Kostas s.k.l
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2017
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Τωρα που ξαναγύρισε η jesica blonde την εχει πάρει κανείς γιατι θέλω να την τιμήσω
χουφτωσες χουφτωσες ρε παιχτη?παντως γαμευσιμη η ζετα και με υπηρεσιες τιμιες.γραψε και κατι να δουμε και οι υπολοιποι.Επιτέλους ήρθε η ωρα να ξανατιμηθεί η Ζετάρα
χουφτωσες χουφτωσες ρε παιχτη?παντως γαμευσιμη η ζετα και με υπηρεσιες τιμιες.γραψε και κατι να δουμε και οι υπολοιποι.
σε ενημερωσαν οτι σταματησε?εισαι σιγουρος?Χτες που πήρα τηλέφωνο, με ενημέρωσαν ότι η Ζέττα έχει σταματήσει να συνεργάζεται μαζί τους.
Απορώ για ποιο λόγο βάζουν κάθε μέρα ενημερώσεις, από τη στιγμή που δεν ισχύουν και λένε ψέματα...
Χτες που πήρα τηλέφωνο, με ενημέρωσαν ότι η Ζέττα έχει σταματήσει να συνεργάζεται μαζί τους.
Απορώ για ποιο λόγο βάζουν κάθε μέρα ενημερώσεις, από τη στιγμή που δεν ισχύουν και λένε ψέματα...
Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνει κάποιος πελάτης για να μπαναριστεί απο γραφείο συνόδων
Προσωρινα λειπει η Πενυ...η παει το πιο χοτ μιλφ της Αθηνας?
Εγώ,πάντως, έχω ακούσει από κοπέλες για μπανάρισμα πελατών για διάφορους λόγους: κακή υγιεινή, εμφανείς ασθένειες, στήσιμο, κακή συμπεριφορά, ακόμα και ευμεγέθη μόρια...