Νέα

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.709
Κριτικές
90
Like
36.312
Πόντοι
25.467
Άντε ρε κομπλεξικά και γλοιώδη  υποκείμενα.

Δίκιο έχει ο άνθρωπος. Μετά από τόσα χρόνια βουλευτικής ασυλίας να μην του αναγνωρίζεται το δικαίωμα ασυλίας ευ όρου ζωής επειδή πήρε σύνταξη;;; Και σε ποιόν;;; Στον "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" Κουλούρη;;;

Άει να χαθείτε ρε αχάριστοι.


 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
πού είναι η λούγκρα ο ΑΛΕΞ να μας πει για την τελευταία παράγραφο?
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:


Ο "προστάτης" του Κίμωνα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012, 14:40

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Όνομα και επώνυμο έχουν οι αξιωματικοί, αλλά και οι πολιτικοί προστάτες τους, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο «φιάσκο Κουλούρη».

Τη στιγμή που οι εισαγγελικές Αρχές διενεργούν προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού, στο «κάδρο» των ευθυνών μπαίνουν και οι ένστολοι, οι οποίοι έδειξαν την πόρτα της ελευθερίας στον πρώην υπουργό.

Τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν είναι απλά και εύλογα: Εάν στη θέση του Κίμωνα Κουλούρη ήταν κάποιος άλλος πολίτης, θα είχε συλληφθεί ναι ή όχι; Θα είχε οδηγηθεί σιδηροδέσμιος ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών; Γιατί κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση; Για ποιο λόγο δεν σημειώθηκε σύλληψη και δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία παρά το γεγονός ότι –σύμφωνα με όλους τους νομικούς- σημειώθηκαν από τρία μέχρι τέσσερα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα; Ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, εν τέλει, ισχύει για όλους ή για μερικούς;

Ισχύει μόνο για τους ανίσχυρους, τους «ανώνυμους» και ότι άλλο επίθετο συνοδεύεται από το στερητικό «α»;

Παρακολουθήστε τι είπε ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ραχωβίτσας στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο zougla radio:



Συνοδηγός ο Κίμων

Τα ευτράπελα της υπόθεσης Κουλούρη ξεκίνησαν λίγη ώρα μετά το περιστατικό του Σαββάτου που οδήγησε στον τραυματισμό του άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στη zougla.gr και στην εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, κ. Νίκος Καραδήμας, αμέσως μετά το συμβάν στο σημείο «ακινητοποίησης» του πρώην υπουργού έσπευσε, μεταξύ άλλων, και ο διευθυντής βάρδιας της ΓΑΔΑ.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος προκειμένου να διαπιστώσει το τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά και να οδηγήσει τον κ. Κουλούρη στη Τροχαία Καισαριανής για τα… περαιτέρω.

Αυτό συνέβη. Αλλά όχι ακριβώς όπως επιτάσσει ο Νόμος. Ο κ. Κουλούρης, ο οποίος υπενθυμίζουμε λίγη ώρα πριν παραβίαζε ανενόχλητος τους ερυθρούς σηματοδότες, επιβιβάστηκε στη θέση του συνοδηγού και ο εν λόγω αξιωματικός στα πίσω καθίσματα. Ακόμη μια πρωτοτυπία.

Κατά τις ίδιες καταγγελίες μάλιστα ο ίδιος αξιωματικός μερίμνησε όταν η «παρέα» έφτασε στη Τροχαία Καισαριανής προκειμένου ο πρώην υπουργός να αποχωρήσει σαν να μη συνέβαινε τίποτα, γράφοντας τους Νόμους στα παλαιότερα των… υποδημάτων του.

Χωρίς να πραγματοποιηθεί σύλληψη, χωρίς να οδηγηθεί ο κ. Κουλούρης στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης…

Ο κ. Αναγνωστόπουλος

Από το ρεπορτάζ της zougla.gr προκύπτει ότι ρόλο «πυροσβέστη» για να αποσιωπηθεί η υπόθεση που διασαλεύει κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας ανέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής-επόπτης ΓΑΔΑ, κ. Χρήστος Αναγνωστόπουλος.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος εκείνο το βράδυ εκτελούσε χρέη υπευθύνου βάρδιας. Άγνωστο για ποιο λόγο προσέτρεξε στο συμβάν. Τα υποννούμενα των συναδέλφων του πάντως, παραπέμπουν σε «πολιτικές παρεμβάσεις».

Ο κ. Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο προκειμένου να μεταφερθεί ο πρώην υπουργός στη Τροχαία, παρέμεινε και αποχώρησε μαζί του, σα να μη συνέβη τίποτα.

Τι μεσολάβησε και τι εκτυλίχθηκε εντός της Τροχαίας Καισαριανής ουδείς γνωρίζει και είναι κάτι που απομένει να αποκαλυφθεί από την ποινική προκαταρκτική που βρίσκεται σε εξέλιξη…


Η zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αστυνομικό διευθυντή προκειμένου να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα καταγγέλλονται. Δεν τα καταφέραμε.   

Δείτε την παρέμβαση του κ. Καραδήμα στην «Πέτρα Σκανδάλου»


Τα… ακαταδίωκτα» αδικήματα

Οι νομικοί κύκλοι με τους οποίους επικοινώνησε η zougla.gr επισημαίνουν [size=24pt]ότι ο κ. Κουλούρης διέπραξε σε χρόνο-ρεκόρ τα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβρισης και πρόκληση σωματικών βλαβών, τα οποία διώκονται με τη διαδικασία του αυτοφώρου. [/size]
Εχω απαντησει αναλυτικα χιλιες φορες.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
μάστορα έχει χαθεί η μπάλλα στη χώρα.
ένας μαλάκας στο νετ με 5 γνώσεις νομικής και 1-2 αυτοφωρα στην πλατη, λεει το προφανές και ο αποφοιτος νομικής που ασκεί ενεργή δικηγορία δηλωνει ότι οι αστυνομικοί εκαναν μια χαρά τη δουλειά τους.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Καλα, εφιαλτης σας εχω γινει.
Τι να πω πια.
 

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Μηνύματα
1.662
Κριτικές
5
Like
695
Πόντοι
96
Η αλήτεια και η  ψευτομαγκιά  προυπήρχαν.Απλά με τον παπα-ντρέα  και το Πασόκ επικράτησαν και καθιερώθηκαν ως βασική συμπεριφορά του Νεοέλληνα.
Αυτό ειναι το μεγαλύτερο κακό που έκανε το κάθικι ο παπατζής
Μιας και το αναφέρεις..

www.inews.gr/96/ti-kaneis-ekei-re-ypallilako-ton-500-evro.htm]"Τι κάνεις εκεί ρε υπαλληλάκο των 500 ευρώ;"[/url]
Γράφει ο Α.
"Τι κάνεις εκεί ρε υπαλληλάκο των 500 ευρώ; Φύγε από τη μέση, γιατί θα περάσω από πάνω σου..."
'Ετσι επισφραγίστηκε σύμφωνα με έγκυρες πηγές το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του πρώην Υπουργού με τα παιδιά της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και φυσικά είχαμε τον τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού από το Μερτσέντες του Κίμωνα Κουλούρη. Ο πρώην Υπουργός που...
δεν υπολογίζει τίποτα, που μια ζωή νόμιζε πως είναι ο "γα@ώ και δέρνω" της υπόθεσης, που εύκολα θα σιγοψιθύριζε στο αυτί ενός
φίλου του πωο            





καλο ειναι πως αν γυρισουμε τον χρονο 30 χρονια πριν κατι τετοιοι ειχαν χορτασει την σφαλιαρα και αγωνιστηκαν δηθεν για να αποκτησουν φωνη αυτηοι που ηταν στην γωνια....νομιζω αυτος ηταν γ.γ. ισοτητας και νεας γενιας
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
Δειξτε μου ενα ποστ που εκανα φαουλ και θα το παραδεχτω.

ειπες οτι εγιναν ολα νομοτυπα. δεν εγιναν. δεν συνταχθηκε εκθεση συλληψης και δεν ειδε απο κοντα εισαγγελεα βαρδιας για να παρει παραπομπη σε αυτοφωρο και να κρατηθει ή να αφεθει ελευθερος.
τα περι 'τροχαιου ατυχηματος' που γραψανε οι χαρτογιακαδες δεν ισχυει. δεν εχουμε τροχαιο ατυχημα. εχουμε σωματικες βλαβες με ενδεχομενο δολο. ειναι ακινητοποιημενο το οχημα με το οργανο μπροστα και πατησε το ποδι στο γκαζι.
ληξις.
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Με συνεπαιρνει ο πολιτικος λογος αυτου του ανδρος...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=rfWkcK9lZco&feature=related[/video] [/video]
Κατω τα χερια απο την Ιερη Αγελαδα του Σοσιαλιασμου. :tickedoff:
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Απίστευτη εικόνα...τη βρήκα τυχαία και πέθανα στο γέλιο... :2funny: :2funny: :2funny:

383257_233949696680711_184893118253036_542690_63289661_n.jpg
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Εντασσεται στην κατηγορια των αντιστασιακων, αφου συνεπλακη με την
εξουσια?? :think:
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Λεφτεριά στον Κίμωνα! - Συμπαράσταση απο τον Φερεντίνο που φόρεσε Eyeliner

www.pixhost.org/show/727/10998367_fere.jpg] [/url]

Δείτε το video...


Ποσο αθλιοι και γελοιοι ειναι;
Τωρα που ο Κουλουρης ειναι στα τελευταια του, τον χλευαζουν.
Οταν εβγαινε ο υπ. Κουλουρης στις λαικες με το eyeliner, τον ειχαν στον Παπαδακη πρωτη μουρη... :jerking:
Μουνοπανα.
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
Ποσο αθλιοι και γελοιοι ειναι;
Τωρα που ο Κουλουρης ειναι στα τελευταια του, τον χλευαζουν.
Οταν εβγαινε ο υπ. Κουλουρης στις λαικες με το eyeliner, τον ειχαν στον Παπαδακη πρωτη μουρη... :jerking:
Μουνοπανα.
εννοειται
τα ψοφοπουλα στα κουφαρια και τους μελλοθανατους επιτιθενται
 

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
609
Like
5
Πόντοι
6
πως απο καταμετρητής στα ρολόγια της ΔΕΗ έγινε υπουργός αυτό είναι άλλο ερώτημα

επιστολή στο Παττακό απο το Κίμωνα


Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας
Ενταύθα

Κύριε Υπουργέ

Τυγχάνω εκ των απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως…..
Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.
Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό.

1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.
2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.
3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β’ ή γ’ σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις «κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε». Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.
4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.

Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.
Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις. Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:
1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.
2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.
3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον
4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60
5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.
6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.

Ευπειθέστατος
Ο αιτών
Κίμων Κουλούρης».



το μόνο που θα κρατήσω είναι ότι στο στρατό συνήθως σιτιστές κάνανε τους Γιωτάγες
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πως απο καταμετρητής στα ρολόγια της ΔΕΗ έγινε υπουργός αυτό είναι άλλο ερώτημα

το μόνο που θα κρατήσω είναι ότι στο στρατό συνήθως σιτιστές κάνανε τους Γιωτάγες
Καταλαβατε οι υπολοιποι γιατι σκουζανε στο Πολυτεχνειο τα γιωτομπαλα για Ελευθερια και Παιδεια...; :jerking:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom