν γίνεται με λεφτά γίνεται με περισσότερα λεφτά.
Στον Ασπρόπυργο σε ποιο σημειο βγαίνουν;;;

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Ίσως με περισσότερα λεφτά καθησουν κ για γαμησι, γιατί ως γνωστόν όταν μια δουλειά δεν γίνεται με λεφτά γίνεται με περισσότερα λεφτά.
Στον Ασπρόπυργο σε ποιο σημειο βγαίνουν;;;
Έχει μια πλατεία απέναντι από την καφετέρια coffee time, εκεί σουλατσαρουν

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
και αυτη η φυλη εχει τις μουναρες και τα τουμπανα της. αλλα υπαρχει απο πισω μια συμμορια πιθηκο - ψωλαριας που αν μαθουν οτι γαμησες δικια τους, τη γαμησες γενικα.

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Παρασκευή απόγευμα στο φανάρι του Φιξ στην Καλλιρρόης νεαρή γυφτισσα που έπλενε τζαμια, σίγουρα ενήλικη. Βέβαια το σημείο δεν προσφέρεται για πέσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom