Ghost Rider III
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Φάουλ από τον φωτογράφο: η αντιαισθητικη κοιλιά της Pennys
ναι να μας έρθει η κοιλιά έκπληξη αφού έχουμε πληρώσει το χοτελι κ χάσουμε το χρόνο μας! Αμ δεν! Φωτογραφε γαμας! Μας έσωσες !Φάουλ από τον φωτογράφο: η αντιαισθητικη κοιλιά της Pennys
ενταξει βρε παιδια η πεννυ δεν εχει το σώμα top model ..ομως η φωτο που σχολιασατε ειναι περσινη κ τωρα ειναι αδυνατισμενη..Επειδή ρωτάτε,
ο Αγιος Βασίλης θα φέρει γυναίκες με την καύλα της ΡΟΖΑΣ,τη μαχητικότητα της ΖΕΤΑΣ -ΑΛΕΞΙΑΣ,
κλάση και επίπεδο αδυνατισμένης ΠΕΝΝΥΣ,σέξυ πρόσωπο ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, hot σώμα ΒΑΛΕΡΙΑΣ -ΕΜΙΛΥΣ,
για όλους εσάς!
μπαλοναρες εχετε...ενταξει βρε παιδια η πεννυ δεν εχει το σώμα top model ..ομως η φωτο που σχολιασατε ειναι περσινη κ τωρα ειναι αδυνατισμενη..
υπηρεσιες επιπεδου πορνοσταρ..
εγω της λεω να παιξουμε μαζι σε ταινια εξωτερικο...
για μενα δε λες;το ξερεις οι περισσοτεροι με κρατανε και 2η ωρα..Ντουετο incall παιζει;
Περσονα και lady afrodite πχ ;)
λερα παντως που πηρα μεγαλο βυζι κι αυτη,γλυκια φατσα,διαθεση για ομιλιαγια μενα δε λες;το ξερεις οι περισσοτεροι με κρατανε και 2η ωρα..
Κι εγω!!!!!Χαχαχαλερα παντως που πηρα μεγαλο βυζι κι αυτη,γλυκια φατσα,διαθεση για ομιλια
στα αγγλικα και τα εκτοξευσα στους βυζους της..
Erotic Festival.....Μαλιστα.... Ωραια πραγματα!!!!Επίσημη ανακοίνωση του DREAMGIRLS.GR
Χαιρόμαστε,όταν πελάτες από άλλα γραφεία μας καλούν και μας λένε μετά το ραντεβού
ότι η κοπέλα ήταν αξιόλογη,όπως στις φωτογραφίες
και ότι έχουν απογοητευθεί από το photoshop των άλλων γραφείων και την παραπλάνησή τους!
Οποια δεν έχει καλές υπηρεσίες,όπως η Τίνα και η Χριστίνα εξορίζονται,
με σκοπό τη δημιουργία άψογων υπηρεσιών!
Και το κερασάκι στην τούρτα,
μια νέα ΚΑΥΤΗ αγγλίδα πορνοστάρ μπορεί να γίνει booking ,όχι για ώρα,αλλά για 7ωρο και άνω, μέσω του DREAMGIRLS
η οποία θα συμμετέχει λογικά και στο ελληνικό Erotic FESTIVAL 2018!
μια φορα ειχα παει καζινο με ενα φιλο μουΓια να μάς μπεί καλά ο χρόνος πρέπει να κάνω ένα τέστ ντράιβ στήν ρόζα να δω τι ψάρια πιάνει το μωρό...
και παιζει να παω καζινο σημερα!καλα χριστουγεννα!μια φορα ειχα παει καζινο με ενα φιλο μου
και μαντεψε.....κερδισε στην κληρωση 4500ε!!
ελπιζω να γινει κατι και σημερα Λουτρακι η παρνηθα..
καλα χριστουγεννα να εχουμε αγαπες