Ὡς καθαρὸς ἀὴρ ἐκ τῶν Καρπαθίων
samsung Μέλος Εγγρ. 24 Σεπ 2006 Μηνύματα 2.080 Κριτικές 4 Like 8 Πόντοι 16 9 Μαΐ 2010 #2 bakalhs έγραψε: Ὡς καθαρὸς ἀὴρ ἐκ τῶν Καρπαθίων Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τέτοια μουσική δεν άκουγαν και τα δυο κολλητάρια στο "Broadback Mountain"?
bakalhs έγραψε: Ὡς καθαρὸς ἀὴρ ἐκ τῶν Καρπαθίων Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τέτοια μουσική δεν άκουγαν και τα δυο κολλητάρια στο "Broadback Mountain"?
Επισκέπτης 9 Μαΐ 2010 #3 Kαλησπέρα.Τελευταία φορά που αφιερώσατε τραγούδι σε εταίρα ήταν για την Έλενα.Εκ Καρπαθίων κι εκείνη!.Προέκυψε αντικαταστάτρια;
Kαλησπέρα.Τελευταία φορά που αφιερώσατε τραγούδι σε εταίρα ήταν για την Έλενα.Εκ Καρπαθίων κι εκείνη!.Προέκυψε αντικαταστάτρια;
Επισκέπτης 9 Μαΐ 2010 #4 Ὄχι, ἔχω ἀφιερώσει καὶ εἰς ἑτέρας ἔκτοτε. Δῆτε κριτικήν, καὶ ἐφ'ὅσον τὸ ἀποφασίσητε ἐπισκεφθῆτε την. Λάβατε ὑπ' ὅψιν ὄμως ὅτι θὰ κοπιάσητε.
Ὄχι, ἔχω ἀφιερώσει καὶ εἰς ἑτέρας ἔκτοτε. Δῆτε κριτικήν, καὶ ἐφ'ὅσον τὸ ἀποφασίσητε ἐπισκεφθῆτε την. Λάβατε ὑπ' ὅψιν ὄμως ὅτι θὰ κοπιάσητε.
Επισκέπτης 9 Μαΐ 2010 #5 Tην έχω δει την πρώτη ημέρα της και αναγράψει σε πρόσφατη ενημέρωση.Αγγλικά ήξερε καλά;
Επισκέπτης 9 Μαΐ 2010 #8 Ἔ ναί... ἐξ ἄλλου τὸ καλύτερον φιλοσοφικὸν σύστημα εἶναι ἡ ...ἐμπειριοκρατία
ΠΥΡΑΥΛΟΣ Τιμημένος Εγγρ. 1 Δεκ 2009 Μηνύματα 3.274 Κριτικές 104 Like 2.757 Πόντοι 7.783 9 Μαΐ 2010 #9 Η Αδριάννα κοσμεί με την ομορφιά της και τα νιάτα της αυτή τη ζωή. Φέρει δερματοστιξία στη μέση, κάτι σαν το έμβλημα που έχουν στη στολή τους οι στρατιωτικοί που έχουν κάνει ρίψεις με αλεξίπτωτο.
Η Αδριάννα κοσμεί με την ομορφιά της και τα νιάτα της αυτή τη ζωή. Φέρει δερματοστιξία στη μέση, κάτι σαν το έμβλημα που έχουν στη στολή τους οι στρατιωτικοί που έχουν κάνει ρίψεις με αλεξίπτωτο.
Επισκέπτης 9 Μαΐ 2010 #10 Ἔ αἱ νἐαι ὑπερβάλλουσι ὀλῖγον σήμερον ἀλλὰ δὲν νοεῖται νὰ τὴν θεωρήσωμεν ἐπίμεμπτον λόγῳ τῆς δερματοστιξίας
Ἔ αἱ νἐαι ὑπερβάλλουσι ὀλῖγον σήμερον ἀλλὰ δὲν νοεῖται νὰ τὴν θεωρήσωμεν ἐπίμεμπτον λόγῳ τῆς δερματοστιξίας
Επισκέπτης 9 Μαΐ 2010 #11 bakalhs έγραψε: Ἔ ναί... ἐξ ἄλλου τὸ καλύτερον φιλοσοφικὸν σύστημα εἶναι ἡ ...ἐμπειριοκρατία Κλικ για ολόκληρη προβολή... Eκπαιδεύσατέ την στην κούρα της γενετήσιας περιοχής και ενημερώστε με δία να υπάγω...
bakalhs έγραψε: Ἔ ναί... ἐξ ἄλλου τὸ καλύτερον φιλοσοφικὸν σύστημα εἶναι ἡ ...ἐμπειριοκρατία Κλικ για ολόκληρη προβολή... Eκπαιδεύσατέ την στην κούρα της γενετήσιας περιοχής και ενημερώστε με δία να υπάγω...
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.000 Κριτικές 31 Like 13.720 Πόντοι 6.035 9 Μαΐ 2010 #12 ΠΥΡΑΥΛΟΣ έγραψε: Η Αδριάννα κοσμεί με την ομορφιά της και τα νιάτα της αυτή τη ζωή. Φέρει δερματοστιξία στη μέση, κάτι σαν το έμβλημα που έχουν στη στολή τους οι στρατιωτικοί που έχουν κάνει ρίψεις με αλεξίπτωτο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω μια πουλαδα εχω παρει τι αλλο εμβλημα παιζει
ΠΥΡΑΥΛΟΣ έγραψε: Η Αδριάννα κοσμεί με την ομορφιά της και τα νιάτα της αυτή τη ζωή. Φέρει δερματοστιξία στη μέση, κάτι σαν το έμβλημα που έχουν στη στολή τους οι στρατιωτικοί που έχουν κάνει ρίψεις με αλεξίπτωτο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω μια πουλαδα εχω παρει τι αλλο εμβλημα παιζει
ΠΥΡΑΥΛΟΣ Τιμημένος Εγγρ. 1 Δεκ 2009 Μηνύματα 3.274 Κριτικές 104 Like 2.757 Πόντοι 7.783 9 Μαΐ 2010 #13 baros έγραψε: εγω μια πουλαδα εχω παρει τι αλλο εμβλημα παιζει Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτήν την πουλάδα που λέτε, την έχετε δερματόστικτη στη μέση σας;
baros έγραψε: εγω μια πουλαδα εχω παρει τι αλλο εμβλημα παιζει Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτήν την πουλάδα που λέτε, την έχετε δερματόστικτη στη μέση σας;
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.000 Κριτικές 31 Like 13.720 Πόντοι 6.035 9 Μαΐ 2010 #14 baros έγραψε: φανταρος ημουν ρε τυπε οχι μονιμος και δερματοστοιξια δεν υπαρχει δηλαδη η κοπελα εχει κανει τατου την πουλαδα για να καταλαβω Κλικ για ολόκληρη προβολή...
baros έγραψε: φανταρος ημουν ρε τυπε οχι μονιμος και δερματοστοιξια δεν υπαρχει δηλαδη η κοπελα εχει κανει τατου την πουλαδα για να καταλαβω Κλικ για ολόκληρη προβολή...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ Τιμημένος Εγγρ. 1 Δεκ 2009 Μηνύματα 3.274 Κριτικές 104 Like 2.757 Πόντοι 7.783 9 Μαΐ 2010 #15 Ναι, με δυο λόγια, έχει μια "πουλάδα" στη μέση της.
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 83.000 Κριτικές 31 Like 13.720 Πόντοι 6.035 9 Μαΐ 2010 #16 ΠΥΡΑΥΛΟΣ έγραψε: Ναι, με δυο λόγια, έχει μια "πουλάδα" στη μέση της. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αλεξιπτωτηστης ηταν
ΠΥΡΑΥΛΟΣ έγραψε: Ναι, με δυο λόγια, έχει μια "πουλάδα" στη μέση της. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αλεξιπτωτηστης ηταν
ΠΥΡΑΥΛΟΣ Τιμημένος Εγγρ. 1 Δεκ 2009 Μηνύματα 3.274 Κριτικές 104 Like 2.757 Πόντοι 7.783 9 Μαΐ 2010 #17 baros έγραψε: αλεξιπτωτηστης ηταν Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...που έπεφτε ανάσκελα, με τα πόδια ανοιχτά.
baros έγραψε: αλεξιπτωτηστης ηταν Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...που έπεφτε ανάσκελα, με τα πόδια ανοιχτά.