Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.914
- Πόντοι
- 9.846
;;;Οπα κατσε, βάζουμε καποτα με cg??!
;;;Οπα κατσε, βάζουμε καποτα με cg??!
Καλοτάξιδο! Ποιο είχες πάρει;Εμένα μια γκομενιτσα κάποτε σε ένα ελληνικό νησί ήθελε αρχές Οκτώβρη να με τσιμπουκωσει μέσα στο νέο μου αμαξι ενω εγώ ήθελα έξω στη φύση ...γιατί μύριζε ακόμη ο βιολογικός καθαρισμος κ δεν ήθελα να λερωθει.... της είπα φοβάμαι μην λερώσει και η απάντηση της: ΜΗΝ φοβάσαι μωρό είμαι ....Νεροχύτης!!! κ πράγματι ήταν αφού δεν έπεσε σταγόνα κάτω...
Ναι σωστά. Cg = call girl
Μύθος. Όχι η μπύρα...Οι χοντρουλες μου εχει τυχει να ειναι οι πιο παθιασμενες στο κρεββατι.
Και σε μένα το ίδιο φίλεΟι χοντρουλες μου εχει τυχει να ειναι οι πιο παθιασμενες στο κρεββατι.
Πολλές δεν το αντέχουν πνίγονται.. θυμάμαι την Αννα590 της γαμουσα συνέχεια το στόμα πνίξιμο, αντεχεΓάμα της το στόμα!!
Εκεί είναι η κάβλα φίλε μου.Πολλές δεν το αντέχουν πνίγονται...
Εμενα με καβλωνει να την βλεπω να παιδευεται ,να πιστοναρω και να ζοριζεται,να κυριαρχω πανω της !Αυτο για να να συμβει,υποθετω οτι πρεπει να υπαρχρει σχεση-παθους
διαφορετικα δεν ξερω αν ειναι ικανο!!
σχετικά είναι όλα. Προσωπικά μου έχει τύχει αυτό με μη επαγγελματίες. Έκανα πολύ καλό σεξ με μια χοντρούλα και με μια όχι παντού γεμάτη αλλά με πολύ μεγάλη περιφέρεια.Οι χοντρουλες μου εχει τυχει να ειναι οι πιο παθιασμενες στο κρεββατι.
Η Αννα 590 ητανε η επιτομη της λαρυγγωτης πιπας,mouthfuck μεχρι αηδιας και αντεχε,κριμα που σταματησε/Πολλές δεν το αντέχουν πνίγονται.. θυμάμαι την Αννα590 της γαμουσα συνέχεια το στόμα πνίξιμο, αντεχε
Στο λύκειο είχαμε μια κοπέλα σχετικά πιο όμορφη από όλες τις άλλες...
Είχε εθισμό με την πουτσα και τα τσιμπούκια..
Φίλος καλός μου είχε πει ότι σε εκδρομή οπαδών ομάδας η γκόμενα είχε ξεπαστρεψει στα τσιμπούκια όλο το πούλμαν...
Να πω την αμαρτία μου δεν τον πίστεψα και σκέφτηκα ότι είναι υπερβολικός...
Μάγκες σε μια κατάληψη αυτή και μια φίλη της παίζει χωρίς υπερβολές να τις χύσαμε εις διπλούν δεν θυμάμαι και εγώ πόσα άτομα και αρκετοί τις γάμησαν κιόλας..
Εγώ έδωσα από ένα τσιμπούκι στην κάθε μία και τα πέταξα μούτρα τα φλοκια...
Όλα αυτά δεκαετία 90 σε σχολείο νοτίων προαστίων..
Ας είναι καλά όπου και να είναι και οι δύο κοπέλες για το blowbang που μας χάρισαν πριν ο όρος έρθει καλά καλά στην Ελλάδα και πριν τον προσθέσουμε στα φετίχ μας...
Αλητεία ρε νιαμου...
Σωστό και αποδεδειγμένο.Αυτο για να να συμβει,υποθετω οτι πρεπει να υπαρχει σχεση-παθους
διαφορετικα δεν ξερω αν ειναι ικανο!!