Κάποιες ναιΈχουν στο στόμα τους ηλεκτρισμό οι καριολες.
Έχει τύχει να έχουν χαλιά τεχνική και να το κόψω αμέσως
Αλλά εάν το κάνουν καλά ναι σκίζει η τσιμπουκαρα
Κάποιες ναιΈχουν στο στόμα τους ηλεκτρισμό οι καριολες.
Εχεις αντοχη για 3 χυσιματα ? Και πιπα και χοντρη γκομενα ? Πως τα καταφερες ρε μεγαλε πες μου και μενα. Ποσο χρονων εισαι τι τρως και γενικα τι καθημερινοτητα ακολουθεις τι συνηθειες. Απανωτα χυσιματα αμεσως ή περασε καποια ωρα μεταξυ τους ? Εγω μια φορα τη μερα και με το ζορι 2 φορες καθε 4 μερεςΈφαγα κάποτε απαγωγή από χοντρούλα μετά από παρτι και με πήγε στο άδειο σπίτι της που μόλις ειχε μετακομίσει και είχε μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες..
Μου εξήγησε ότι το τσιμπούκι για αυτήν είναι αγάπη και ότι θέλει μόνιμα μια πουτσα μέσα στο στόμα της...
Τα λόγια της και η άρρωστη εμμονή της με την πουτσα ενεργοποίησαν το φιλότιμο μου και δεν την άφησα παραπονεμένη εννοείται...
Επίσης ανάμεσα στο τσιμπούκι ήθελε όσο το δυνατόν πιο πολλές σφαλιάρες γίνεται στο πρόσωπο..
Και δυνατές κιόλας..
Το πρωί με βρήκε αφυδατωμένο να πηγαίνω με την δουλειά σε ταξίδι στην Βόρεια Εύβοια και να κρατώ μετά δυσκολίας το τιμόνι μην σκοτωθώ.
Στα μεράκια πάνω της ζήτησα να τηνε γαμησω και μου είπε ότι ήθελε μόνο να με πιπωνει..
Έχυσα 3 φορές και τις 3 τα κατάπιε και στραγγίζε και την πουτσα για τελευταίες σταγονες..
Την σκέφτομαι ακόμα και παρότι οι χοντρούλες δεν είναι του γούστου μου καυλώνω άσχημα...
Αυτά..
Συμφωνω κ επαυξανωΗ εμπειρία μου (50αρης πλέον) λέει ότι υπάρχει ειδική κατηγορία γυναικών που γουστάρουν πίπα, να τις χύνεις κ να σε στραγγίζουν .. Δεν ξέρω ποσοστό, αν είναι 10% ή 20% αλλά άμα πετύχεις τέτοια περίπτωση, την αφήνεις κ παίζει μπάλα μόνη της κ σου λέει κ ευχαριστώ ..
Εγώ θυμάμαι πάνω από 10 γκομενάκια που έδωσα μόνο πίπα και ήταν master στο γλυφιτζούρι (δεν έπαιξε γαμήσι)
βέβαια αν δεν ξέρει η γκόμενα να σε γλύφει είναι λόγος .... "διαζυγίου" ..
Νερό πολύ καθόλου κάπνισμα και φρούτα...Εχεις αντοχη για 3 χυσιματα ? Και πιπα και χοντρη γκομενα ? Πως τα καταφερες ρε μεγαλε πες μου και μενα. Ποσο χρονων εισαι τι τρως και γενικα τι καθημερινοτητα ακολουθεις τι συνηθειες. Απανωτα χυσιματα αμεσως ή περασε καποια ωρα μεταξυ τους ? Εγω μια φορα τη μερα και με το ζορι 2 φορες καθε 4 μερες
Εγω οταν βλεπω γλειφομουνι με λεσβιες και εντονους αναστεναγμους γινομαι τουρμπο κι αν ειναι πιτσιρικες ακομα καλυτεραΝερό πολύ καθόλου κάπνισμα και φρούτα...
Σημαντικό πολύ επίσης το να βλέπεις πολλές τσόντες και
να την έχεις και μια άλφα εμμονή με το σεξ καλή ώρα όπως εγώ..
Ελπίζω να βοήθησα.
Καλή χρονιά με υγεία και πολύ σεξ για όλους μας.
πέρα απο την πλάκα είναι βασική δεξιότητα για μια γυναίκα να παίρνει καλές πίπες..
αν δεν παίρνει και το παίζει diva άστα να πάνε
Φίλε μου, στατιστικά (και διαχρονικά) οι χοντρούλες κάνουν τις καλύτερες πίπες. Έχουν επίγνωση του προβλήματος που δημιουργεί το πάχος, οπότε επικεντρώνουν την προσοχή τους σε εναλλακτικούς τρόπους για να τρελάνουν έναν άντρα.Εχεις αντοχη για 3 χυσιματα ? Και πιπα και χοντρη γκομενα ? Πως τα καταφερες ρε μεγαλε πες μου και μενα. Ποσο χρονων εισαι τι τρως και γενικα τι καθημερινοτητα ακολουθεις τι συνηθειες. Απανωτα χυσιματα αμεσως ή περασε καποια ωρα μεταξυ τους ? Εγω μια φορα τη μερα και με το ζορι 2 φορες καθε 4 μερες
Τελικα μπορει μια γυναικα να σε κανει να χυσεις δυο φορες συνεχομενα καπακι ?Φίλε μου, στατιστικά (και διαχρονικά) οι χοντρούλες κάνουν τις καλύτερες πίπες. Έχουν επίγνωση του προβλήματος που δημιουργεί το πάχος, οπότε επικεντρώνουν την προσοχή τους σε εναλλακτικούς τρόπους για να τρελάνουν έναν άντρα.
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Νομίζω όμως ότι εξαρτάται κατά 70 ή 80% από εσένα (σωστή διατροφή, άθληση, όχι τσιγάρο κλπ. ή συνδυασμός energy drinks και μαγικού χαπιού) και κατά 20 ή 30% από τη διάθεση και το ταλέντο της.Τελικα μπορει μια γυναικα να σε κανει να χυσεις δυο φορες συνεχομενα καπακι ?
Μου έχει τύχει με πίπα.Τελικα μπορει μια γυναικα να σε κανει να χυσεις δυο φορες συνεχομενα καπακι ?
Στα νιάτα μου ναι....Τελικα μπορει μια γυναικα να σε κανει να χυσεις δυο φορες συνεχομενα καπακι ?
Εγω πετυχαινω διαρκεια κραταει δηλαδη καποια λεπτα με συνεχομενα μικροχυσηματαΣτα νιάτα μου ναι....
Νάι αμέ μου έχει συμβεί μέ την γνωστή ανεξάρτητη Izabella, βέβαια παίζουν αρκετά ρόλο για να γίνειΤελικα μπορει μια γυναικα να σε κανει να χυσεις δυο φορες συνεχομενα καπακι ?
Νάι αμέ μου έχει συμβεί μέ την γνωστή ανεξάρτητη Izabella, βέβαια παίζουν αρκετά ρόλο για να γίνει