Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Μαλακία πόζα. Σαν οξυζενέ αρνί.
τι εχουν παθει ολες οι βλαχαρες με τις σελφι με τη γλωσσα εξω?
ελεος!
Εισαι ατυχος φιλε μου!η κοπέλα είναι κούκλα , είναι ωραίο να κάνεις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό τουλάχιστον 3-4 μήνες συνέχεια το χειμώνα να δουλεύεις 2-3 μήνες και πολύ λέω να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να έχεις και τον σπόνσορα Θεοδωρίδη τον κακομούτσουνο γιό του κυρ Σάββα να τις ικανοποιεί όλα τα θέλω.. στη στιγμή..και για άλλους κάθε μέρα να είναι μια μάχη...θα μου πει κάποιος μαγκιά της..οκ πάντως εμένα με εκνευρίζει..
η κοπέλα είναι κούκλα , είναι ωραίο να κάνεις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό τουλάχιστον 3-4 μήνες συνέχεια το χειμώνα να δουλεύεις 2-3 μήνες και πολύ λέω να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να έχεις και τον σπόνσορα Θεοδωρίδη τον κακομούτσουνο γιό του κυρ Σάββα να τις ικανοποιεί όλα τα θέλω.. στη στιγμή..και για άλλους κάθε μέρα να είναι μια μάχη...θα μου πει κάποιος μαγκιά της..οκ πάντως εμένα με εκνευρίζει..
Τί σόι επιχειρηματίας είναι και αυτός? Σα σκατά είναι η μάπα του.
Τυπε και αυτος θα ακολουθησει τα χναρια του πατερα τουΒοηθαει τον Κοκκαλη στις μιζες (ας μην ηταν γιος του Σαββα , θα γαμουσε τη φωτο της μονο).Κι ο μπαμπας βεβαια εγλυφε αυτον που του πηδαγε (και μετα παντρευτηκε) τη γυναικα του .Μια ωραια οικογενεια