You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εάν πετύχει η πίπα, τύφλα να 'χει το γαμήσι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Και Στρα Πον ταυτόχρονα?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ενα αργόσυρτο περιποιημένο τσιμπούκι πάντα χρειαζεται για χαλάρωση.
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Εαν το παρατσουκλι της ειναι αγριο αιλουροειδες καταλαβα ποια λες....Στο λύκειο είχαμε μια κοπέλα σχετικά πιο όμορφη από όλες τις άλλες...
Είχε εθισμό με την πουτσα και τα τσιμπούκια..
Φίλος καλός μου είχε πει ότι σε εκδρομή οπαδών ομάδας η γκόμενα είχε ξεπαστρεψει στα τσιμπούκια όλο το πούλμαν...
Να πω την αμαρτία μου δεν τον πίστεψα και σκέφτηκα ότι είναι υπερβολικός...
Μάγκες σε μια κατάληψη αυτή και μια φίλη της παίζει χωρίς υπερβολές να τις χύσαμε εις διπλούν δεν θυμάμαι και εγώ πόσα άτομα και αρκετοί τις γάμησαν κιόλας..
Εγώ έδωσα από ένα τσιμπούκι στην κάθε μία και τα πέταξα μούτρα τα φλοκια...
Όλα αυτά δεκαετία 90 σε σχολείο νοτίων προαστίων..
Ας είναι καλά όπου και να είναι και οι δύο κοπέλες για το blowbang που μας χάρισαν πριν ο όρος έρθει καλά καλά στην Ελλάδα και πριν τον προσθέσουμε στα φετίχ μας...
Αλητεία ρε νιαμου...
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Και φοραει συχνα ερυθρολευκα εεε??Εαν το παρατσουκλι της ειναι αγριο αιλουροειδες καταλαβα ποια λες....
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Ε ναι...Και φοραει συχνα ερυθρολευκα εεε??
Ηταν τριπλετα τοτε 2 ξανθες και μια χονδρουλα..
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.398
- Πόντοι
- 14.936
Δεν λέω την Γιάννα.Εαν το παρατσουκλι της ειναι αγριο αιλουροειδες καταλαβα ποια λες....
Βέβαια και αυτή που λέω δεν απείχε πολυ πάντως..
Αυτή που λέω είχε ψευδώνυμο χολυγουντιανης σταρ εκφυλης που ανοιγοκλεινε σε ανακρίσεις τα πόδια...
Παραθέτω κατι που θυμήθηκα
Στα 40μου περιπου
Ειχα μια μια 30αρα μια περιπέτεια 3μηνη
Ήπιαμε καποιο απογευμα καφεδάκι και επρεπε να φυγω
Μου λέει αποκλείεται να φύγεις ετσι
Με παει στο αμάξι της και μου τράβηξε ενα τσι μπούκωμα !!!!
Ειχα τετοια καβλα που πραγματικά δεν εχω θυμηθεί τον πούτσο μου σε τετοιο μέγεθος … με το ζόρι χωρούσε στο στόμα της
Πρεπει να της εδωσα 50ml σπερμα να πιει….
Η συγκεκριμένη δεν διακρίνονταν για το Καλο τσιμπούκωμα της, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή …. Ζωγράφισε
Στα 40μου περιπου
Ειχα μια μια 30αρα μια περιπέτεια 3μηνη
Ήπιαμε καποιο απογευμα καφεδάκι και επρεπε να φυγω
Μου λέει αποκλείεται να φύγεις ετσι
Με παει στο αμάξι της και μου τράβηξε ενα τσι μπούκωμα !!!!
Ειχα τετοια καβλα που πραγματικά δεν εχω θυμηθεί τον πούτσο μου σε τετοιο μέγεθος … με το ζόρι χωρούσε στο στόμα της
Πρεπει να της εδωσα 50ml σπερμα να πιει….
Η συγκεκριμένη δεν διακρίνονταν για το Καλο τσιμπούκωμα της, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή …. Ζωγράφισε
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.843
- Πόντοι
- 11.096
Όντως κάνει από τίς καλύτερες πίπες, με πολύ πολύ γλυψιμο μπόλικο σάλιο τόν παίρνει όλον βαθιά στο στόμα ούτε χιλιοστό έξω, με φουλ έξτρα περιποίηση στα δυδιμα, άσε που όταν τελειώνεις τόν έχει μέσα στο στόμα και κάνει παιχνίδια με την γλώσσα και στον στραγγίζει μέχρι σταγόνας.... Καί δεν βιάζεται να τά φτύσει....Να παραθεσω και αλλη μια επιτομη της πιπας,αλλη μια Αννα η πιπινακι αστερι και βασιλισσα της πιπας με παμπλουτο ταλεντο....
Τί τό ήθελες και τό αναφερες.......καυλωσαμε μεσημεριατικα
Katz
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.453
- Πόντοι
- 2.591
Σωστός ! Και η Αντριάνα κάνει διαστημική πίπα - δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πάνωΌντως κάνει από τίς καλύτερες πίπες, με πολύ πολύ γλυψιμο μπόλικο σάλιο τόν παίρνει όλον βαθιά στο στόμα ούτε χιλιοστό έξω, με φουλ έξτρα περιποίηση στα δυδιμα, άσε που όταν τελειώνεις τόν έχει μέσα στο στόμα και κάνει παιχνίδια με την γλώσσα και στον στραγγίζει μέχρι σταγόνας.... Καί δεν βιάζεται να τά φτύσει....
Τί τό ήθελες και τό αναφερες.......καυλωσαμε μεσημεριατικα
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
και μονο αυτο. δλδ τι αλλο να κανεις με χοντρη? να ευχαριστηθεις σεξ? μονο αμα εχεις βιτσια και σαρεσει ο ογκος το βαρος και το λιπος. θυμαμαι εναν bbwlover εδω μεσα που χαθηκε αυτος? τον ελιωσε καμια μπετονιερα?Καλά εννοείται ότι τα ρουφάνε πλέον σχεδόν όλες απλώς η χοντρούλα ήθελε μόνο μπουκιτσι...
Τι πιπαρά όμως έκανε η ρουφιάνα άλλο πράμα...
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
το κακο θα ειναι στον αγαπουλη-πυρφορο-χαζομπαμπα, να του κανει δυσκολιες οταν θα ζηταει και αυτος ενα τσιμπουκακι. η ακομα χειροτερα να μη του κανει καθολουΆραγε ποιος αγαπούλης θα παντρεύτηκε αυτό το κελεπούρι και θα έκανε κουτσούβελα μαζί της???
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.843
- Πόντοι
- 11.096
Καλά εκεί μιλάμε για Master και διδακτορικό στην πίπα.Σωστός ! Και η Αντριάνα κάνει διαστημική πίπα - δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πάνω
Μία κατηγορία μόνη της.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Katz
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.453
- Πόντοι
- 2.591
Θυμάμαι που το είχα διαβάσει - 2013:
Blowjob School: Russian Course Teaches Women to Suck Cock Better - Fleshbot
A class called "The Art of Oral Sex" promises to educate Moscow women in the fine points of arousing and discharging a penis by way of a wet, happily hard-working mouth.
fleshbot.com
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
και γω το θυμαμαι. να φανταστω οι πιπες με πλαστικες πουτσες θα ειναι το πρωτο ετος και οτι μετα οταν θα αρχησει η πρακτικη θα υπαρχουν εθελοντες ανδρες ε?Θυμάμαι που το είχα διαβάσει - 2013:
Blowjob School: Russian Course Teaches Women to Suck Cock Better - Fleshbot
A class called "The Art of Oral Sex" promises to educate Moscow women in the fine points of arousing and discharging a penis by way of a wet, happily hard-working mouth.fleshbot.com
Katz
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.453
- Πόντοι
- 2.591
Για το πτυχίο στο τέλος - αν ψάχνουν εθελοντές να μας το πουν πάντως!και γω το θυμαμαι. να φανταστω οι πιπες με πλαστικες πουτσες θα ειναι το πρωτο ετος και οτι μετα οταν θα αρχησει η πρακτικη θα υπαρχουν εθελοντες ανδρες ε?
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
ειμαι σιγουρος, και ειναι και δεδομενο βεβαια, οτι θα εχουν τοσους εθελοντες που θα περνανε απο αυστηρη αξιολογιση πρωτα και θα απορριπτοντε αρκετοι. και μεσα σαυτη θα ειναι η αντοχη, δλδ να μη χυνεις γρηγορα για να μπορει η μαθητρια να κανει αρκετη ωρα τη πρακτικη τηςΓια το πτυχίο στο τέλος - αν ψάχνουν εθελοντές να μας το πουν πάντως!
Από αυτές που έχω δοκιμάσει και είναι ακόμη ενεργές,Άννα πιπινακι.Ναντια 40,Μαρινα60.Μάγκες αφού ανοίξατε το θέμα ρωτώ από την εμπειρία σας, ποια κάνει το καλύτερο τσιμπουκι mouthfuck και αντέχει για ώρα μόνο πιπα. Ήξερα την αννα590.