Παιδια καλημερα σας. Η χτεσινη νυχτα ηταν απο τις πιο επεισοδιακες που εχω ζησει ποτε και ειπα να τη μοιραστω μαζι σας.
Κατα τις 12 το βραδυ ειχε πεσει πεινα. Πολυ πεινα. Ανοιγω το ψυγειο να φαω και βρισκω εναν αστακο. Ειχα και κατι μακαρονια και λιγο ουζακι, αλλα οι ντοματες ειχαν χαλασει, οποτε καμια ελπιδα για αστακομακαροναδα. Τιποτε αλλο ομως δεν υπηρχε. Οποτε τα αφησα στην ακρη και πηρα τη σακουλα με τους καταλογους delivery.
Παιρνω λοιπον τηλεφωνο σε ενα κινεζικο που δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Απανταει μια σεξυ φωνη ασιατισας μιλωντας σπαστα ελληνικα. Παραθετω το διαλογο:
-(το ονομα του εστιατοριου) παρακαλω, τι θα θελατε?
-Γεια σας, θα ηθελα το νουμερο 54 απο το μενου.
-Ειναι η πρωτη φορα που μας καλειτε?
-Ναι.
-Θα μας δωσετε ενα τηλεφωνο και μια διευθυνση να σας περασουμε στον υπολογιστη?
-Και γιατι να το κανετε αυτο?
-Αν παραγγειλετε αλλη φορα θα μας λετε μονο το νουμερο του σπιτιου σας και θα μας βγαζει κατευθειαν τη διευθυνση.
-Θα σας δωσω τοσο προσωπικα μου στοιχεια και μονο αυτο θα κανετε? Μπορειτε να το εκμεταλλευτειτε με πολλους τροπους!
-Τι εννοειτε?
-Θα ξερετε που μενω! Μπορειτε ας πουμε να με παρακολουθειτε και να με ληστεψετε!
-Τι λετε κυριε? Μηπως μου κανετε πλακα?
-Ή μπορειτε να μου στειλετε λουλουδια στη γιορτη μου ας πουμε.
(εδώ εσκασε ένα ελαφρυ γελακι, οποτε λεω ας το συνεχισω λιγακι)
-Λοιπον κυριε θα μου δωσετε ένα τηλεφωνο και μια διευθυνση?
- ( λεω το τηλεφωνο) αλλα σε παρακαλω πολύ μη με παιρνεις το μεσημερι, γιατι κοιμαμαι! (πιο εντονο γελακι).
-Πειτε μου τι θα θελατε?
-Πριν λιγο σου ειπα το 54, αλλα καλυτερα όχι γιατι ειδα ότι εχει μοσχαρι και δεν το τρωω. Οσοι με ξερουν λενε ότι ειμαι μοσχαρι και θα νιωθω σαν να τρωω καποιον συγγενη μου.
-Χαχαχα! Εχετε πλακα κυριε.
-Σε παρακαλω. Όχι στον πληθυντικο. Και οχι κυριε! Νικο με λενε.
-Σοβαρα? Κι εμενα Νικο με λενε!
(Παθαινω σοκ! Τοση ωρα ακουω μια ακρως σεξουαλικη γυναικεια φωνη, και τωρα μου λεει ότι είναι αντρας και τον λενε Νικο???)
-Νικο??? Συγνωμη για το θρασσος, αλλα σας περασα για γυναικα.
-Γυναικα ειμαι. Nico είναι γυναικειο ονομα. (το τσεκαρα στα μπαμ και οντως στην Ασια είναι ετσι).
-Ουφ! Μου εφυγε ένα βαρος.
-Ενταξει κυριε. Θα παραγγειλετε?
-Λοιπον, βαλε μου το 48 και για ορεκτικο το 12. Αυτά θελω.
-Είναι 15 ευρω και 40 λεπτα. Σε περιπου 35 λεπτα θα είναι κοντα σας.
-Ευχαριστω πολύ.
-Κι εμεις που μας καλεσατε. Καλο σας βραδυ.
-Όχι στον πληθυντικο ειπαμε!
-Χεχε. Ενταξει. Καλο σου βραδυ Νικο!
-Καλο βραδυ και σε εσενα Nico!
Αυτος ηταν ο διαλογος.
Μετα από καμια ωρα χτυπαει το κουδουνι. Ανοιγω την πορτα να τους την πω που αργησαν να φερουν την παραγγελια και εκει παθαινεω πλακα!!!
Αντι για έναν ακομα μιζερο ντελιβερα, στην πορτα αντικρυζω μια απιστευτα σεξυ και ομορφη ασιατισα! Μοντελο από τα λιγα! Και πολύ σεξυ ντυμενη!
-Γεια σου, μου λεει. Εισαι ο Νικος?
-Μη μου πεις! Εισαι η Nico??
-Ναι, εγω ειμαι! Συγνωμη που αργησα να φερω την παραγγελια. Εκανα ένα γρηγορο μπανακι πριν ερθω μιας και εκλεινε και το μαγαζι.
-Και εσυ πας τις παραγγελιες?
-Όχι, απλα ηταν στο δρομο μου τωρα και ειπα να τη φερω εγω! Σε πειραζει?
-Όχι καθολου! Θελεις να περασεις? Να κερασω κατι?
-Όχι ευχαριστω! Όπως σου ειπα εκανα ένα μπανακι γιατι εχω κανονισει να βγω εξω με το αγορι μου και βιαζομαι. Μενει εδώ από κατω και γι’αυτό ηρθα εγω από εδώ μιας και βολευε, όπως σου ειπα. Δεν ηθελα να παιδεψω το παιδι με το μηχανακι γιατι εκανε μια εγχειρηση προσφατα και δεν νιωθει και πολύ καλα, αλλα δουλευει για να βγαζει το μεροκαματο.
-Μαλιστα! Καλα εκανες. Τι σου οφειλω ειπαμε?
-15 και 40.
-Οριστε 16. Κρατα τα ρεστα.
-Ευχαριστω! Καλο σου βραδυ!
-Καλα να περασεις! Χαρηκα που τα ειπαμε!
Και εφυγε.
Μετα εφαγα του σκασμου, το φαγητο ηταν απιστευτο και σιγουρα θα ξαναπαραγγειλω γιατι τετοιο ψησιμο δυσκολο το βρισκεις σε κοτοπουλο!
Επειτα ειδα για τριτη φορα το watchmen. Ταινιαρα!!!
Καταπληκτικο βραδυ!!!!