kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατι 800?
γιατι 800?
γιατι 800?
Αλλά πόσο να κάνει?γιατι 800?
εξηγα ρε... πως προκυπτει?γιατί το 1/780 μπερδεύει στις πράξεις....
εξηγα ρε... πως προκυπτει?
δεν πιανω πως προκυπτει....τόση είναι η αξία της παραγωγής μας σε ευρώπουλα...
και η πλάκα είναι ότι από την πρώτη ώρα ότι είχε 1 Ευρώ θα είναι ένα χιλιάρικο
Εμενα αυτο δεν μου ακουγεται και πολύ χάλια.τόση είναι η αξία της παραγωγής μας σε ευρώπουλα...
και η πλάκα είναι ότι από την πρώτη ώρα ότι είχε 1 Ευρώ θα είναι ένα χιλιάρικο
Εχεις χεστει πανω σου ε?δεν πιανω πως προκυπτει....
την πρωτη ωρα ξερω οτι δεν θα εχει καμια αξια....καμια!!!!
σε ποσους μηνες πιστευεις οτι θα σταθεροποιηθουν καπως τα πραγματα? ως προς την αξια του οποιου νομισματος θα εχουμε τοτε?
Με τον πληθωρισμό που θα έχει το νέο νόμισμα θα μπαίνουμε με 10.000.000 και ο επόμενος θα πληρώνει 20.000.000.
στα αρχιδια μου τα γραφω παπαρα....ανεξελεγκτα θα ειναι τα πραγματα και δεν ειμαι εγω αυτος που φοβαμαι...το νου σουΕχεις χεστει πανω σου ε?![]()
Γιατι τύπε τοσο ατρομητος?στα αρχιδια μου τα γραφω παπαρα....ανεξελεγκτα θα ειναι τα πραγματα και δεν ειμαι εγω αυτος που φοβαμαι...το νου σου
μπα οτι βγαζω το τρωω... φυσικα και με αγγιζει αλλα δεν πολυφοβαμαι ακρη θα βγαλω...Γιατι τύπε τοσο ατρομητος?
Εχουμε φραγκα κρυμμενα?
Δεν σε αγγιζει τιποτα?
Ετσι τύπε, αισιοδοξια.μπα οτι βγαζω το τρωω... φυσικα και με αγγιζει αλλα δεν πολυφοβαμαι ακρη θα βγαλω...
ε τι? οι παπουδες μας ζησανε χειροτερα και τα καταφερανε...εμεις με το αιφονε θα πεθανουμε?Ετσι τύπε, αισιοδοξια.
Α μπραβο.ε τι? οι παπουδες μας ζησανε χειροτερα και τα καταφερανε...εμεις με το αιφονε θα πεθανουμε?
χαρτογιακα εχουμε καμια πληροφορια απο ραφινα μερια, τι κανει εκεινη η ψυχη?Α μπραβο.