Kostas s.k.l
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2017
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Τωρα που ξαναγύρισε η jesica blonde την εχει πάρει κανείς γιατι θέλω να την τιμήσω
χουφτωσες χουφτωσες ρε παιχτη?παντως γαμευσιμη η ζετα και με υπηρεσιες τιμιες.γραψε και κατι να δουμε και οι υπολοιποι.Επιτέλους ήρθε η ωρα να ξανατιμηθεί η Ζετάρα
χουφτωσες χουφτωσες ρε παιχτη?παντως γαμευσιμη η ζετα και με υπηρεσιες τιμιες.γραψε και κατι να δουμε και οι υπολοιποι.
σε ενημερωσαν οτι σταματησε?εισαι σιγουρος?Χτες που πήρα τηλέφωνο, με ενημέρωσαν ότι η Ζέττα έχει σταματήσει να συνεργάζεται μαζί τους.
Απορώ για ποιο λόγο βάζουν κάθε μέρα ενημερώσεις, από τη στιγμή που δεν ισχύουν και λένε ψέματα...![]()
Χτες που πήρα τηλέφωνο, με ενημέρωσαν ότι η Ζέττα έχει σταματήσει να συνεργάζεται μαζί τους.
Απορώ για ποιο λόγο βάζουν κάθε μέρα ενημερώσεις, από τη στιγμή που δεν ισχύουν και λένε ψέματα...![]()
Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνει κάποιος πελάτης για να μπαναριστεί απο γραφείο συνόδων![]()
![]()
Προσωρινα λειπει η Πενυ...η παει το πιο χοτ μιλφ της Αθηνας?
Εγώ,πάντως, έχω ακούσει από κοπέλες για μπανάρισμα πελατών για διάφορους λόγους: κακή υγιεινή, εμφανείς ασθένειες, στήσιμο, κακή συμπεριφορά, ακόμα και ευμεγέθη μόρια...