Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 733K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τι εχουν παθει ολες οι βλαχαρες με τις σελφι με τη γλωσσα εξω?
ολα τα αυτιστικα αυτο κανουν!
ελεος!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τι εχουν παθει ολες οι βλαχαρες με τις σελφι με τη γλωσσα εξω?
ελεος!

Μιμούνται τα αλλα βοδια τυπε.  :S :S :S

images

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
η κοπέλα είναι κούκλα , είναι ωραίο να κάνεις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό τουλάχιστον 3-4 μήνες συνέχεια το χειμώνα να δουλεύεις 2-3 μήνες και πολύ λέω να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να έχεις και τον σπόνσορα Θεοδωρίδη τον κακομούτσουνο γιό του κυρ Σάββα να τις ικανοποιεί όλα τα θέλω.. στη στιγμή..και για άλλους κάθε μέρα να είναι μια μάχη...θα μου πει κάποιος μαγκιά της..οκ πάντως εμένα με εκνευρίζει.. 

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
η κοπέλα είναι κούκλα , είναι ωραίο να κάνεις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό τουλάχιστον 3-4 μήνες συνέχεια το χειμώνα να δουλεύεις 2-3 μήνες και πολύ λέω να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να έχεις και τον σπόνσορα Θεοδωρίδη τον κακομούτσουνο γιό του κυρ Σάββα να τις ικανοποιεί όλα τα θέλω.. στη στιγμή..και για άλλους κάθε μέρα να είναι μια μάχη...θα μου πει κάποιος μαγκιά της..οκ πάντως εμένα με εκνευρίζει..   
Εισαι ατυχος φιλε μου!
επρεπε να ειχες μουνι και βυζια και κατι θα καταφερνες...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειναι γλυκό μουνί η Δούκισσα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456

Τί σόι επιχειρηματίας είναι και αυτός? Σα σκατά είναι η μάπα του.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Ειναι λιγο πιο ωραια απ' οτι θα 'πρεπε.Σαν κουκλα ψευτικη (πανεμορφη , αλλα ισως λιγο κρυα?)

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Τί σόι επιχειρηματίας είναι και αυτός? Σα σκατά είναι η μάπα του.

Βοηθαει τον Κοκκαλη στις μιζες (ας μην ηταν γιος του Σαββα , θα γαμουσε τη φωτο της μονο).Κι ο μπαμπας βεβαια εγλυφε αυτον που του πηδαγε (και μετα παντρευτηκε) τη γυναικα του  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:.Μια ωραια οικογενεια

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Χύσιμο και μετά  :piss: στο ξέκωλο

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.428
Πόντοι
2.256

osfihx.jpg
11meqfa.jpg

το ομορφότερο φυσικό μουνί στην Ελλάδα.Τέλος

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Βοηθαει τον Κοκκαλη στις μιζες (ας μην ηταν γιος του Σαββα , θα γαμουσε τη φωτο της μονο).Κι ο μπαμπας βεβαια εγλυφε αυτον που του πηδαγε (και μετα παντρευτηκε) τη γυναικα του  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:.Μια ωραια οικογενεια
Τυπε και αυτος θα ακολουθησει τα χναρια του πατερα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom