Νέα

Εάν πετύχει η πίπα, τύφλα να 'χει το γαμήσι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Στο λύκειο είχαμε μια κοπέλα σχετικά πιο όμορφη από όλες τις άλλες...
Είχε εθισμό με την πουτσα και τα τσιμπούκια..
Φίλος καλός μου είχε πει ότι σε εκδρομή οπαδών ομάδας η γκόμενα είχε ξεπαστρεψει στα τσιμπούκια όλο το πούλμαν...
Να πω την αμαρτία μου δεν τον πίστεψα και σκέφτηκα ότι είναι υπερβολικός...
Μάγκες σε μια κατάληψη αυτή και μια φίλη της παίζει χωρίς υπερβολές να τις χύσαμε εις διπλούν δεν θυμάμαι και εγώ πόσα άτομα και αρκετοί τις γάμησαν κιόλας..
Εγώ έδωσα από ένα τσιμπούκι στην κάθε μία και τα πέταξα μούτρα τα φλοκια...
Όλα αυτά δεκαετία 90 σε σχολείο νοτίων προαστίων..
Ας είναι καλά όπου και να είναι και οι δύο κοπέλες για το blowbang που μας χάρισαν πριν ο όρος έρθει καλά καλά στην Ελλάδα και πριν τον προσθέσουμε στα φετίχ μας...
Αλητεία ρε νιαμου...
Εαν το παρατσουκλι της ειναι αγριο αιλουροειδες καταλαβα ποια λες....

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.398
Πόντοι
14.936
Εαν το παρατσουκλι της ειναι αγριο αιλουροειδες καταλαβα ποια λες....
Δεν λέω την Γιάννα.
Βέβαια και αυτή που λέω δεν απείχε πολυ πάντως..
Αυτή που λέω είχε ψευδώνυμο χολυγουντιανης σταρ εκφυλης που ανοιγοκλεινε σε ανακρίσεις τα πόδια... :sunglasses:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Παραθέτω κατι που θυμήθηκα

Στα 40μου περιπου

Ειχα μια μια 30αρα μια περιπέτεια 3μηνη

Ήπιαμε καποιο απογευμα καφεδάκι και επρεπε να φυγω

Μου λέει αποκλείεται να φύγεις ετσι

Με παει στο αμάξι της και μου τράβηξε ενα τσι μπούκωμα !!!!

Ειχα τετοια καβλα που πραγματικά δεν εχω θυμηθεί τον πούτσο μου σε τετοιο μέγεθος … με το ζόρι χωρούσε στο στόμα της

Πρεπει να της εδωσα 50ml σπερμα να πιει….

Η συγκεκριμένη δεν διακρίνονταν για το Καλο τσιμπούκωμα της, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή …. Ζωγράφισε

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.843
Πόντοι
11.096
Να παραθεσω και αλλη μια επιτομη της πιπας,αλλη μια Αννα η πιπινακι αστερι και βασιλισσα της πιπας με παμπλουτο ταλεντο....
Όντως κάνει από τίς καλύτερες πίπες, με πολύ πολύ γλυψιμο μπόλικο σάλιο τόν παίρνει όλον βαθιά στο στόμα ούτε χιλιοστό έξω, με φουλ έξτρα περιποίηση στα δυδιμα, άσε που όταν τελειώνεις τόν έχει μέσα στο στόμα και κάνει παιχνίδια με την γλώσσα και στον στραγγίζει μέχρι σταγόνας.... Καί δεν βιάζεται να τά φτύσει....

Τί τό ήθελες και τό αναφερες.......καυλωσαμε μεσημεριατικα :erection:

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.453
Πόντοι
2.591
Όντως κάνει από τίς καλύτερες πίπες, με πολύ πολύ γλυψιμο μπόλικο σάλιο τόν παίρνει όλον βαθιά στο στόμα ούτε χιλιοστό έξω, με φουλ έξτρα περιποίηση στα δυδιμα, άσε που όταν τελειώνεις τόν έχει μέσα στο στόμα και κάνει παιχνίδια με την γλώσσα και στον στραγγίζει μέχρι σταγόνας.... Καί δεν βιάζεται να τά φτύσει....

Τί τό ήθελες και τό αναφερες.......καυλωσαμε μεσημεριατικα :erection:
Σωστός ! Και η Αντριάνα κάνει διαστημική πίπα - δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πάνω :)

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Καλά εννοείται ότι τα ρουφάνε πλέον σχεδόν όλες απλώς η χοντρούλα ήθελε μόνο μπουκιτσι...
Τι πιπαρά όμως έκανε η ρουφιάνα άλλο πράμα...
και μονο αυτο. δλδ τι αλλο να κανεις με χοντρη? να ευχαριστηθεις σεξ? μονο αμα εχεις βιτσια και σαρεσει ο ογκος το βαρος και το λιπος. θυμαμαι εναν bbwlover εδω μεσα που χαθηκε αυτος? τον ελιωσε καμια μπετονιερα?

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Άραγε ποιος αγαπούλης θα παντρεύτηκε αυτό το κελεπούρι και θα έκανε κουτσούβελα μαζί της???
το κακο θα ειναι στον αγαπουλη-πυρφορο-χαζομπαμπα, να του κανει δυσκολιες οταν θα ζηταει και αυτος ενα τσιμπουκακι. η ακομα χειροτερα να μη του κανει καθολου

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.843
Πόντοι
11.096
Σωστός ! Και η Αντριάνα κάνει διαστημική πίπα - δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πάνω :)
Καλά εκεί μιλάμε για Master και διδακτορικό στην πίπα.
Μία κατηγορία μόνη της.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.453
Πόντοι
2.591
Θυμάμαι που το είχα διαβάσει - 2013:
1661709298287.jpeg

1661709318940.jpeg

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Θυμάμαι που το είχα διαβάσει - 2013:
1661709298287.jpeg

1661709318940.jpeg
και γω το θυμαμαι. να φανταστω οι πιπες με πλαστικες πουτσες θα ειναι το πρωτο ετος και οτι μετα οταν θα αρχησει η πρακτικη θα υπαρχουν εθελοντες ανδρες ε?

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.453
Πόντοι
2.591
και γω το θυμαμαι. να φανταστω οι πιπες με πλαστικες πουτσες θα ειναι το πρωτο ετος και οτι μετα οταν θα αρχησει η πρακτικη θα υπαρχουν εθελοντες ανδρες ε?
Για το πτυχίο στο τέλος - αν ψάχνουν εθελοντές να μας το πουν πάντως!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Για το πτυχίο στο τέλος - αν ψάχνουν εθελοντές να μας το πουν πάντως!
ειμαι σιγουρος, και ειναι και δεδομενο βεβαια, οτι θα εχουν τοσους εθελοντες που θα περνανε απο αυστηρη αξιολογιση πρωτα και θα απορριπτοντε αρκετοι. και μεσα σαυτη θα ειναι η αντοχη, δλδ να μη χυνεις γρηγορα για να μπορει η μαθητρια να κανει αρκετη ωρα τη πρακτικη της

• Like
Αντιδράσεις: Katz

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.027
Πόντοι
6.236
Μάγκες αφού ανοίξατε το θέμα ρωτώ από την εμπειρία σας, ποια κάνει το καλύτερο τσιμπουκι mouthfuck και αντέχει για ώρα μόνο πιπα. Ήξερα την αννα590.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
Μάγκες αφού ανοίξατε το θέμα ρωτώ από την εμπειρία σας, ποια κάνει το καλύτερο τσιμπουκι mouthfuck και αντέχει για ώρα μόνο πιπα. Ήξερα την αννα590.
Από αυτές που έχω δοκιμάσει και είναι ακόμη ενεργές,Άννα πιπινακι.Ναντια 40,Μαρινα60.

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom