κοίτα στο νήμα πιάτσες στην ΠάτραΜην πλησιάζεις, έχουν ακουστεί διάφορα σκηνικά συνήθως είναι κόλπο για να σε κλέψουν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 768K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SevenS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Κάτω από τον Ορφέα κάνουν πιάτσα τώρα τελευταία κάτι καλά γυφτάκια.. δεν έχω εμπειρία αλλά σκέφτομαι πως να το κάνω το κασκαντεριλικι.Ωραίο σκηνικό αλλά με μεγάλο ρίσκο ! το θέμα είναι να βρεθούν κάποιο/α μαγαζί/α που έχουν στάνταρ γύφτισσες, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του, πριν μια 5ετια περίπου ήταν μια στη Λιοσίων έκτοτε εξαφανίστηκε.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε να το τολμήσεις το γαμησι με γύφτισσα, εγώ το βλέπω κάτι σαν αντίδοτο στον κορονογιο.Το εχω μεν σαν ενοχη φαντασιωση να γλεντησω κορμαρα γυφτισσας, αλλα μαλλον θα ειναι απο τις φαντασιωσεις που ενω λογικα ειναι εφικτες, δεν θα την τολμησω ποτε. Νιωθω οτι κρυβει πολλους κινδυνους, να ειναι πχ αυτη κατω απο 18 και να σου πει ψεμματα, να φερει ενισχυσεις για κανα εκβιασμο κτλ, περα απο τα θεματα υγιεινης
Ο Ορφέας τι είναι σινεμά, ξενοδοχείο που βρίσκετε ? προς ομόνοια μεριά ? μπορείς απλά να πλησιάσεις και αν είναι πιάσε τους κουβέντα εάν είναι της δουλειάς θα στο σφυρίξουνΚάτω από τον Ορφέα κάνουν πιάτσα τώρα τελευταία κάτι καλά γυφτάκια.. δεν έχω εμπειρία αλλά σκέφτομαι πως να το κάνω το κασκαντεριλικι.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Και μετά αναρωτιόμαστε "τι τρέχει επί τέλους μ' αυτές τις Ελεεινίδες".
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Άντε τυπε τράβα να μας ενημερώσεις τι είναι ο 'Ορφεας' και τι παίζει με τις γυφτισσες εκεί.Ο Ορφέας τι είναι σινεμά, ξενοδοχείο που βρίσκετε ? προς ομόνοια μεριά ? μπορείς απλά να πλησιάσεις και αν είναι πιάσε τους κουβέντα εάν είναι της δουλειάς θα στο σφυρίξουν
Έχω πάρει γύφτισσα αρκετές φορές. Δύο φορές στην Βερανζέρου, πριν καμία δεκαριά χρόνια. Μετά στον Ασπρόπυργο πήρα γύφτισσα για 5 ευρώ . Στον Ασπρόπυργο επίσης κάνουν πιάτσα δύο γύφτισσες , δεν έχουν σταθερές ημέρες κ ώρες , αλλά είναι απάτη με την έννοια ότι δεν κάθονται να τις πηδήξεις παρά μόνο σου βαρανε μαλακια. Δεν με χαλάει προσωπικά . Οι ίδιες έχουν ψιρισει γέρο σε στάση λεωφορείου, σε εμένα δεν τόλμησαν κάτι .
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε την απάτη την κάνουν αυτές η εσύ που θες να πηδηξεις κι ολας με 5 ευρώ;Έχω πάρει γύφτισσα αρκετές φορές. Δύο φορές στην Βερανζέρου, πριν καμία δεκαριά χρόνια. Μετά στον Ασπρόπυργο πήρα γύφτισσα για 5 ευρώ . Στον Ασπρόπυργο επίσης κάνουν πιάτσα δύο γύφτισσες , δεν έχουν σταθερές ημέρες κ ώρες , αλλά είναι απάτη με την έννοια ότι δεν κάθονται να τις πηδήξεις παρά μόνο σου βαρανε μαλακια. Δεν με χαλάει προσωπικά . Οι ίδιες έχουν ψιρισει γέρο σε στάση λεωφορείου, σε εμένα δεν τόλμησαν κάτι .
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
το λες και γυφτιάΤυπε την απάτη την κάνουν αυτές η εσύ που θες να πηδηξεις κι ολας με 5 ευρώ;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Γυφταριο τυπε, τι να πεις.Έχω πάρει γύφτισσα αρκετές φορές. Δύο φορές στην Βερανζέρου, πριν καμία δεκαριά χρόνια. Μετά στον Ασπρόπυργο πήρα γύφτισσα για 5 ευρώ . Στον Ασπρόπυργο επίσης κάνουν πιάτσα δύο γύφτισσες , δεν έχουν σταθερές ημέρες κ ώρες , αλλά είναι απάτη με την έννοια ότι δεν κάθονται να τις πηδήξεις παρά μόνο σου βαρανε μαλακια. Δεν με χαλάει προσωπικά . Οι ίδιες έχουν ψιρισει γέρο σε στάση λεωφορείου, σε εμένα δεν τόλμησαν κάτι .
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
ο Ορφέας τελικά που και τι ειναι?
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Αυτή η φαντασίωση η καυλα το πρωτόγονο γαμησι με μια γυφτισσα ισως και οι κίνδυνοι μας εξιτάρει στο να θέλουμε να γλεντήσουμε τη κορμάρα της γύφτισσας που πιστεύω μερικούς από μας θα μας κάνει να θελουμε ξανά και ξανά !
Ίσως με περισσότερα λεφτά καθησουν κ για γαμησι, γιατί ως γνωστόν όταν μια δουλειά δεν γίνεται με λεφτά γίνεται με περισσότερα λεφτά.Έχω πάρει γύφτισσα αρκετές φορές. Δύο φορές στην Βερανζέρου, πριν καμία δεκαριά χρόνια. Μετά στον Ασπρόπυργο πήρα γύφτισσα για 5 ευρώ . Στον Ασπρόπυργο επίσης κάνουν πιάτσα δύο γύφτισσες , δεν έχουν σταθερές ημέρες κ ώρες , αλλά είναι απάτη με την έννοια ότι δεν κάθονται να τις πηδήξεις παρά μόνο σου βαρανε μαλακια. Δεν με χαλάει προσωπικά . Οι ίδιες έχουν ψιρισει γέρο σε στάση λεωφορείου, σε εμένα δεν τόλμησαν κάτι .
Στον Ασπρόπυργο σε ποιο σημειο βγαίνουν;;;
Επέστρεψα δριμύτερος ! ORPHEUS HOTEL · Chalkokondili 58, Athina 104 32, GriechenlandΆντε τυπε τράβα να μας ενημερώσεις τι είναι ο 'Ορφεας' και τι παίζει με τις γυφτισσες εκεί.
Είναι ξενοδοχείο στο κέντρο έχω ποστάρει λινκο Ορφέας τελικά που και τι ειναι?
Έχει μια πλατεία απέναντι από την καφετέρια coffee time, εκεί σουλατσαρουνΊσως με περισσότερα λεφτά καθησουν κ για γαμησι, γιατί ως γνωστόν όταν μια δουλειά δεν γίνεται με λεφτά γίνεται με περισσότερα λεφτά.
Στον Ασπρόπυργο σε ποιο σημειο βγαίνουν;;;
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Ώρες που τις έχεις πετύχει??Έχει μια πλατεία απέναντι από την καφετέρια coffee time, εκεί σουλατσαρουν
Απόγευμα, βράδυ κατά τις 7.Ώρες που τις έχεις πετύχει??
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
και αυτη η φυλη εχει τις μουναρες και τα τουμπανα της. αλλα υπαρχει απο πισω μια συμμορια πιθηκο - ψωλαριας που αν μαθουν οτι γαμησες δικια τους, τη γαμησες γενικα.
Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Παρασκευή απόγευμα στο φανάρι του Φιξ στην Καλλιρρόης νεαρή γυφτισσα που έπλενε τζαμια, σίγουρα ενήλικη. Βέβαια το σημείο δεν προσφέρεται για πέσιμο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις