Νέα

Εάν πετύχει η πίπα, τύφλα να 'χει το γαμήσι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsoliasok

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Ομάδα ξέρουμε κάποιο στούντιο που υπάρχει κάποια να κάνει καλό κλαρίνο; Στούντιο 73 α και β ήταν η Χαγιατ έκανε πολύ τίμιο

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
148
Πόντοι
0
Φοβερό θέμα και συμφωνώ. Μπροστά σε ένα πετυχημένο τσιμπουκι δεν φτουράει τίποτα.
Το καλοκαίρι του 22 βρέθηκα φιλοξενούμενος σε νησί του Ιονίου. Ένα βράδυ γνώρισα μια Αγγλίδα που ερχόταν χρόνια σε αυτό το νησί. Γύρω στα 35, ξανθιά μουναρα και έκφυλη. Το δεύτερο βράδυ γνωριμίας καταλήξαμε στην παραλία να μου τον έχει αρπάξει σαν λυσσασμένη και να σφυροκοπάει το λαρύγγι της. Ρε μάγκες ολο το παιχνίδι το έκανε ι η καριολα. Ρουφήγματα, πιπιλίσματα, φτυσίματα, πουτσοσκαμπηλα και βρισιές όταν δεν ήταν μπουκωμένη. Αφού της κατέθεσα τα πρώτα στο στοματάκι και τα κατάπιε άρχισε να μου λέει για την φαντασίωση της που ήταν στο ξαφνικό να την αρπάζουν και να της γαμάνε το στόμα. Δεν ήθελα και πολλά, σε κανενα δεκάλεπτο μου ξανά φούσκωσε και καθώς πήγαινε να ανάψει ένα τσιγάρο της το αρ-Αζωφ και της λέω «λάιτ δις μπιτς».
Ούτε διαμάντια να της είχα χαρίσει. Έδωσε ρεσιτάλ. Της άρεσε να της σπρώχνω το κεφάλι με δύναμη, να την καθοδηγώ τραβώντας τα μαλλιά της, χαστουκάκια, μέχρι και φτυσίματα στο πρόσωπο. Γαμησι εκείνη την νύχτα δεν έπεσε αλλά μου άδειασε το μεδούλι.
Περάσαμε μαζί 10 ονειρικές και πολύ κουραστικές ημέρες. Όταν γύρισα απέφευγα την δικιά μου για μια εβδομάδα γιατί το πουτσοκεφαλο είχε γίνει ερυθρόδερμο από την ταλαιπωρία. Για καλο και για κακό πήγα και σε έναν ανδρολόγο αλλά μου είπε οτι ήμουν καθαρός.
Συνεχίζουμε να μιλάμε μέσω βαιμπερ και κάνουμε σχέδια για το επόμενο καλοκαίρι….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom