Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 733K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
πως δινεις με τετοιο τροπο τα links του instagram?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Κλικ στο instagram εικονίδιο και μέσα βάζεις το url της φωτογραφίας. Για το παραπάνω post πχ ο κώδικας είναι:

Κώδικας:
[instagram][URL]https://instagram.com/p/8dBKssP08I/[/instagram][/code[/URL]]

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Ομορφιά μου εσύ!  :-*

doukissa-nomikou.jpg

[instagram]https://www.instagram.com/p/-qgA3VP00q/?taken-by=dutchesss_[/instagram]

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
η κοπέλα είναι κούκλα , είναι ωραίο να κάνεις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό τουλάχιστον 3-4 μήνες συνέχεια το χειμώνα να δουλεύεις 2-3 μήνες και πολύ λέω να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να έχεις και τον σπόνσορα Θεοδωρίδη τον κακομούτσουνο γιό του κυρ Σάββα να τις ικανοποιεί όλα τα θέλω.. στη στιγμή..και για άλλους κάθε μέρα να είναι μια μάχη...θα μου πει κάποιος μαγκιά της..οκ πάντως εμένα με εκνευρίζει..   

Δίκιο έχεις. Έτσι είναι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
η κοπέλα είναι κούκλα , είναι ωραίο να κάνεις διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό τουλάχιστον 3-4 μήνες συνέχεια το χειμώνα να δουλεύεις 2-3 μήνες και πολύ λέω να ασχολούνται όλοι μαζί σου και να έχεις και τον σπόνσορα Θεοδωρίδη τον κακομούτσουνο γιό του κυρ Σάββα να τις ικανοποιεί όλα τα θέλω.. στη στιγμή..και για άλλους κάθε μέρα να είναι μια μάχη...θα μου πει κάποιος μαγκιά της..οκ πάντως εμένα με εκνευρίζει..   

Κατα τ' αλλα, φλυαρουμε για σοσιαλισμους, δημοκρατιες, ισες ευκαιριες κλπ....

Τεσπα, εμενα μ' αφηνει αδιαφορο το αν τα περναει φινα η Δουκισσα κι αν εχει χορηγους. Θα προτιμουσα να ειμαι λιγο πιο ωραιος απ' π,τι ειμαι, αλλα οχι για να 'χω το lifestyle της Δουκισσας.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Θέλω να χύσω στο δερμάτινο της Δούκισσας μετά από ημίωρη πίπα της.
Να κυλήσουν τα χύσια μέχρι τις μπότες της και να τα γλύψει ο Λιάγκας.
Αυτή η βλαχόπουστα.Και να πασαλειφτεί.

:2funny:
O ρομαντισμος κατακλυζει το μπου....
(για την βλαχα γυναικα του λιαγκα δεν μας ειπες τιποτε ομως) 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Κατα τ' αλλα, φλυαρουμε για σοσιαλισμους, δημοκρατιες, ισες ευκαιριες κλπ....

Τεσπα, εμενα μ' αφηνει αδιαφορο το αν τα περναει φινα η Δουκισσα κι αν εχει χορηγους. Θα προτιμουσα να ειμαι λιγο πιο ωραιος απ' π,τι ειμαι, αλλα οχι για να 'χω το lifestyle της Δουκισσας.
νταξει το να τα εχει με τον θεοδωριδη, δεν συνιστα χορηγια...τα λεφτα όπως και να το κανουμε είναι ένα προσον, ακομα και ορισμένοι ανδρες τα κοιτανε σε γυναικες...αν ο άλλος βλέπεται και είναι νορμαλ, δεν είναι παραλογο να εχει μια κουκλαρα γκομενα, εφόσον εχει και φραγκα...
χορηγια είναι να τα εχεις με ενας κωλοχοντρο γερο που εχει καναλι... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
νταξει το να τα εχει με τον θεοδωριδη, δεν συνιστα χορηγια...τα λεφτα όπως και να το κανουμε είναι ένα προσον, ακομα και ορισμένοι ανδρες τα κοιτανε σε γυναικες...αν ο άλλος βλέπεται και είναι νορμαλ, δεν είναι παραλογο να εχει μια κουκλαρα γκομενα, εφόσον εχει και φραγκα...
χορηγια είναι να τα εχεις με ενας κωλοχοντρο γερο που εχει καναλι... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εδω η καθε εμφανισημη ανθυποκομμωτρια μοσχοπολαει το μουνι της και θελουμε η δουκισα να το δωσει σε κανενα ντελιβερα; Αν ψαχνοταν για λεφτα, εβρισκε και κανα πολυ καλυτερο.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Εδω η καθε εμφανισημη ανθυποκομμωτρια μοσχοπολαει το μουνι της και θελουμε η δουκισα να το δωσει σε κανενα ντελιβερα; Αν ψαχνοταν για λεφτα, εβρισκε και κανα πολυ καλυτερο.

Καλά δεν είναι κι ο τελευταίος άνδρας της ζωής της και δεν μπορούν και όλες ανά πάσα στιγμή να έχουν εφοπλιστή. προς το παρόν βολεύεται με τα λεφτά αυτουνού, αύριο μπορεί να μην της φτάνουν.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Καλά δεν είναι κι ο τελευταίος άνδρας της ζωής της και δεν μπορούν και όλες ανά πάσα στιγμή να έχουν εφοπλιστή. προς το παρόν βολεύεται με τα λεφτά αυτουνού, αύριο μπορεί να μην της φτάνουν.
κλαιω με το αβαταρ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ο βασιλικός στην μέση και οι γλάστρες δεξιά-αριστερά.

Σκανδιναβικών προδιαγραφών μούναρος η Δούκισσα...  :erection:

Η άλλη αν φόραγε και μαντήλα, δεν θα μου φαίνονταν περίεργο να ήταν από Λίβανο, Αίγυπτο, Συρία, κτλ, κτλ, κτλ...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ο βασιλικός στην μέση και οι γλάστρες δεξιά-αριστερά.

Σκανδιναβικών προδιαγραφών μούναρος η Δούκισσα...  :erection:

Η άλλη αν φόραγε και μαντήλα, δεν θα μου φαίνονταν περίεργο να ήταν από Λίβανο, Αίγυπτο, Συρία, κτλ, κτλ, κτλ...
Το κνόδαλο στα δεξιά στην πραγματικότητα αδικείται πολύ από τον τηλεοπτικό fuckό. Είναι αρκετά φρεσκότερη, νεανικότερη, λεπτεπίλεπτη (και πιο μικροκαμωμένη) και γενικά καλύτερη από τον κακοβαμμένο καρνάβαλο που παρουσιάζεται στην κάμερα, το δε μπουγατσομάχαιρο περνάει σχεδόν απαρατήρητο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
ποια είναι πιο κρυοκωλη, η νομικου ή η julia nova ?  :orchestra:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Συμφωνώ. Νέος είναι, άσχημο δεν τον λες σε νορμαλ πλαίσια κινείται ο τύπος, σώμα απ'ότι είδα στις φωτογραφίες που ανεβαίναν εδώ από τις καλοκαιρινές διακοπές τους έχει σχετικά καλό. Ο μπαμπάκας της Δούκισας δεν είναι και κάνας πεινάλας, έχει φράγκα οπότε κάθε άλλο παρά χορηγία συνιστά αυτό. Ο ορισμός της χορηγίας είναι η Σπυροπούλου. Στο κάτω κάτω αυτός είναι ο κύκλος της Δούκισας τι περιμένατε, να τα χει με περιπτερά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom