x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
οταν ξηλωσαν τισ πινακιδες ησυον στο οχημα ??? εδιξες την αδεια του οχηματοςεμενα στοκοι δημοτικομπατσοι μου εχουν αφαιρεσει πινακιδα σε leasing αυτοκινητο μη παιρνεις και ορκο..
οταν ξηλωσαν τισ πινακιδες ησυον στο οχημα ??? εδιξες την αδεια του οχηματοςεμενα στοκοι δημοτικομπατσοι μου εχουν αφαιρεσει πινακιδα σε leasing αυτοκινητο μη παιρνεις και ορκο..
στέλνουν τα πρόστιμα στην εφορία του φεσατζη βάσει του συμβολαιου ενοικίασης.αν δε τα πληρωσει δε ξερω τι επιπτωσεις εχει
Ολοι μας εχουμε τη χρονια μας.Τον στρατηγο τον θαυμαζω σαν ηγετικη φυσιογνωμια,οι ηγετες μενουν στην ιστορια για παντα.Εγω θα εχω για παντα στη μνημη μου τον Κολοκοτρωνη,τον Μεγα Αλεξανδρο,τον Λεωνιδα,τον Παττακο,τους δυο μεγαλους Παπαδοπουλους(τον Γεωργιο και τον Τασο) και τοσους αλλους μεγαλους ηγετες που περασανε απο τον τοπο μας.Θα ψοφήσει,που θα πάει ο σκατόγερος όμως;
Το 12 είναι η χρονιά του πιστεύω
ναι.οταν ξηλωσαν τισ πινακιδες ησυον στο οχημα ??? εδιξες την αδεια του οχηματος
θα ξανασκασει μυτη τυπε
οι πινακιδες ανηκουν στον ιδιοκτητη στην εταιρεια Leasing oχι στον οδηγο !!!! ειχες ποτε leasing οχημα??? για μελετησε τομη γράφετε ανακρίβειες.
πινακίδες αφαιρούνται απο ολα τα αυτοκίνητα.
εάν εχεις παρκάρει διπλα σε λεωφόρο και σε γράψει πού ξέρει το όργανο οτι είναι Leasing?
δεν εχει σημασία που είναι η αδεια.
ακομα και κλήση με κάμερα πάει στην ετιαρεία και αυτή σου στέλνει το πασαπορτι αφου εσύ εχεις χρεωθεί ως οδηγος του αυτοκινήτου.
παρανομο παρκαρισμα.. δεν ειμουν παρον οταν τις εβγαζαν οποτε αυτοι που παραθεσανε στην δικη μου περιπτωση εχουν δικιο στο οτι μπορουν να το κανουν.οταν ξηλωσαν τισ πινακιδες ησυον στο οχημα ??? εδιξες την αδεια του οχηματος
ναι.
δεν εχει σημασία λέμε.
είχε λήξει το συμβόλαιο ασφάλισης δε μου είχαν στείλει το καινούριο έφαγα την καμπάνα και μου πήραν πινακίδες.
μετά το πρόστιμο το εσβησαν γιατί πήγαν το συμβόλαιο που είχε ήδη εκδοθεί.
Οχι φιλε μου αν σου ξανασυμβει παρε την εταιρεια Leasing πιστεψε με και αν στις πηρανε τις πινακιδες την αλλη μερα πρεπει να τις ειχες πισω αυτη ειναι η πρακτικη της τροχαιαςπαρανομο παρκαρισμα.. δεν ειμουν παρον οταν τις εβγαζαν οποτε αυτοι που παραθεσανε στην δικη μου περιπτωση εχουν δικιο στο οτι μπορουν να το κανουν.
Τωρα αν εισαι παρον στον αν μπορουν οι οχι δε ξερω.. αν γνωριζεις κατι πεστο και σε εμας..
επειδη δουλευω σε εταιρια ενοικιασεις στο γκαραζ συνεχως εχουμε αυτοκινητα πελατων χωρις πινακιδες .τα φερνουν εκει και τα παρκαρουν μεχρι να παρουν πινακιδες .μολις παρουν πινακιδες 2-3 μερες ερχονται τις φοραμε και φευγουν.οσο για γρατζουνιες εμεις δε κοιταμεοι πινακιδες ανηκουν στον ιδιοκτητη στην εταιρεια Leasing oχι στον οδηγο !!!! ειχες ποτε leasing οχημα??? για μελετησε το
Στο λεω για να μην ξυλωνεις τσαμπα πινακιδες και ερθει μετα ο ενοικιαστης και σου πει το κατσαβιδι σου μου εγδαρε το προφυλακτηρα
Τί ωραία που τα είπες βρε μπαγασάκο,συγκινήθηκα.Ολοι μας εχουμε τη χρονια μας.Τον στρατηγο τον θαυμαζω σαν ηγετικη φυσιογνωμια,οι ηγετες μενουν στην ιστορια για παντα.Εγω θα εχω για παντα στη μνημη μου τον Κολοκοτρωνη,τον Μεγα Αλεξανδρο,τον Λεωνιδα,τον Παττακο,τους δυο μεγαλους Παπαδοπουλους(τον Γεωργιο και τον Τασο) και τοσους αλλους μεγαλους ηγετες που περασανε απο τον τοπο μας.
Αν εσυ θελεις να θυμασαι τον παπανδρεου τον μητσοτακη τον καραμανλη και τον παπουλια δικαιομα σου.Πανω απο τους τελευταιους βαζω πολυ πιο ψηλα τον Τσιπρα και την Καννελη.
Πρεπει να κοιταει ο ενοικιαστης της εταιρειας leasing στο τελος του μισθωματος αν υπαρχουν βαθουλωματα, γρατζουνιες κλπ κλπ αναλογα με την εταιρεια εχει προστιμο πχ αν χασεις το 2ο κλειδι 150 εur προστιμο στο οχημα της δικης μου κατηγοριαςεπειδη δουλευω σε εταιρια ενοικιασεις στο γκαραζ συνεχως εχουμε αυτοκινητα πελατων χωρις πινακιδες .τα φερνουν εκει και τα παρκαρουν μεχρι να παρουν πινακιδες .μολις παρουν πινακιδες 2-3 μερες ερχονται τις φοραμε και φευγουν.οσο για γρατζουνιες εμεις δε κοιταμε
οι πινακίδες αφορούν στο αδίκημα που διέπραξε ο οδηγός.οι πινακιδες ανηκουν στον ιδιοκτητη στην εταιρεια Leasing oχι στον οδηγο !!!! ειχες ποτε leasing οχημα??? για μελετησε το
Στο λεω για να μην ξυλωνεις τσαμπα πινακιδες και ερθει μετα ο ενοικιαστης και σου πει το κατσαβιδι σου μου εγδαρε το προφυλακτηρα
οι πινακίδες αφορούν στο αδίκημα που διέπραξε ο οδηγός.
απο τη στιγμή που δεν ειναι νοικιασμένο αλλά λονγκ τερμ λιζινγκ εσύ είσαι υπεύθυνος.
στα νοικιάρικα ημερών η εταιρεία απλα τα παίρνει πισω. οχι εσύ. και οιχ στα λιζινγκ μεγάλης διάρκειας.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ LEASING AYTOKINHTO (ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ)οι πινακίδες αφορούν στο αδίκημα που διέπραξε ο οδηγός.
απο τη στιγμή που δεν ειναι νοικιασμένο αλλά λονγκ τερμ λιζινγκ εσύ είσαι υπεύθυνος.
στα νοικιάρικα ημερών η εταιρεία απλα τα παίρνει πισω. οχι εσύ. και οιχ στα λιζινγκ μεγάλης διάρκειας.
το επομενο σταδιο ειναι να δουμε κανα θρεντ:τρανς κιμωνας τι παιζει?Βασικά δεν τον αναγνώρισαν γιατί ήταν ντυμένος γυναίκα. Περούκα, βάψιμο, γυναικεία ρούχα, τα πάντα. Στα κανάλια που βγήκε για εξηγήσεις για το περιστατικό έχει μείνει το eye liner αν το παρατηρήσετε. Ξέχασε να το βγάλει ο βλαξ.