εσυ βρε φιλε εχεις φαει τη βικτωρια απο μιχαλακοπουλου κ μιλας για φολιτσες??γιατί δεν μας το λέτε??? και περιμένετε να φάμε την φολίτσα μας πρώτα???? αν ξέρεις μίλα ανοιχτά..
θα ειναι ακριβες οι vip..τεσπα
εσυ βρε φιλε εχεις φαει τη βικτωρια απο μιχαλακοπουλου κ μιλας για φολιτσες??γιατί δεν μας το λέτε??? και περιμένετε να φάμε την φολίτσα μας πρώτα???? αν ξέρεις μίλα ανοιχτά..
εσυ βρε φιλε εχεις φαει τη βικτωρια απο μιχαλακοπουλου κ μιλας για φολιτσες??
θα ειναι ακριβες οι vip..τεσπα
αγαπη οποια δεν ειναι επωνυμη
δεν αξιζει;;;
καλο ειναι βεε αγαπη να μη χαρακτηριζουμε ετσι καμια γυναικα ειτε ειναι επωνυμη ειτε ανωνυμη..εγω φολιτσες δεν ξερω. το γραφειο λεει εχει και επωνυμες Ελληνιδες.καληνυχταμας εσείς μας είπατε για επώνυμη!!! τώρα μου το αλλάζεις ρόζα μου??
καλο ειναι βεε αγαπη να μη χαρακτηριζουμε ετσι καμια γυναικα ειτε ειναι επωνυμη ειτε ανωνυμη..εγω φολιτσες δεν ξερω. το γραφειο λεει εχει και επωνυμες Ελληνιδες.καληνυχτα
χμ...Θέλουμε vip Ελληνίδες. Έχουμε έλλειψη απο Ελληνίδες γενικά
εμεις που το εχουμε χομπυ και τα σκαμε,ειμαστε ετοιμοι να αδραξουμε την ευκαιρια..Θέλουμε vip Ελληνίδες. Έχουμε έλλειψη απο Ελληνίδες γενικά
Θέλουμε vip Ελληνίδες. Έχουμε έλλειψη απο Ελληνίδες γενικά
Και η vip Αφροδίτη ειναι ημιγνωστη .Εχω δει φωτογραφίες της στο Facebook έχει πολυ καλό σώμα (ειναι μοντέλο και ελληνίδα ).Δεν έχω πάει μαζί της για να σας πω αν ειναι καλή στο κρεββάτι