Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Πού εργάζονται αυτά τα κορίτσια;Από αυτές που έχω δοκιμάσει και είναι ακόμη ενεργές,Άννα πιπινακι.Ναντια 40,Μαρινα60.
Πού εργάζονται αυτά τα κορίτσια;Από αυτές που έχω δοκιμάσει και είναι ακόμη ενεργές,Άννα πιπινακι.Ναντια 40,Μαρινα60.
Τριχα απο μουνι σερνει καραβι(Zante lines).Κάποτε γνωρισα μια μέτρια γκομενα στη Ζάκυνθο (Ζακυνθινια αυτή, εγω σεζόν εκει)... Μου την επεσε αλλα ειχα σχεση τοτε και δεν ασχοληθηκα. Κρατησαμε επαφες και οταν χωρισα μετα απο κανα 3μηνο, της ειπα οποτε θελει να ερθει Αθηνα... Μεσα σε 3 μερες ειχε ερθει να πηδηχτει... Ξεκινησαμε το χαμουρεμα και μαγκες ειχε μια τριχα στο μουνι μεγαλυτερη απο τα μαλλια μου... Τρωω ξενέρα και αρχιζει να μου πεφτει... Της λεω στα ισα, "τι πραγματα ειναι αυτα και με ξενερωσες" και της λεω καλυτερα να φυγεις... Μου λεει εκανα τοσο ταξιδι και δεν θα με χυσεις; και ξεκιναει μια πιπα... Ο-ΝΕΙ-ΡΟ! Πρεπει να εχυσα σε 3 λεπτα... Ηπιαμε ενα κρασακι και μετα απο λιγο επεμενε να την πηδηξω... Της λεω, οχι, μονο πιπα... Δευτερος γυρος με πιπα... Απο τοτε , βρεθηκαμε αλλες 3 φορες μεσα σε 1 χρονο, που ανεβαινε αθηνα σε εξωτερικους χωρους, και τις 3 την τσιμπουκωσα στο αμαξι... επεμενε να την πηδηξω και οτι το ειχε ξυρισμενο αλλα πραγματικα οπως λεει και το νημα, αν πετυχει η πιπα τυφλα να εχει το γαμησι.. Δεν την πηδηξα ποτε και εχω να το λεω οτι τετοια πιπα δεν μου ειχαν ξαναπαρει και δεν μου ξαναπηραν
Ναι ισχύει.Μας αρέσει.Τριχα απο μουνι σερνει καραβι(Zante lines).
Και μόνο να τις βλέπεις όταν τον ρουφάνε αρκεί να σε φτιάξει.Οι πιο έντονοι αλλά και αξέχαστοι οργασμοί που έχω νιώσει από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι τα 59 που είμαι τώρα, προκλήθηκαν όλοι από τσιμπούκια και μόνο.
Κι εγω συναγωνιστη μου!Οι πιο έντονοι αλλά και αξέχαστοι οργασμοί που έχω νιώσει από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι τα 59 που είμαι τώρα, προκλήθηκαν όλοι από τσιμπούκια και μόνο.
Αφού ξυρίστηκε....είσαι άκαρδοςΚάποτε γνωρισα μια μέτρια γκομενα στη Ζάκυνθο (Ζακυνθινια αυτή, εγω σεζόν εκει)... Μου την επεσε αλλα ειχα σχεση τοτε και δεν ασχοληθηκα. Κρατησαμε επαφες και οταν χωρισα μετα απο κανα 3μηνο, της ειπα οποτε θελει να ερθει Αθηνα... Μεσα σε 3 μερες ειχε ερθει να πηδηχτει... Ξεκινησαμε το χαμουρεμα και μαγκες ειχε μια τριχα στο μουνι μεγαλυτερη απο τα μαλλια μου... Τρωω ξενέρα και αρχιζει να μου πεφτει... Της λεω στα ισα, "τι πραγματα ειναι αυτα και με ξενερωσες" και της λεω καλυτερα να φυγεις... Μου λεει εκανα τοσο ταξιδι και δεν θα με χυσεις; και ξεκιναει μια πιπα... Ο-ΝΕΙ-ΡΟ! Πρεπει να εχυσα σε 3 λεπτα... Ηπιαμε ενα κρασακι και μετα απο λιγο επεμενε να την πηδηξω... Της λεω, οχι, μονο πιπα... Δευτερος γυρος με πιπα... Απο τοτε , βρεθηκαμε αλλες 3 φορες μεσα σε 1 χρονο, που ανεβαινε αθηνα σε εξωτερικους χωρους, και τις 3 την τσιμπουκωσα στο αμαξι... επεμενε να την πηδηξω και οτι το ειχε ξυρισμενο αλλα πραγματικα οπως λεει και το νημα, αν πετυχει η πιπα τυφλα να εχει το γαμησι.. Δεν την πηδηξα ποτε και εχω να το λεω οτι τετοια πιπα δεν μου ειχαν ξαναπαρει και δεν μου ξαναπηραν
Άννα πιπινακι.
Υπάρχει σελίδα για αυτό το θέμα.Συναγωνιστες έχετε να προτείνετε ονόματα απο κορίτσια που κάνουν πολύ καλή και βαθειά πιπα? Deepthroat, mouthfuck κτλ
Οι πιο έντονοι αλλά και αξέχαστοι οργασμοί που έχω νιώσει από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι τα 59 που είμαι τώρα, προκλήθηκαν όλοι από τσιμπούκια και μόνο.
Έχουν στο στόμα τους ηλεκτρισμό οι καριολες.Μόνο μετα από χύσιμο στο στόμα με πίπα,τρέμουν τα πόδια μου..
Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως εξηγείται ιατρικά αυτό.
Καλημερα. Σιγουρα ΜΕΤΑ από το απόλυτο γλύψιμο. Θελει και την πουτσα βαθιά μεσα!!!! Αλλιώς θα ψάξει άλλου.Αγαπητοι συναγωνιστες παραφραζω γνωστο "γνωμικο" και αναφερομαι στο στοματικο εκατερωθεν.Δινω τεραστια βαση εκει .Και στην πιπα (γλυψιμο αρχιδιων κλπ) που θα λαβω αλλα και στο στοματικο που θα κανω στην γυναικα.Εαν ειναι καθαρη περιποιημενη ,με καλοσχηματισμενο αιδοιο .Εαν κατεβαζει και υγρα με συσπασεις τρελαινομαι.Υπαρχουν φορες που εαν φτιαχτω απο αυτα και δεχτω την καταλληλη περιποιηση μπορει να μην γαμησω κι ολας.Ισχυει σε πολλους;;;
Έχουν στο στόμα τους ηλεκτρισμό οι καριολες.