billythebuilder
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε παίδες δεν παίζει η δραχμή με τίποτα.Σκεφτείτε κάτι:Ο Τσίπρας είναι μόλις 40 ετών.Προφανώς θέλει να έχει μέλλον πολιτικά.Λέτε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο;
Εχουμε.χαρτογιακα εχουμε καμια πληροφορια απο ραφινα μερια, τι κανει εκεινη η ψυχη?
βλεπεις κανεναν αλλον εκτος απ αυτον?Εχουμε.
Τα εχει γραψει ολα στ' αρχιδια του.
δεν παιζει οχι γιατι ο τσιπρας ειναι 40 χρονων ρε φιλε...αλλοι ειναι οι λογοιΡε παίδες δεν παίζει η δραχμή με τίποτα.Σκεφτείτε κάτι:Ο Τσίπρας είναι μόλις 40 ετών.Προφανώς θέλει να έχει μέλλον πολιτικά.Λέτε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο;
Για τη ΝΔ εννοεις?βλεπεις κανεναν αλλον εκτος απ αυτον?
δεινοσαυρος-λιγη-τιποτας....σορυ τιποτας ειναι κυριακοςΓια τη ΝΔ εννοεις?
Ξερω οτι κινουνται η Ντορα, η Ολγα και ο Δενδιας.
Αρα μένει ο Αντωνηςδεινοσαυρος-λιγη-τιποτας....σορυ τιποτας ειναι κυριακος
για τι χωρα λεω...για τι ΝΔ κυριακο βλεπωΓια τη ΝΔ εννοεις?
Ξερω οτι κινουνται η Ντορα, η Ολγα και ο Δενδιας.
Για τη χωρα?για τι χωρα λεω...για τι ΝΔ κυριακο βλεπω
δηλαδη κανα σοβαρο στελεχος δεν εχετε? να τον χαιροσαστε τοτε και ποσο μαλλον θα χαιρετε ο τσιπραςΑρα μένει ο Αντωνης![]()
εγω παλι λεω ουτε μηνα οτι θα παει αν δεν παει σε επεκταση του προγραμματοςΓια τη χωρα?
Τσιπρας ως το 2023.
Εσυ δηλαδη τι βλεπεις τύπε?εγω παλι λεω ουτε μηνα οτι θα παει αν δεν παει σε επεκταση του προγραμματος
δεν βλεπω φιλος να περναει την συμφωνια απ τη βουλη και θα αναγκαστη να παει σε εκλογες ή και να την περαση με τα ποταμια κτλ θα εχει μεγαλες απωλειες στο συριζαΕσυ δηλαδη τι βλεπεις τύπε?
ξεφυγαμε αλλα...εγω βλεπω τη Δευτερα να τρωμε παραταση μεχρι Χριστουγεννα, κανα 10αρι δις βοηθεια για να πληρωνουμε τα δανεια...οι μισθοι-συνταξεις βγαινουν απο ντοπια τσεπη, στο συριζα θα αλληλοσπαραχθουν κ θα γινουν εκλογες με κυβαρνηση συνεργασιας με Ντορα-Φωφη γιατι ο Νεοελληνας τη μαλακια την εχει μεσα του...κρατειστε το αυτο που γραφω!
Και μετα?δεν βλεπω φιλος να περναει την συμφωνια απ τη βουλη και θα αναγκαστη να παει σε εκλογες ή και να την περαση με τα ποταμια κτλ θα εχει μεγαλες απωλειες στο συριζα
η δικια μου λογικη λεει καραμανλη,τι λεει το ρεπορταζ κατω?Και μετα?
Τύπε ο Καραμανλης δεν προκειται να ασχοληθεί ποτέ ξανά.η δικια μου λογικη λεει καραμανλη,τι λεει το ρεπορταζ κατω?
τα ιδια δεν ειχε πει και ο θειος του?Τύπε ο Καραμανλης δεν προκειται να ασχοληθεί ποτέ ξανά.
Μετα τα οσα τραβηξε το 2007-2009 δεν υπαρχει περιπτωση.
ξεφυγαμε αλλα...εγω βλεπω τη Δευτερα να τρωμε παραταση μεχρι Χριστουγεννα, κανα 10αρι δις βοηθεια για να πληρωνουμε τα δανεια...οι μισθοι-συνταξεις βγαινουν απο ντοπια τσεπη, στο συριζα θα αλληλοσπαραχθουν κ θα γινουν εκλογες με κυβαρνηση συνεργασιας με Ντορα-Φωφη γιατι ο Νεοελληνας τη μαλακια την εχει μεσα του...κρατειστε το αυτο που γραφω!