Νέα

Εάν πετύχει η πίπα, τύφλα να 'χει το γαμήσι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Κάποτε γνωρισα μια μέτρια γκομενα στη Ζάκυνθο (Ζακυνθινια αυτή, εγω σεζόν εκει)... Μου την επεσε αλλα ειχα σχεση τοτε και δεν ασχοληθηκα. Κρατησαμε επαφες και οταν χωρισα μετα απο κανα 3μηνο, της ειπα οποτε θελει να ερθει Αθηνα... Μεσα σε 3 μερες ειχε ερθει να πηδηχτει... Ξεκινησαμε το χαμουρεμα και μαγκες ειχε μια τριχα στο μουνι μεγαλυτερη απο τα μαλλια μου... Τρωω ξενέρα και αρχιζει να μου πεφτει... Της λεω στα ισα, "τι πραγματα ειναι αυτα και με ξενερωσες" και της λεω καλυτερα να φυγεις... Μου λεει εκανα τοσο ταξιδι και δεν θα με χυσεις; και ξεκιναει μια πιπα... Ο-ΝΕΙ-ΡΟ! Πρεπει να εχυσα σε 3 λεπτα... Ηπιαμε ενα κρασακι και μετα απο λιγο επεμενε να την πηδηξω... Της λεω, οχι, μονο πιπα... Δευτερος γυρος με πιπα... Απο τοτε , βρεθηκαμε αλλες 3 φορες μεσα σε 1 χρονο, που ανεβαινε αθηνα σε εξωτερικους χωρους, και τις 3 την τσιμπουκωσα στο αμαξι... επεμενε να την πηδηξω και οτι το ειχε ξυρισμενο αλλα πραγματικα οπως λεει και το νημα, αν πετυχει η πιπα τυφλα να εχει το γαμησι.. Δεν την πηδηξα ποτε και εχω να το λεω οτι τετοια πιπα δεν μου ειχαν ξαναπαρει και δεν μου ξαναπηραν

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Κάποτε γνωρισα μια μέτρια γκομενα στη Ζάκυνθο (Ζακυνθινια αυτή, εγω σεζόν εκει)... Μου την επεσε αλλα ειχα σχεση τοτε και δεν ασχοληθηκα. Κρατησαμε επαφες και οταν χωρισα μετα απο κανα 3μηνο, της ειπα οποτε θελει να ερθει Αθηνα... Μεσα σε 3 μερες ειχε ερθει να πηδηχτει... Ξεκινησαμε το χαμουρεμα και μαγκες ειχε μια τριχα στο μουνι μεγαλυτερη απο τα μαλλια μου... Τρωω ξενέρα και αρχιζει να μου πεφτει... Της λεω στα ισα, "τι πραγματα ειναι αυτα και με ξενερωσες" και της λεω καλυτερα να φυγεις... Μου λεει εκανα τοσο ταξιδι και δεν θα με χυσεις; και ξεκιναει μια πιπα... Ο-ΝΕΙ-ΡΟ! Πρεπει να εχυσα σε 3 λεπτα... Ηπιαμε ενα κρασακι και μετα απο λιγο επεμενε να την πηδηξω... Της λεω, οχι, μονο πιπα... Δευτερος γυρος με πιπα... Απο τοτε , βρεθηκαμε αλλες 3 φορες μεσα σε 1 χρονο, που ανεβαινε αθηνα σε εξωτερικους χωρους, και τις 3 την τσιμπουκωσα στο αμαξι... επεμενε να την πηδηξω και οτι το ειχε ξυρισμενο αλλα πραγματικα οπως λεει και το νημα, αν πετυχει η πιπα τυφλα να εχει το γαμησι.. Δεν την πηδηξα ποτε και εχω να το λεω οτι τετοια πιπα δεν μου ειχαν ξαναπαρει και δεν μου ξαναπηραν
Τριχα απο μουνι σερνει καραβι(Zante lines).

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Οι πιο έντονοι αλλά και αξέχαστοι οργασμοί που έχω νιώσει από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι τα 59 που είμαι τώρα, προκλήθηκαν όλοι από τσιμπούκια και μόνο.
Και μόνο να τις βλέπεις όταν τον ρουφάνε αρκεί να σε φτιάξει.

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Οι πιο έντονοι αλλά και αξέχαστοι οργασμοί που έχω νιώσει από τα εφηβικά μου χρόνια μέχρι τα 59 που είμαι τώρα, προκλήθηκαν όλοι από τσιμπούκια και μόνο.
Κι εγω συναγωνιστη μου!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
καλο το γαμησι, ειδικα αμα εχει κορμι και κωλαρα στα γουστα σου, αλλα σαν τη πιπα δεν εχει.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Αφού ξυρίστηκε....είσαι άκαρδος

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Συναγωνιστες έχετε να προτείνετε ονόματα απο κορίτσια που κάνουν πολύ καλή και βαθειά πιπα? Deepthroat, mouthfuck κτλ

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.651
Πόντοι
2.471

εγώ όταν χύνω με πίπα τρέμω από καύλα

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.186
Πόντοι
201
Πίσω στο 2008, σε πονηρό μπαρ στο τρίγωνο Γέφυρα - Βαθύλακκος - Καστανάς (Θεσσαλονίκη) είχα γνωρίσει από την πρώτη φορά μια Μαρία που ξεχώριζε εκεί μέσα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ελληνίδα, 45άρα και αρχοντομούνα, καμία σχέση με τα πορνίδια που δούλευαν στο μαγαζί. Μετά από κάποια βράδια με ψιλοβαρβάτες χρηματικές καταθέσεις με ποτά και σπέσιαλ ποτά, άκουσα το "επιτέλους κλείνουμε, πλήρωσε, πήγαινε στο αμάξι και περίμενε με".

Ήρθε μετά από ένα δεκάλεπτο αναμονής, που πάμε τη ρωτάω, όπου θέλεις μου λέει, βάζω μπρος και πηγαίνω σε ένα αλσύλλιο καμιά πενηνταριά μέτρα πιο κάτω από το κωλόμπαρο. Να γαμήσω δεν είχα δύναμη μετά από τόσα ποτά, οπότε τον πέταξα με τη μια και δε χρειάστηκε να πω κάτι. Μετά από λίγο βγήκα, άνοιξα την πόρτα της και της τον έδωσα ενώ καθόταν. Από τα πιο γερά χυσίματα της ζωής μου, όλα μέσα και άνοιξε μετά και το στόμα λες και ήθελε να βεβαιωθώ ότι τα είχε κατεβάσει.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές, στην τουαλέτα του κωλόμπαρου. Μετά έγιναν διάφορά και σταμάτησα να πηγαίνω. Κανένα χρόνο αργότερα έμαθα πως είχε ανοίξει δικό της μαγαζί στο Πολύκαστρο. Πήγα ένα βράδυ, αλλά έλλειπε. Δεν ξαναπάτησα, αλλά την πίπα της δε την ξέχασα ποτέ.

whiplash

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Like
117
Πόντοι
1
Πριν κάποια χρόνια είχα ένα 22 ετών γκομενάκι, ερχόταν σπίτι μου και καθόταν 3-4 μέρες μάγκες πραγματικά υπήρξε στιγμή που ένα βράδυ της έδινα τσιμπούκι τουλάχιστον 70λεπτά μετρημένα! αλλά πρώτα μου τα κατάπιε όλα 2-3 φορές , είχε περίοδο τότε και την 4 φορά της ξέσκισα τον κώλο με φουλ μαλλιοτράβηγμα και κλείσιμο το στόμα.. αφού έχυσα μέσα στον κώλο της.. κάνουμε διάλειμμα , αράζουμε για να δούμε μια ταινία.. στο 10λεπτο την είχε πάρει ο ύπνος.. αφού τελείωσα μόνος την ταινία καθώς αυτήν κοιμόταν στα πόδια μου , την ξυπνάω και της λέω μωρό;;; θα μου κάνεις μια τσιμπουκάρα τώρα και να πέσουμε για ύπνο; Και τότε ήρθε η τσιμπουκάρα των 70 λεπτών αλλά μιλάμε τσιμπουκάρα άλλο πράγμα πότε τον ρουφούσε αργά , πότε γρήγορα.. ξαπλωμένος εγώ στην 3θέσια καναπεδάρα με πόδια ανοιχτά και ελαφρά σηκωμένα γόνατα κ αυτήν στα 4 να τσιμπουκώνει ατελείωτα με χέρια, χωρίς χέρια, να την τσακώνω απ το κεφάλι και να της γαμάω το στόμα μέχρι που της έκανα κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια μου με τον πούτσο μου καρφωμένο στο στόμα της όσο πιο βαθιά γινόταν..Ακόμα βαράω μαλακίες με τις αναμνήσεις αυτής της νύχτας..

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
173
Πόντοι
0
Μόνο μετα από χύσιμο στο στόμα με πίπα,τρέμουν τα πόδια μου..

Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως εξηγείται ιατρικά αυτό.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Τα πιο δυνατά χυσίματα τα έχω ρίξει με τσιμπούκι, αλλά σαν εμπειρία το πετυχημένο γαμήσι, είτε με ξύλο και ξεφτυλίκι είτε με αισθησιασμό με βαθύ χύσιμο, δε συγκρίνεται. Νομίζω είναι τόσο δυνατό γιατί κάθεσαι και απολαμβάνεις και επικεντρώνεσαι στο στόμα που σε ρουφάει και στην στημένη κωλάρα...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.057
Πόντοι
20.686

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Αφού είστε πιπάκηδες, θα θυμάστε μια τύπισσα από το zoo, που ήταν εποχούμενη πιπαδόρος....... ερχόταν με το αυτοκίνητο και σε πίπωνε εκεί. Πρέπει να ήταν εκεί γύρω στο 2009-2010, αλλά δεν ξέρω αν ακόμα είναι ενεργή. Νομίζω την έλεγαν (ή έστω χρησιμοποιούσε το όνομα) Κάτια.

Konstant1nos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστες παραφραζω γνωστο "γνωμικο" και αναφερομαι στο στοματικο εκατερωθεν.Δινω τεραστια βαση εκει .Και στην πιπα (γλυψιμο αρχιδιων κλπ) που θα λαβω αλλα και στο στοματικο που θα κανω στην γυναικα.Εαν ειναι καθαρη περιποιημενη ,με καλοσχηματισμενο αιδοιο .Εαν κατεβαζει και υγρα με συσπασεις τρελαινομαι.Υπαρχουν φορες που εαν φτιαχτω απο αυτα και δεχτω την καταλληλη περιποιηση μπορει να μην γαμησω κι ολας.Ισχυει σε πολλους;;;
Καλημερα. Σιγουρα ΜΕΤΑ από το απόλυτο γλύψιμο. Θελει και την πουτσα βαθιά μεσα!!!! Αλλιώς θα ψάξει άλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom