Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ποια είναι πιο κρυοκωλη, η νομικου ή η julia nova ?
δύκολο να απαντήσεις
αν με ρώταγες ποια θα προτιμούσα, Julia ή Δούκισσα, θα σου έλεγα την Αλεξανδράκη
ποια είναι πιο κρυοκωλη, η νομικου ή η julia nova ?
με προλαβες!
http://[URL unfurl="true"]www.aggoureos.com/public/upload/images/52c1b4251a7d7_52c1b4242c4cc_kamikazi3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.aggoureos.com/public/upload/images/52c1b425086c6_52c1b423eb38e_kamikazi2.jpg[/img[/URL]]
:fuck2: :kissass2: :kissass: :kissass: :kissass: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
[/quote]
δεν ξερω αλλα αυτες οι φωτο της δουκισσας μου θυμησαν εκεινο τον εισαγγελεα που μετραγε το υψος των τεμαχιων στην κασα της πορτας
λετε να εχει υποστει τη μετρηση?
δεν ξερω αλλα αυτες οι φωτο της δουκισσας μου θυμησαν εκεινο τον εισαγγελεα που μετραγε το υψος των τεμαχιων στην κασα της πορτας
λετε να εχει υποστει τη μετρηση?
κεινος ο εισαγγελεας ειναι μεσα ακομα? ξερουμε ?Σιγουρα τυπε. :S
Ηταν δικαστης , προεδρος πρωτοδικων οχι εισαγγελεας. Ο δικαστης με τη μεζουρα . αποφυλακιστηκε φετος . Μερακλης αναμφισβητητα.κεινος ο εισαγγελεας ειναι μεσα ακομα? ξερουμε ?
μερακλης ομως!
σωστα δικαστης ητανΗταν δικαστης , προεδρος πρωτοδικων οχι εισαγγελεας. Ο δικαστης με τη μεζουρα . αποφυλακιστηκε φετος . Μερακλης αναμφισβητητα.
Ηταν δικαστης , προεδρος πρωτοδικων οχι εισαγγελεας. Ο δικαστης με τη μεζουρα . αποφυλακιστηκε φετος . Μερακλης αναμφισβητητα.
που τον θυμηθηκες;Ηταν δικαστης , προεδρος πρωτοδικων οχι εισαγγελεας. Ο δικαστης με τη μεζουρα . αποφυλακιστηκε φετος . Μερακλης αναμφισβητητα.
Οχι μόνο τις μετρούσε αλλά παραλίγο να τυφλώσει κάποια νομίζω όταν της ψωλόχυσε την μάπα ...
απορώ τι κάνουν οι τύπισες σαν την δούκισα και ακούγετε το όνομα τους τόσο πολύ και μαζεύουν και ένα κάρο δολάρια...
στα μπουρδέλα υπάρχουν εξηπνότερες και ομορφότερες κοπέλες