Νέα

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κίμωνας με προσόντα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Όχι αυτό είναι στην κατηγορία CD δικέ μου :grin: ( Cross Dresser)
koulouris1.jpg

θα την ξεπετσιασει ο λαγουδακης οταν δει τετοιες φωτος απτον τρανς κιμων :grin:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ  ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ LEASING AYTOKINHTO  (ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Tα αγγλικα σου φιλε ειναι απιστευτα σε κοβω να εχεις παρεις μετεκπαιδευση στο L.A. συγνωμη στο λος αντσελες ηθελα να γραψω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γι να μη σε αρχίσω στα μπινελίκια τώρα....
α.
απ το 97 έως το 07.
β.
σου ανέφερα παράδειγμα που μου πήραν πινακίδες λόγω ανασφάλιστου αυτοκινήτου.
γ.
τα αγγλικά μου λόγω βλαχιάς είναι απαράδεκτα αφου δεν είχα αρκετά λεφτά ούτε ιδιαιτερα απ τα 4 να κάνω ουτε να πάω σε αγγλικό σκολείο.

μάθε μας κι άλλα ωραία πράγματα.

τσίμπα απο ΣΑΙΤ εταιρεία ενοικίασης για να μη λες παπαριές στον κοσμάκη.....


παραθέτω:
Καλώς ήρθατε στην KAPPA - TERRA ενοικιάσεις αυτοκινήτων.



Γενικοί όροι και πληροφορίες

    Αδιαπραγμάτευτος όρος είναι ότι ο οδηγός πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να διαθέτει έγκυρο εθνικό ή διεθνές δίπλωμα οδήγησης, το οποίο να κατέχει τουλάχιστον για ένα χρόνο.
    Η βενζίνη επιβαρύνει τον ενοικιαστή. Επιτρέπεται η χρήση μόνον σούπερ αμόλυβδης βενζίνης. 
    Απαγορεύεται η μετακίνηση αυτοκινήτου της ΚΑΡΡΑ με πλοίο ή εκτός της Κρήτης χωρίς έγγραφη εξουσιοδότηση της ΚΑΡΡΑ.
    [size=18pt]Ποινές του κ.ο.κ. και ημέρες ακινητοποίησης του οχήματος λόγω αφαίρεσης πινακίδων από παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την ενοικίαση αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.[/size]
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας
Αρθρον 4 παράγραφος 2

2. Εάν η βεβαίωση της παράβασης γίνει μόνο με βάση τον αριθμό κυκλοφορί-
ας του οχήματος, τότε η σχετική έκθεση επιδίδεται με δημόσιο έγγραφο στον φε-
ρόμενο ως ιδιοκτήτη αυτού και, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, σε έναν από τους
συνιδιοκτήτες. Στην περίπτωση που ο αναφερόμενος στο προηγούμενο εδάφιο
ιδιοκτήτης ισχυριστεί ότι δεν ήταν αυτός ο παραβάτης-οδηγός, για τη συγκεκρι-
μένη παράβαση, υποχρεούται εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών
από την ημερομηνία επίδοσης της πιο πάνω έκθεσης να υποβάλει υπεύθυνη δή-
λωση του ν. 1599/86 στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του ή στην
Υπηρεσία όργανο της οποίας βεβαίωσε την παράβαση, στην οποία να δηλώνει
ότι δεν είναι αυτός ο παραβάτης-οδηγός, καθώς και το ονοματεπώνυμο και τη
διεύθυνση κατοικίας του συγκεκριμένου οδηγού, στον οποίο είχε παραχωρήσει
τη χρήση του οχήματος. [size=18pt]Τα παραπάνω ισχύουν και σε περιπτώσεις όπου τα οχή-
ματα είναι μισθωμένα είτε από εταιρίες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων, είτε από
εταιρίες χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing).[/size]
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη ζητάει ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κούλουρη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης.

Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση. Ο ίδιος φέρεται να καταθέτει ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο, τους μίλησε απαξιωτικά και κάποια στιγμή έβαλε μπροστά και έπεσε επάνω του.

Ο ειδικός φρουρός, που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα μείνει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

Ο κ. Κούλουρης αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Ο πρώην βουλευτής έχει εκφράσει τη λύπη του για το περιστατικό. Ο ίδιος παραδέχεται ότι παραβίασε τον ΚΟΚ, όχι όμως ότι έβαλε εμπρός το αυτοκίνητο και τραυμάτισε τον αστυνομικό.

«Όχι, δεν είναι στο ήθος μου ούτε στην πρακτική μου. Να πάρω το αυτοκίνητο να χτυπήσω τον αστυνομικό; Προς τι; Τους λέω ανοίχτε το δρόμο για να μπορώ να παρκάρω, γιατί το αυτοκίνητο είναι στη μέση του δρόμου. Αυτοί έβαλαν τα χέρια τους εκεί και στάθηκαν. Αυτό το πράγμα το μετασχημάτισαν έπειτα σε χτύπημα από το αυτοκίνητό μου» δήλωσε στο Mega ο κ. Κούλουρης.

Ο Κ.Κούλουρης οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό. Πέρα από αυτό ο κ. Κούλουρης τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και γιατί δεν είχε θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης, ως όφειλε, αφού είναι πάνω από 65 ετών.

«Ιδιαίτερη μεταχείριση»

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΕΦΕΑΑ), με ανακοίνωσή του, διατυπώνει ερωτηματικά για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και διατυπώνει υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση του πρώην βουλευτή.

Παράλληλα, το ΣΕΦΕΑΑ ζητά την παρέμβαση των ανώτατων δικαστικών Αρχών της χώρας «ώστε να διαλευκανθεί απόλυτα το γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό της 07/01/2012».

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η διαδικασία που μας περιγράφεται αλλά και το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, το οποίο με ιδιαίτερη σπουδή στρογγυλοποιεί και ωραιοποιεί τις ενέργειες του πρώην υπουργού, μας δημιουργεί υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση κατά την διαδικασία που ακολούθησε μετά το περιστατικό.

»Επίσης η αδράνεια στην δημιουργία σχηματισμού δικογραφίας, το γεγονός ότι δεν κατέθεσε κανένας αστυνομικός σε καμιά υπηρεσία μετά το περιστατικό, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία της διαδικασίας.

»Το μοναδικό ευτυχές γεγονός συνδέεται με την αποφυγή τραγικής κατάληξης του συναδέλφου, μετά την ενέργεια του αρνούμενου τον έλεγχο πολίτη να στρέψει το αυτοκίνητο του πάνω του. Ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

»Η κοινωνία και ιδιαίτερα σε περιόδους που είναι καταβεβλημένη από την οικονομική πίεση και την απογύμνωση των θεσμών δεν πρέπει να συνθλίβεται με περαιτέρω πράξεις που αναδύουν όσμωση ιδιαίτερης μεταχείρισης, κουκουλώματος υποθέσεων και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών απέναντι στο Νόμο».
 

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.578
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
κοίτα τι ανακίνωση ξαναέβγαλαν τα μουνιά.
η κοροιδία ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ.
η αντίσταση κατά της αρχής και η σωματική βλάβη σε όργανο της τάξης χρεώνεται τώρα .... ως παράβαση του κοκ σε ....τροχαίο
ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΜΟΥΝΙΑ
τι λενε δλδ στον απλό πολίτη;
ότι οπ τραυματισμός του αστυνομικού έγινε ως... τροχαίο και γι αυτό δεν συνελήφθη ο κουλούρης.
το κουλούρι σας θα σας το φάνε πολλοί όταν έρθει η ώρα λαμόγια.

Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση Κουλούρη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012, 23:19

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε, όσον αφορά το θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κουλούρη και τα ρεπορτάζ της zougla.gr, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής, νέο δελτίο Τύπου ως απάντηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ παράλληλα στρέφεται κατά του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών.

Αναλυτικά:

Σχετικά με τη διερεύνηση περιστατικού ελαφρύ τραυματισμού Ειδικού Φρουρού από τροχαίο ατύχημα, που προκλήθηκε χθες το βράδυ και ειδικότερα ως προς τα ερωτηματικά, που διατυπώθηκαν από μερίδα των Μ.Μ.Ε. για τη μη σύλληψη του πρώην Βουλευτή, διευκρινίζεται ότι ο γενικός δικονομικός κανόνας της υποχρεωτικής σύλληψης, όσων τελούν αυτόφωρα κακουργήματα ή πλημμελήματα, [size=18pt]δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα[/size], όπως ρητά προβλέπεται στο άρθρο 43 του ισχύοντος Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επιπλέον, όσον αφορά στο σημερινό Δελτίο Τύπου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, για το συγκεκριμένο περιστατικό, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην τήρηση της νομιμότητας και στην ισότιμη μεταχείριση των πολιτών, χωρίς εκπτώσεις, διακρίσεις και επιλεκτικές νοοτροπίες ή συμπεριφορές. Οι βασικές αυτές αρχές, που υπαγορεύονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας μας, είναι αδιαπραγμάτευτες για την Ελληνική Αστυνομία.

Οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες των αρμοδίων Υπηρεσιών, για το συγκεκριμένο περιστατικό, καταγράφηκαν σε σημερινό Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με απόλυτα σαφή τρόπο, που δεν επιδέχεται οποιαδήποτε νομική αμφισβήτηση ή παρερμηνεία.

Προφανώς η αποτύπωση της πραγματικότητας, μόνο «κουκούλωμα», ή «ιδιαίτερη μεταχείριση» ή «άνιση αντιμετώπιση των πολιτών» δε μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως υποστηρίζουν οι συντάκτες του Δελτίου Τύπου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

Όσον αφορά στις αιτιάσεις για «αδράνεια στη δημιουργία σχηματισμού δικογραφίας» καθώς και στο νομικό χαρακτηρισμό, που προσδίδουν σε αδικήματα, επικαλούμενοι «επικοινωνία με εμπλεκομένους συναδέλφους», υπενθυμίζουμε ότι αρμόδιοι για το σχηματισμό της δικογραφίας είναι οι ανακριτικοί υπάλληλοι, υπό την εποπτεία της Εισαγγελικής Αρχής και όχι οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της νομιμότητας και της δικαιοσύνης.

Πέραν των αβάσιμων ισχυρισμών και των αυθαιρέτων νομικών εκτιμήσεων, που επικαλούνται στο Δελτίο Τύπου, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την κοινωνία γενικότερα, που όλοι όσοι ανήκουμε στην Ελληνική Αστυνομία έχουμε χρέος να υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.
  Αισχος κ. ΠαΠΟΥΤΣΗ
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
16
Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη ζητάει ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κούλουρη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης.

Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση. Ο ίδιος φέρεται να καταθέτει ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο, τους μίλησε απαξιωτικά και κάποια στιγμή έβαλε μπροστά και έπεσε επάνω του.

Ο ειδικός φρουρός, που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα μείνει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

Ο κ. Κούλουρης αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Ο πρώην βουλευτής έχει εκφράσει τη λύπη του για το περιστατικό. Ο ίδιος παραδέχεται ότι παραβίασε τον ΚΟΚ, όχι όμως ότι έβαλε εμπρός το αυτοκίνητο και τραυμάτισε τον αστυνομικό.

«Όχι, δεν είναι στο ήθος μου ούτε στην πρακτική μου. Να πάρω το αυτοκίνητο να χτυπήσω τον αστυνομικό; Προς τι; Τους λέω ανοίχτε το δρόμο για να μπορώ να παρκάρω, γιατί το αυτοκίνητο είναι στη μέση του δρόμου. Αυτοί έβαλαν τα χέρια τους εκεί και στάθηκαν. Αυτό το πράγμα το μετασχημάτισαν έπειτα σε χτύπημα από το αυτοκίνητό μου» δήλωσε στο Mega ο κ. Κούλουρης.

Ο Κ.Κούλουρης οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό. Πέρα από αυτό ο κ. Κούλουρης τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και γιατί δεν είχε θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης, ως όφειλε, αφού είναι πάνω από 65 ετών.

«Ιδιαίτερη μεταχείριση»

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΕΦΕΑΑ), με ανακοίνωσή του, διατυπώνει ερωτηματικά για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και διατυπώνει υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση του πρώην βουλευτή.

Παράλληλα, το ΣΕΦΕΑΑ ζητά την παρέμβαση των ανώτατων δικαστικών Αρχών της χώρας «ώστε να διαλευκανθεί απόλυτα το γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό της 07/01/2012».

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η διαδικασία που μας περιγράφεται αλλά και το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, το οποίο με ιδιαίτερη σπουδή στρογγυλοποιεί και ωραιοποιεί τις ενέργειες του πρώην υπουργού, μας δημιουργεί υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση κατά την διαδικασία που ακολούθησε μετά το περιστατικό.

»Επίσης η αδράνεια στην δημιουργία σχηματισμού δικογραφίας, το γεγονός ότι δεν κατέθεσε κανένας αστυνομικός σε καμιά υπηρεσία μετά το περιστατικό, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία της διαδικασίας.

»Το μοναδικό ευτυχές γεγονός συνδέεται με την αποφυγή τραγικής κατάληξης του συναδέλφου, μετά την ενέργεια του αρνούμενου τον έλεγχο πολίτη να στρέψει το αυτοκίνητο του πάνω του. Ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

»Η κοινωνία και ιδιαίτερα σε περιόδους που είναι καταβεβλημένη από την οικονομική πίεση και την απογύμνωση των θεσμών δεν πρέπει να συνθλίβεται με περαιτέρω πράξεις που αναδύουν όσμωση ιδιαίτερης μεταχείρισης, κουκουλώματος υποθέσεων και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών απέναντι στο Νόμο».
κανα προγνωστικο ια το που θα μετατεθει ο ειδικος φρουρος εχουμε?? :2funny: :2funny:
 

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.578
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
      Δεν έχει ηθική και ίχνος λογικής ο ισχυρισμός του αστυνομικού για απλό διάστρεμα από ένα αυτοκίνητο 1.1/2 τ. ισχυρίζεται τώρα ο  γελοίος με έναν ανήθικο και παράλογο συλλογισμό.΄Επρεπε να σεβαστούν την κόρη του - λέει- την οποία δε σεβάστηκε ο ίδιος όταν περνούσε με κόκκινο Κοκκίνησαν οι σηματοδότες από ένα αδιάντροπο
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Ο Κιμωνάκος ειναι νταξ παιδί. ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Θα ζητήσει μια συγνώμη και όλα καλά.

Το ζήτημα ότι έντιμοι λαικοί αγωνιστές, όπως ο Κιμων, δέχονται πολιτικές διώξεις από τα ΜΜΕ.

 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μμμ...μάλιστα
όταν ο Παπουτσής έλεγε πως δεν θέλει να συγκεντρώνονται μπροστά στο σπίτι του γιατί ταράζεται η οικογένειά του δεν μιλούσε κανείς...
ποιος τα έλεγε αυτά;
αυτός που έκανε ψεκασμό στις μύγες του Συντάγματος

βρε δε γαμιέστε...καλά τα λέει ο Κίμωνας. Πού να δείτε η κόρη του τι θα λέει σε 3-4 χρόνια όταν γίνει 18-19 ετών με το παράδειγμα που της δίνει ο πατέρας της
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Aρα το ηθικό δίδαγμα απο όλη αυτήν την ιστορία είναι προφανές,
δεν σταματαμε στο σήμα της αστυνομίας,τους πατάμε και συνεχίζουμε στην δουλειά μας.  :rolleyes:
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Φυσικά και τα παιδία του θα πρέπει να εκλεγούν και αυτά βολευτές και υπουργοί.

Ειναι δυσκολο τέτοιον πατέρα, να μην τον αντιγράψουν, ειναι πρότυπο.
Πέρναγε τα φανάρια ολα κοκκινα, έβριζε μπάτσους, τους ειρωνέυονταν γα τα 500σα ψωροευρα που πέρνουν και άμα λάχει τους πάταγε.

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ο Κίμων, πρότυπο λαικού αγωνιστη.

Aρα το ηθικό δίδαγμα απο όλη αυτήν την ιστορία είναι προφανές,
δεν σταματαμε στο σήμα της αστυνομίας,τους πατάμε και συνεχίζουμε στην δουλειά μας.  :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.522
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικά και τα παιδία του θα πρέπει να εκλεγούν και αυτά βολευτές και υπουργοί.

Ειναι δυσκολο τέτοιον πατέρα, να μην τον αντιγράψουν, ειναι πρότυπο.
Πέρναγε τα φανάρια ολα κοκκινα, έβριζε μπάτσους, τους ειρωνέυονταν γα τα 500σα ψωροευρα που πέρνουν και άμα λάχει τους πάταγε.

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ο Κίμων, πρότυπο λαικού αγωνιστη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποτε δεν σταματαμε σε μπλοκο και για καθε ελενχο  απο μπατσεουσ ειναι ο ΝΟΜΟΣ μασ και ετσι πρεπει!και αφου ειναι ο νομοσ των μπατσεον ιδιοσ για ολουσ ασ γραφουνε οι μπατσοι τουσ μπατσεουσ εχει μουνοπανα πολλα μα παρα πολλα ασ πσαχτουνε οι μπατσεοι μεταξυ τουσ
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
Aρα το ηθικό δίδαγμα απο όλη αυτήν την ιστορία είναι προφανές,
δεν σταματαμε στο σήμα της αστυνομίας,τους πατάμε και συνεχίζουμε στην δουλειά μας.  :rolleyes:

και οτι η μερσεντες ειναι φιλικη προς τα οργανα της ταξης. τα αλλα αυτοκινητα θα κανανε περισσοτερη ζημια.
να βγει διαφημιση νεα στυλ αγαπουλας/κουκουλας  :grin:
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και οτι η μερσεντες ειναι φιλικη προς τα οργανα της ταξης. τα αλλα αυτοκινητα θα κανανε περισσοτερη ζημια.
να βγει διαφημιση νεα στυλ αγαπουλας/κουκουλας  :grin:

Να υποθέσω ότι τον Κίμωνα θα τον κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος λόγω τεχνογνωσίας στο eye liner;  :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom